Збірна "солянка" процесів форумлянок- рукодільниць, що планують відшити ВЕЛИЧЕЗНИЙ проект, що триватиме не місяць і не два.з зупинками на файні інші процесики. учасники. що зголосилися: 1. Маряся- робота невідома. чекаєм на перший пост. 2. Одувашка - мега робота "Кулі" 3. Кася - стартує з невизначеного терміну, бо сама не знає , що хоче. 4. Кітка - записана в тему , бо і так відмінниця. стартує "пол-позишин", бо має кавалок відшитого і є відмінницею. 5. Фіяна - чекає нових світових чемпіонатів , для підкріплення духу свої музи. і усі бажаючі - записуємося.
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. :biggrin:Но вже ня десь записав той "метеор".... Ще-м до обіда не булам ніде записана, а тут - маєш. :khomyak: Слухай, з тими твоїми словами "неруськими":xaxa:.... Я так зрозуміла, що можу наразі байдикувати, поки інші четверо до мого "пола-позишина" не підтягнуться, правильно?
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. А то мій, вчора початий, дооовгий процес: Розмір: 46 на 23 см, майже все зашито, купка ниток така як в Касі. Я не знаю скільки то буду шити, але не ставлю собі жодних рамок і обмежень: лише бажання! А наразі воно є, тому буду ловити натхнення.
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Я сюди зголошуюсь зі своїм будиночком в трояндовому садку: Останнній раз я його показувала тут таким: і, якщо чесно, здається я більше там нічого так і не вишила (уже рік минувся з останнього хрестика там)
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Ось і мій довгобуд..Шию з грудня. То перерва на довгокосу дівчинку, то на торбу для білизни..А зараз маю вишити Вінні і Ко на подарунок. Потім трохи пошию ці двері, і хочу метрику на подарунок вишити. Вже задивляюсь на ведмедиків Мар'ясі
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Розпочала в травні подарований гобелен перші три тижні вишивалось на одному подиху, ось результат а тепер лежить в шухляді... інші плани. Тому приймайте до компанії.
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Отже, надійшла конструктивна пропозиція від Уми. щоб гілка не "заснула" на етапі - фото наборів і т.д. - пишемо : правило № 1 - 100 хрестиків на 2 тижні. правило № 2 - доганяти обовязково ( для тих , хто "порушує "правило №1)
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Добре, що я не показала ще одного свого "скелета з шафи". То доволі велика картинка, шита і шерстяними і бавовняними нитками різних фірм, схема - просто кольорова картинка, навіть без номерів ниток, просто кольори. Це страхіття вже 8 років як не можу дошити..Навіть, не знаю, чи варто чи ні. Хоча готово мабуть біля 80%...
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Зареєструю і я свій довгобуд. Ті квіти вишиваю вже з травня минулого року. Може то допоможе мені завершити роботу. Отже через два тижні знову в студію. А зараз те, що є:
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Мої перші ведмеде-хрестики: То є результат роботи одного дня і ще дві ниточки одного вечора. Вишивається приємно, правда, є великі ділянки забиті одним кольором. а я таке не дуже люблю. Надіюсь, на самих ведмедях буде веселіше. Що дивно: майже весь фон зашито не півхрестиком, а хрестиком в одну нитку, поміж того трохи півхрестика.
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Мої 100 хрестиків за 2 тижні вже є. Самих хрестиків було 80 і ще 120 напівхрестиків. Було Зелень стала трохи густіша.
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Маю запитання: після скатертини я хочу почати вишивати серветку в стилі хардангер, планувала приєднатися до цієї теми, але як я маю рахувати норму виконання - по стіжках, чи як?