Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Попередня тема тут
    *****************************************************************************************************
    І я планую зробити марафет, але вже ближче до пологів, бо точно знаю, що як народиться маля, то не скору зможу вирватися)))

Останнє редагування модератором: 14 Листопад 2013
  2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

А я ще досі не знаю скільки набрала, все мені лінь зважитися, вдома ваги немаю. Але з однієї сторони то добре, бо прийдеться себе стримувати, чого мені не дуже хочеться.
    А моя цього разу навпаки , значно спокійніше маля за доню, я навіть коли була на УЗД перепитувала чи все добре, бо дуже рухи в нас ніжні, то мені Прокопчук сказала, все ще попереду. Я чесно кажучи не відмовлюсь від спокійної дитинки, бо вже одного шустрика маю.

Дівчата цікавить мене таке, чи відчуваєте Ви якісь легкі поколювання, пощипування в грудях, так ніби за соском?

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я всеж-таки буду вірити в те, що активність в пузі не буде показником активності поза ним.
    Старшенький синуля після народження дав нам такого джазу, що маммадарагая. Досить довгий час йому ставили гіперактивність і до 2-3 років він був непосидьком. Хоча, яке там "був"?! Він ним і є надалі. Якщо він йде не поспішаючи щей за ручку - знач він захворів, зазвичай він тільки бігає - це його нормальний темп. Іто дитинка, яка в животику мене майже не турбувала, чого не скажеш про молодшеньке. Сподіваюсь воно нам вискачеться так, що по народженні буде спокійне-преспокійне.

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Вже знаю, але краще я б не важилася, 60кг, разом з малечою набрали 11,5 кг , а попереду ще майже половина, все тепер трохи треба спинитися з тим жором.
    Ну і про мій мазок, заїхала щойно в Синево, не беруть вони у вагітних мазок, бояться, може є якісь лабораторії де візьмуть, ніхто не знає?

5. uliana

uliana Well-Known Member

А я вірю,бо мала так вертілась в животі,що капец...ну і зараз шило:) ні хвилини не посидить,весь час бігає:girl_haha: ну і синочок також спокою не дає, вдень і не чути його,а перед сном починає товктись.

Ага, пам"ятаю я декілька разів робила манікюри-педікюри і всяки процедури,бо хотіла бути "красіва":girl_haha: але малявка чемно сиділа в животі)

6. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

А басейн? Не потрібно навіть плавати, можна просто зайти у воду, на рівень грудей, і ходити туди сюди. Вода піднімає і тримає пуз, нирки суперово розвантажуються. Я літом десь за годину так "схудла" на декілька кг.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Левчик досить спокійно сидів в пузі, а народилося шило ого-го. Цей страшно товчеться, але я просто не уявляю як може бути ще більше шило ніж перше :)
    Я з тим сидінням дома ще більше росту. Вже всі ліміти свої поставлені перебрала...

8. hitrynja

hitrynja New Member

а ми сьогодні були на узд - і все в нас супер! сказав тільки лікар, що трошки випереджаємо в врозвитку, але що то у хлопчиків так буває і що розвиток скачкоподібний з різницею в тиждень - то нормально. яке ж воно мале смішне - ті губки склало і щось белькотало підпершись ручкою....важимо ми уже 2115. тепер я нарешті зроуміла, чого ж то мені так боляче ставати на ліву ногу - малий впрся туди обидвома ніжками і навіть на узі товк в одне місце все))))))) але я я к подумаю, як тій малечі тісно - то хай товче, аби все було добре.

слухайте, сіла я ті всі списки в пологовий розгрібати, вибирати коляски, ліжечка....як то все запам'ятати, вибрати і скласти??????але ж то вже треба братися до того - бо часу залишається все менше...а здавалось, що до зими ще так далеко...
    П.С. Єдине, що зробила доброго - відправила пуховичок для пошиття слінговставки і вибрала модель візочка...все)

Ще хотіла спитати - виписала мені лікарка гіно-тардиферон для підняття гемоглобіну (він у мене 92) - хтось пив і чи був результат?
    Всім гарного настрою і самопочуття!

9. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

я пила при першій вагітності, то трохи піднімав, зараз уже не допомагає, приймаю інший.

10. Grushka

Grushka Member

в мене сьогодні цілий день живіт періодично твердне... може то вже предвісник, що свято скоро?:girl_in_dreams:
    а ми ше й сьогодні самі вдома лишилися, чоловік на роботу пішов...
    надіюсь, ще не сьогодні))

11. Nola

Nola Member

о, і мені зараз призначили його попити, бо гемоглобін 109 і лікарка каже, що як на другий триместр то трохи замало. При першій вагітності то попила зовсім трішки і був піднявся, подивлюсь як зараз буде
    а що Ви зараз приймаєте?

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Вчора прийшов мій результат, маю гемоглобін 105, то казала акушерка, що можна і нічого не пити, а можна трохи попити бо то нижня межа і бажано, щоб нижче 100 не впав до пологів.

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

може, краще трохи поїсти :) всяких фруктів, сочевиці... темних родзинок...

14. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

мені, наприклад не піднімався при першій вагітності, а тепер тим більше.
    хеферол або зінатал.

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

І так то все ім, включаючи і гранати, і темне мясо.
    Залізо на разі пити не буду, може хіба ближче до пологів.

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

о, ну то вже взагалі знущання - 109 то прекрасний гемоглобін.
    в мене зараз 98, і то ще хімічного заліза пити не хочу.

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Прийшла я сюди розповісти свою історію ставання на обілк у ЖК.
    Я сьогодні трішки нервова, тому вибачайте, як напишу різкувато.

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мені на мої 110, дохтор дефірамби співав, і перепитував, чи може вітаміни якісь споживаю. Він мене лишній раз не дьоргає, нікуда не шле і ніц не виписує, каже медсестрі - "та вона ітак незахоче")))
    Ага, щас.
    Споживаю хіба багаааато їжі і фруктів - рятуюсь так від голодної смерті.

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, а хтось приймав Артихол, бо мені лікар призначила по 2 таб. 3 рази в день, і сумніваюся чи приймати чи ні.

20. Raven

Raven Мама малятка

мене з моїми 118 в приклад всім сатвили:girl_blush2:
    чекають мене ще останні відвідини консультації і останнє узд, торби до пологового не зпаковані, дитячі речі в кошику (правда попрані і попрасовані), ніяк комода не куплю, візка ще не замовила. І де те гніздування, коли його тре..

Статус теми:
Закрита.