Часто ми ходимо по магазинах за обновками з подругами , які десь щось порадять , а десь покритикують. а в неті? коло компа? У нас тут досить "моднячо просунуте" товариство, яке я думаю, може щось і підказати. А тепер ближче до справи - "приперло" мене вдруге стати на грабельки замовлень через нет, але не знаю, що вибрати - тож вдячна за поради
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) а тепер ще додайте ваше фото в повний ріст, тоді і справді можна щось порадити.
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) Мені сподобалось перша сукня.В пятій сукні можна піти на якусь урочистість.Вона проста,але якщо підібрати гарні аксесуари і макіяж,то буде супер!!!!І остання теж класна.
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) однозначно, без вашого фото важко давати пораду, що вибрати... мені сподобалось 6 сукня (в мене є схожа + скриває післяродовий животік)
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) По аватару орієнтуйтеся, поки автор вчиться фото вставляти....
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) не вийде - там одна голова кольорова ждьомс на фото
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) Судячи по назві теми, мені сюди. Буду дуже вдячна за ідеї, з чим носити шийну хусточку (біла, в невеликий чорний "горошок", гладенька тканина). Діловий костюм виключається. З джинсами вона виглядає не в тему, надто класична. Дякую.
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) Я носила хусточки з велюровим жакетом, якщо підберете колір, то може і з діловим костюмом підійде, але краще фото ;-)
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) Ну, жакет то взагалі дуже "по-дамськи". Я хотіла, щоб було більш casual...
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) А де ті плаття, п"яті, шості??? Нічо не бачу!
Відповідь: допомога при виборі одягу (і за каталогом теж) редагували перший допис Curly Xena girl, вона створила тему, виставила фото одягу, але без своїх фото зовнішності, фігури...., тому не могли дати їй поради...тепер тему зробили загальною, для тих кому потрібна допомога у виборі одягу
Дівчата, можете дати пораду щодо отакого взуття? Мені потрібно на зимову слякоть щось тепле (не занадто) і щоб головне - не промокало. Тут пише що низ гумовий, от і думаю чи не холодно взимку від тої гуми? Ноги не потіють? Утеплювач в цій моделі - Thinsulate® 200GR, підкладка- штучне хутро. Хто що думає?
Що це за фірма? Бо я маю дуже схожі від Colambia, правда без гуми знизу, але теж на такій високій підошві, то мені супер. Не промокають і не холодно\жарко. Ношу і до лижної куртки, і до плаща синтепонового. Взагалі мені таке взуття дуже зручне і практичне. Для Львова, особливо, і наших зим.