До турків у неволю...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Koza-Dereza, 11 Серпень 2009.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Колись турки крали жiнок з України в неволю, тепер українки самi кидаються в їхнiє об'ятiя.
    http://archive.segodnya.ua/pdf/09_168/090807_SEG_KIE_15.pdf

Менi це як мiнiмум дивно i не зрозумiло.

• Подобається Подобається x 4
  2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: До турків у неволю...

ну в Ані такі смаки, як не турок, то болгарин:girl_crazy::girl_haha::girl_haha: - Кіркоров от у програмі "поза очі" - "я влюблён..." - тут не тільки за турка заміж втечеш:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А мені здається, що то він до нас в неволю здався :girl_crazy:, ше не бачила, щоб мусульмани в християнський храм ходили

• Подобається Подобається x 9
  4. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ну, до такого турка ще можна кинутись, це не той випадок, коли російські (а деколи і наші:girl_sad:) п'яні туристки "кидаються в обійми" до обслуговуючого персоналу турецьких чи єгипетських готелів.

• Подобається Подобається x 9
  5. Koza-Dereza

А як же якiсь принципи? Нацiональна гордiсть? Чи за достатню сумму грошей то все немає значення?

• Подобається Подобається x 1
  6. Mokka

Mokka Well-Known Member

Але ж він і не такий паскудний, а навіть навпаки:girl_smile:
    А мож вона його кохає? Не буде ж вона тоді думати про національну гордість :girl_haha: А грошей, я думаю, в неї своїх вистарчає

7. Дана

Дана Well-Known Member

Я напевно чогось не розумію.-До чого тут національна гордість? Вони разом вже довгий час ніхто під вінець їх не гнав, живуть обоє в Україні, він щоб бути поряд з нею пересилився в Київ, і тут вони планують жити. Як на мене то навпаки Мурат здався в полоно Кароліні. Не думаю що він заробляє аж так багато щоб Кароліна була з ним тільки через гроші, тим більше вона сама не бідна, навіть навпаки.

• Подобається Подобається x 13
  8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Думаю, не гроші Кароліною керують:
    1.здається мені, що Фальоса більше за Сергія Реброва заробляв, коли вона з футболістом шури-мури крутила
    2.не думаю, що в упрявляючого готелем супер статки

Певно, то любофф, яка на жаль (чи на щастя) не обирає за віком, грошиками чи статтю :girl_crazy:

9. Burberry

Burberry Well-Known Member

Це трохи стереотипи. Я неодноразово була в Туреччині, тому бачила поведінку турків, так би мовити, зсередини. Моя подруга вже рік заміжня за турком. Щаслива?, - як з коханою людино, звісно так. Чи не важко їй?, -страшенно, бо поруч нікого. Як і у всіх молодих сімей, в них є проблеми, здебільшого фінансові, але жодного рабства чи чогось подібного. Турки по-різному ставляться до наших дівчат, але, якщо вона не покаже себе одразу на все готовою і легкодоступною, то можуть виникнути справді щирі і взаємні почуття.Адже хлопці справді красиві і гарячі:girl_smile: Єдине, чи готові наші дівчата до таких рішучих кроків, адже, крім звичних проблем, до такого життя додасться ще купа міжнаціональних, міжкультурних та релігійних проблем.

• Подобається Подобається x 11
  10. bora

bora Well-Known Member

Практика показує - що готові. Направду, от де тільки українки не живуть. І я думаю річ не в самій гордості, а напевно ще в тому, що на рідних землях їх меньше цінують. Ну от це таке моє ІМХО. Можна звісно і в нас одружитися щасливо, цього ніхто не заперечує. тільки є кілька але про які я писала на гілці - де найкращі чоловіки:) Приміром в певному віці, українські жінки нашим мужчинкам стають нецікавими, чого не можна сказати про іноземців. Якби тут був достойний попит (бажання бачити в жінці ще й душу), то певно в Африку б в резерваціях жити не виїзджали..

Останнє редагування: 12 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  11. Іру

Іру Well-Known Member

Не знаю, може, на рідних землях наших жінок і не дуже цінять, але я чула багато випадків про життя наших жінок в мусульманських країнах- зовсім їм там несолодко. Я читала дві книжки Юлії Шилової, де вона описує кохання російських жінок з турками і єгиптянами- це просто жах! Думаю, що все-таки краще вже свої українські мужчини у своїй рідній землі! А щодо Кароліни, то, думаю, що в них любов!!!

12. Koza-Dereza

Я не знаю що там про любофф чи грошi, може я дуже принципова людина. Я просто як подумаю про то "турецьке ярмо" про яке наша iсторiя просто виє i плаче, то менi на туркiв хочеться плюнути, а не кидатись до них в обiйми. Наприклад Греки та Вiрмени мають дуже холоднi почуття до туркiв за фактично подiбних iсторичних причин. Права є й кадри що ще там живуть... i їздять на "iсторiчєскую родiну".
    У нас на роботi є поштар, турок, сам менi сказав. Вiн раз когось шукав у мому вiддiлi, i так мiж iншiм спитався що це за прiзвище у мене (а воно у мене пiсля замiжжя вiрменське). То я перше кажу. А нi, вiн питався звiдки я. Я кажу що з України, то вiн такий весь милий люб'язний, каже що вiн з турцiї, i каже що прiзвище (Вiрменське моє) видається йому знайомим. А я кажу що я замiжня за Вiрменом. Ах, його обличчя змiнилось враз. Вiн видно не сподiвався. А менi було в одночас неприємна така реакцiя, а з другої сторони дуже навiть приємно що я стала причиною таких емоцiй.

• Подобається Подобається x 6
  13. Liona

Liona Well-Known Member

хм.. а мені бі було якось все одно, якої національності людина, яку я кохаю :confused: Це те саме, що "забороняти" собі закохуватися у всіх блондинів чи брюнетів, бо вони блондини чи брюнети :girl_crazy:
    Двоюрідна сестра мого чоловіка вийшла заміж за турка, 2 роки прожила в Туреччині в будинку батьків свого чоловіка, після чого повернулися разом в Україну - таки наші дівчата не терплять, коли їм вказують як жити :girl_haha: Зараз в них усе чудово, росте чудовий малюк. Каже, що ще ні разу не пожалкувала, що вийшла заміж саме за нього. Так що може справа не в тому, з якою національністю ти народився? Може, найважливіше те, що ти відчуваєш у душі і чим ти ладен пожертвувати, аби бути поруч із кохано людиною?...

• Подобається Подобається x 8
  14. bora

bora Well-Known Member

Наша історія вчить нас мудрості політики, а не нетерпимості до інших народів...

А якщо якась країна не мала нагоди чи вигоди нас завойовувати? Це що значить, що ця країна краща? Вона могла тим не менше винищувати інші народи. Я от не розумію чим Штати кращі... Це зовсім не переходячи на особистості. Хіба не агресивна країна, судячи з нафтових воєн?
    Або Німеччина. Я не вважаю німців фашистами, хоча їх лідер дуже кровожерливий був.. От радикальних настроїв, які провокують натовп до нетерпимості і воєн не люблю.. А прості люди не винні у чийомусь схибленому уявленні про владу і бажанні заробити.
    Кліше-кліше..нема на то ради...ех

Останнє редагування: 13 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Однозначно не те саме! Колір волосся не зумовлює різні культурні погляди, відмінний менталітет, а от національність - ще й як!

Правда, я не схильна трагізувати міжнаціональні шлюби, хоча їх і не схвалюю.

16. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А у Туреччині,в готелі дядька Мурата висять фото Кароліни , і турки всім туристам розповідають про нову Роксоланау,котра вкрала серце Мурата-менеджера.
    Вони познайомились і закохалися,коли не знали один про одного нічогісінько-він -працівник готелю, а вона-дівчинка з хвостиками у короткій спідничці.
    Нехай будуть щасливі,адже вони вже 5 років разом,як для піару - це занадто довго.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  17. Liona

Liona Well-Known Member

Тобто перед тим, як знайомитись із потенційним кавалєром, тре в нього паспорт вимагати і вже потім вирішувати, починати якісь стосунки чи ні?.... :confused: І що, в людей людей бувають різні погляди тільки на культуру та релігію? Чому загострювати тільки на цьому? ІМХО, це не є бар"єром, якщо люди любляться. Навпаки, часто беруть щось із культури другої половинки, чомусь навчають зі своєї.

18. Liliyah Romanova

Гм... а що треба аж паспорт?
    У мене були і поляки, і хренцузи, і німці знайомі, усім давала відкоша від початку, бо мене такі стосунки не цікавлять і не влаштовують. ) А паспорт нащо? Як він не по-нашому балака, то яка різниця? Із російськомовними теж ніколи на рандки не ходила, але там інша історія - від тата би дістала. :xaxa:
    Тільки те, що я пишу, стосується саме мене, а щодо інших - то це їхня справа, з ким і коли, а не моя. Я би вказувати не бралася.

Про релігію я ніби не говорила.
    Знаю одне точно, що коли діти народжуються, компроміси закінчуються й питання вирішуються рубом і не інакше.

19. Liona

Liona Well-Known Member

Лілю, я ж не про тебе особисто :)
    От дивись. Мій батько - російський білорус. Мама - польська українка. І знаєш, за все своє життя ні разу не чула в хаті суперечок щодо національного виховання нас із братом. Живемо в Україні - значить наслідуємо українські традиції, звичаї країни, в якій ми народилися та живемо. Може й не зразу батьки дійшли згоди в тому, але цілком очевидно, що то було вже ДРУГЕ питання, бо перед усім - то їх особисті стосунки, відношення один до одного. Бо як нема любові - то навіть коли вийдеш заміж за "свого", то знайдеш за які розбіжності вчепитися - казати на батьків ТИ чи ВИ, ходити до церкви, чи ні і т.д.

П.С. Про паспорт - то я образно :)

• Подобається Подобається x 7
  20. Liliyah Romanova

Кожен вибирає те, що йому пасує. Я була в тому категоричною, тому в мене було саме так, як було. :)