«Дзеркало Моди» 2010 у Львові

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем MARTINI, 13 Травень 2010.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

10 червня національна мережа виставок «Дзеркало Моди» почне свою роботу у Львові. Єдина у регіоні виставка індустрії краси, що відображає найновіші тенденції у світі створення зачісок, макіяжу, косметики і косметології, пройде у Львові вже вдруге. В рамках виставки «Дзеркало Моди - Львів - 2010» традиційно відбудуться відбірний тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу «Світ Краси». В чемпіонаті прийме участь велика кількість учасників з усієї України, претенденти будуть змагатися у восьми номінаціях.

Детальніше тут http://news.lvivport.com/content/view/29832/26/

Вхід на виставку платний, 5 грн. Проте, на сайті можна оформити заявку на безкоштовне запрошення

Інтернет-партнер виставки - форум "Дівочі посиденьки" :)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: «Дзеркало Моди» 2010 у Львові

В рамках виставки традиційно відбудеться відбірковий тур Чемпіонату України з перукарської майстерності, нігтьової естетики та візажу «Світ Краси». В Чемпіонаті візьмуть участь найвідоміші в країні майстри перукарського мистецтва.

Протягом трьох днів роботи виставки професіонали індустрії проведуть майстер-класи за різними напрямками, зокрема: японського манікюру, весільних зачісок, вечірнього макіяжу тощо.

Детальніше тут http://news.lvivport.com/content/view/30683/26/

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А будуть на виставці представники іноземних відомих косметичних брендів, щоб можна було придбати косметику?
    Посилання про виставку чомусь не відкривається.:sad:

4. Jak Nana

Jak Nana New Member

Дяку за інформацію. ,обовязково підемо з товаришами. Думаю буде цікаво. Якщо знаєте адресу то напишіть бо нігде не можу знайти

5. Darcy

Darcy Well-Known Member

вул. Б. Хмельницького 176 (заїзд з вул. Кукурудзяної)

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

6. Bonita

Bonita Member

Минулого року косметика була більш професійного плану. точно знаю, що можна було купити Ательєр і МАК. Зато для волосся, для шкіри і нігтів можна було придбати багато чого. Пройти різні діагностики, зробити манікюрчик, подивитися конкурси перукарського мистецтва. Як для Львова зроблено було досить не погано, тому цього року теж піду і іншим раджу.:girl_smile:

7. anka

anka Well-Known Member

виставка розрахована на професіоналів, хоча я в минулому році прикупила там досить багато цікавих речей. там переважно дешевше, бо продають гуртові компанії, є багато акції,можна отримати фахові консультації.
    Цього року планую бути там теж, але в якості учасника (найбільше, за що боюся- гроші вже проплачені, товар є, а термін пологів мені перенесли на цей, або наступний тиждень-буде смішно).
    так що приходьте- може побачимося:).