http://www.visitfinland.com/campaigns/finngenerator/public/ru/ У мене вийшло : Talvikki Kukkamäki TALVIKKI — Зимушка KUKKAMÄKI — Цветущий холм
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Ilmatar Marjala Ilmatar — Богиня неба и воздуха, сотворившая мир в эпосе "Калевала" Marjala — Ягодный сад а чо, досить гарно )))
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор І я спробувала Virva Metsämaa VIRVA — Блуждающий огонь, редкое природное явление METSÄMAA — Лесная страна
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Знайомтесь - Aino Ahtisaari Aino — Персонаж эпоса "Калевала", молодая и прекрасная сестра Йоукахайнена Ahtisaari — Остров, где живет морской царь. п.с. сподобалось ім"я брата )))
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Virva Sinivuokko Virva — Блуждающий огонь, редкое природное явление Sinivuokko — Лютик, печеночница благородная ---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ---------- Андрій= Kaleva Mansikkamaa Kaleva — Древний гигант в финской мифологии Mansikkamaa — Клубничное поле маю полуничку)
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор А я Suvi Usva (лiто, туман) Гарне iм'я у мене
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор цікаво, а чого одне і те саме прізвище при різному імені ( стать однакова) , все -рівно по різному пишеться і має різне значення ? Простий генератор випадкових слів і значень . Але прикольно. Я - "квітка", "квітуча"
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Цікава забавка Ilmatar Hongisto Ilmatar — Богиня неба и воздуха, сотворившая мир в эпосе "Калевала" Hongisto — Сосновый бор
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Virva Talvela VIRVA — Блуждающий огонь, редкое природное явление TALVELA — Зимняя страна
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор А я "Легенда рассвета"))) Taru Saraste TARU — Легенда SARASTE — Рассвет
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Упсаааа :xaxa:..... і я Легенда Рассвета . Ви мій клон чи я ваш?
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Сестро, де ж ти була?)))))))))) Насправді, коли просто вводила своє ім я, то всерівно 2 імені фінською вибивало. Підбирає просто автоматично
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор я Meri Kuusi Meri — Море Kuusi — ялина
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор VARPU ALANKO Varpu — Полукустарник, небольшое травянистое растение Alanko — Низина
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Мій муж : Seppo Pakkanen SEPPO — Имя, происходящее от слова "кузнец" в эпосе "Калевала" PAKKANEN — Мороз Я- зимушка, він- мороз))
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Varpu Metsälä VARPU — Полукустарник, небольшое травянистое растение METSÄLÄ — Лес а то дівоче Virva Ketonen VIRVA — Блуждающий огонь, редкое природное явление KETONEN — Пастбище Головне, що Ірина є і там і там, а імена різні ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- Чоловік Otso Hirvikangas OTSO — Медведь, лесной царь HIRVIKANGAS — Лосиный лес короче, зв"язок є - в мене ліс, в нього ліс з лосями
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор в мене вийшло: TALVIKKI — Зимушка KALLIO — Скала щось я дуже "холодна ат неприступна"
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор Приємно познайомитись, я HILLA RANNIKKO. HILLA — Морошка RANNIKKO — Побережье Можна просто: Морошка на Побережье . Як добре, що живу не у Фінляндії! А то ходила б Морошкою все життя .
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор А я - MARJA LAMPI MARJA — Ягодка LAMPI — Озерко, пруд Мені сподобалось
Відповідь: Дізнайся своє фінське ім"я і фамілію)). Фінногенератор вирішила "фіннізувати" чоловіка: Pyry Kangas Pyry — Буран Kangas — Перелісок