Ефект "шпильки"

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Bogdanka, 16 Грудень 2010.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ви знаєте, чому Вас не розуміють?
    Бо Ви зі всіх лаха дрете - :girl_haha:, а буцімто мудра жінка. Ви ж уважно перегляньте усі свої дописи - хіба насмішки - це прояв великої культури?
    От читаю Ваш допис, про Ваш день і він ж то дійсно мудрий. Ви аргументовано доволі пишете, і ніхто ж Вас не заставляє як у ВР наприклад, голосувати не по принципах.:dntknw:
    А відповідаючи на запитання, будь-які, Ви ж з людьми не знайомі, чому треба з них сміятись? Бо вони не прихильники ВАШИХ поглядів?

2. Гелена

Гелена Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок, чи з мамою краще?

Ви певно весь вечір думали, чого б ще вчепитися :girl_haha:

Ні, не тому. Сміюся коли мені смішно, не по злому - по доброму :girl_flag_of_truce:

Останнє редагування модератором: 22 Грудень 2010
  3. Bogdanka

нє, розбирала з дитиною ІКЕЮ і щойно прийшла, але прочитала кілька останніх сторінок і Вам просто бракує такту і витримки.
    друга освіта тут не поможе:girl_cool:

4. Гелена

Гелена Well-Known Member

Невже ця тема знову про мене? :girl_haha:
    Ви мене розбалуєте :girl_haha:
    А ви думаєте мені потрібна друга освіта, щоб правильно на ДП дописувати? :girl_haha:

5. Bogdanka

... фанатизм нічого спільного з аналітичними здібностями людського розуму і розумінням того, що іноді треба іти на компроміс навіть із МЕГАправильними власними переконаннями не має. Десь так.
    Всім дякую за дискусію.
    Що мене особисто не влаштовує в дискусії з Вами Гелено - це Ваша вивищуваність над іншими і Ваша насмішкуватість.
    Бо її в Галі Макаренко як в консультанта чи у наторелки як в слінгоконсультанта на порядок чи на кілька порядків менше.
    Погляди можуть не у всіх питаннях співпадати, при цьому залишатись людиною - це ЗАЛИШАТИСЬ ЛЮДИНОЮ. А насміхатись всі вміють. Якщо Ви планували знайти прибічників чи просто пояснити комусь, що Ваша теорія має право на існування і можливо краща в багатьох випадках від дитячого садку, то Ваш підхід "пояснити" дещо хибний. Вести дискусію з використанням смайлів так, щоб їх сприйняття було адекватним треба вміти. Агресія - це не те.

Останнє редагування модератором: 21 Грудень 2010
  6. Гелена

Гелена Well-Known Member

Богданко, а вам не здається, що ви перегинаєте палицю?

7. Редвумен

Редвумен Active Member

А вам можна поставити аналогічне питання?

8. Гелена

Гелена Well-Known Member

У чому я перегинаю палицю по-вашому?
    В тому, що маю свою думку про садки і прямо її висловлюю чи в тому, що не так використовую смайлики? :)

Усе решту додумується і я не можу на це вплинути.

9. natorella

natorella Well-Known Member

знаєш, в дописах гелени не бачу нічого з названого тобою
    пс - згадай елементарну гілку про слінги. як вивищувались і насміхались ше рік-другий тому деякі форумляни. окремі з них ДОСІ не втрачають нагоду повторити шо слінг - то зло
    ну а шо робити??? я наразі втратила такий запал, як у гелени. а мені він дуже згодився б

Останнє редагування модератором: 21 Грудень 2010
  10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Слінг, щеплення, ГВ, СС, висаджування... Дівчата, то все теми здебільшого марґінальні, більшою чи меншою мірою. І подаючи їх агресивно, ми тільки заганяємо їх на більший марґінес. Яку ми перед собою ставимо мету? Довести собі, що митакі білі і пухнасті, а інші бяки? тоді все правильно робимо.
    Але я чомусь думаю, що мета у нас інша - показати іншим, що є інші варіанти, що вони теж мають право на існування (а не єдино правильні! бо під такою тезою люди свою думку не міняють!). Іншими словами, ми пізнали якусь істину і хочемо нею поділитися.
    Знаєте, є дуже яскрава і точна ілюстрація цих дискусій в релігії. Агресивні Свідки Єгови, котрі єдині мають ключі від раю, і традиційні церкви, до яких треба прийти за знаннями самостійно. Серед останніх є хороші християни, є такі собі, а є зовсім ніякі. Зі сторони люди судять про церкву саме на прикладі останніх, бо вони найбільш показні. Але якщо глянути з середини, то картина зовсім інша. На агресивну проповідь СЄ зазвичай ведуться ті, хто легко підпадає під вплив і не надто вдумується. Ті ж хто приходить до віри через глибоке усвідомлення, через власні помилки і переосмислення, опиняються в традиційних церквах. Звісно, винятки є, але я думаю, ви розумієте про що я.

я вже Гелені в ПП скидала, і ще кину тут посилання. Там є 4 відео - доповідь Діброва на Одесакемп про мислевіруси. Гарно і наочно на прикладі сумнозвісної КаКи показано, як правильно виводити тему з марґінесу. Багато з того я раніше вловила підсвідомо, на досвіді тієї ж КаКи, а багато було мені корисного, мо і вам придасться.

11. Ука

12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Ука, спокійно.

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

14. Ука

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Останнє редагування: 19 Грудень 2010
  16. Ука

17. Гелена

Гелена Well-Known Member

18. Bogdanka

оце вона і є - зверхність

Останнє редагування: 20 Грудень 2010
  19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В ваших висловлюваннях смайлики ролі не грають!

20. Гелена

Гелена Well-Known Member

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Мова йде про те як було краще і чому: вдома чи в садку?

Уявіть, що ви тяжко захворіли. Ви б продовжували вважати, що краще бути здоровим чи почали б вважати, що і так, і так добре? Думаю кожен вважає, що краще бути здоровим, хоча буває і таке, що люди хворіють. Але ж всеодно не починають вважати хвороби добром. Добре бути хворим у виняткових випадках, наприклад, коли ви вдома хворіли, а на ваше робоче місце місце стеля впала :)

Це лише приклад, яким я нагадую про що тема.

Останнє редагування: 20 Грудень 2010