Продам Джинси жіночі TM Colins, Stradivarius 25/27

Тема у розділі 'Одяг', створена користувачем orange girl, 26 Жовтень 2016.

1. orange girl

orange girl Well-Known Member

1. Джинси жіночі, ТМ Colins, розмір на етикетці вказаний W28 L30, реально десь скоріше на 27 розмір вони ідуть. Б/у, носила небагато, мені зараз малі, тому продаю. Мають стильні потертості, маленьку акуратну "дирку" на ногавиці, завужені, посадка-слім-фіт, внизу на ногавицях замочки. Дуже гарно дивдяться на фігурі. В реалі не такі яскраві, більш темно-сині (погане освітлення в мене, тому такий колір на фото).Віддаю за символічні гроші, щоб даром місце в шафі не займали. Ціна - 100 грн.
    [​IMG] [​IMG]
    2. Джинси б/у жіночі, розмір 27, стан-відмінний, прямі. Мають цікавий фасон і хороший джинс.
    Мені малі, тому продаю. Ціна - 100 грн.

3. Джинси темно-сині, насиченого кольору, без потертостей, посадка - слім-фіт, завужені до низу. Розмір 25/26. На тендітну дівчинку. Стан- відмінний, одягнуті були 2-3 рази. Ціна - 100 грн.[​IMG]

4. Джинси-бойфренди ТМ Stradivarius, нові, зі всіма етикетками. Розмір - 38. Світло-голубі, з гарними "подертостями" :) Віддаю за стільки, скільки коштували мені, коли купувала літом по розпродажу через іспанський сайт Страдіваріуса. На жаль, помилилася з розміром :-( Ціна - 350 грн.
    [​IMG] [​IMG]
    На всі питання радо відповім у ПП. Дивитися-міряти: вул. Наукова, вул. Героїв УПА, вул. Пасічна.

2. orange girl

Продано, дякую

3. orange girl

ціна - 90 грн.

4. orange girl

Нова ціна - 90 грн.

5. orange girl

Нова ціна - 80 грн.

6. orange girl

Продано, дякую

7. orange girl

Нова ціна- 70 грн.
    Кидаю відразу заміри: ПОТ-34 см., ПОБ-47 см., Довжина по внутр.шву- 76 см, повна довжина-99 см.
    Чудові джинси, стан нових. Мені маленькі, тому віддаю, щоб не займали місце в шафі.

8. orange girl

Продано, дякую