дитячий вульвіт (вульвовагініт)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Diana, 22 Жовтень 2010.

1. Diana

Diana мрійниця

Поділіться як ви лікували у дівчаток вульвіт, може знаєте доброго дит. гінеколога?

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: дитячий вульвіт (вульвовагініт)

Я водила малу на Топольну до Бобрик Людмили (або Любові) Миколаївни. Я боялась, що дитина буде стресувати, але вона дуже делікатно оглянула, і взагалі, приємна лікарка

3. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Що таке вульвіт?

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

запалення зовнішніх статевих орагнів у жінок / дівчат

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо я правильно розумію ту вашу біду.

Останнє редагування: 25 Жовтень 2010
  6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

О, прополіс - це жорстоко!
    Я у дитинстві мала таку саму проблему, лікували ромашковими ванночками, а недавно на сайті якогось відомого російського гінеколога прочитала таку саму пораду: при різних жіночих проблемах такого роду два рази на тиждень запарювати пачку ромашки у термосі, виливати у теплу ванну і сидіти там звилин 30-40.

7. bora

bora Well-Known Member

Ой, таке в Україні краще радити з приміткою "власного приготування".:girl_flag_of_truce: Бо нашими йогуртами на 80 відсотків непридатними до споживання (офіційна статистика перевірок) ще й занести, що можна.

8. Diana

Diana мрійниця

та ми робим ванночки, здали мазом - виявили кандід грибок і лейкоцити, а саме насторожило не почервоніння а виділення слизі. Тому і звернулися до дит. гінеколога+ ще здали кров на цукор, і ще потрібно обовязково провірити на глисти, що може таке провокувати.
    Дит. гінеколог нам виписала всього на 350 грн, правда більшу половину не купила, роблю ванночки з травневого збору, потім змащую тетрабуратом натрію, + ацидолакт з лактофільтром+всета протигрибковий препарат.

9. Kecan

Kecan New Member

Тут мова йде про венериче захворювання - трихомоніаз, а не про вульвіт (тим більше дитячий), хоча я дуже сумніваюся, що і доросла жінка витримає такі тортури над своєю жіночою принадою.
    Коли в малої починався вульвіт, то лікарка на Орлика прописала ромашкові та шалфеєві ваночки (перед ними промити пісюсю розчином фурациліну). Після ваночок змазати мазю Малавіт. Принаймі ми про нього забули через 3-4 дні.

10. Diana

Diana мрійниця

я також підмивала розчином фурациліну а нам лікар заборонив- ніби я ним вимиваю всю мікрофлору.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

за Мелавіт дякую, колись мала його і геть зубула. Спробую знову купити.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо його навіть їсти не можна то звичайно що й на підмивання-крем не підійде. І я думаю люди не подумали що я кажу фруктові йоґурти використовувати.

А щодо кандіди, то нічого не треба від неї їсти а лишень кисло-молочних багато і зменшити цукор, мучне. Особливо антибіотики, вони навпаки сприяють її росту.

12. Jarina

Jarina Well-Known Member

в 5-ій поліклініці на Виговського є дуже хороша і дитяча гінекологша. Вона старша жіночка, бабця, можна сказати. Ми ходили до неї, коли малій було 8 міс.
    нічого лишнього-страшного-дорогого не назначає, лишились задоволені.
    Тільки не зймайтес самолікуванням або по порадах з нету. Нема гіршого.ІМХО!

13. Diana

Diana мрійниця

і знову до малої повернулася ця біда, після приймання АБ після бронхіту. Були в нашого дільничо дит. гінеколога, каже хімії не треба приймати, роблю ванночки, призначила водний розчин синьки + присипка кандід а результату нема (((( робимо йогурти, зїдає по 2 баночки на день, до того пройшли курс прибіотиків. Може ще хтось поділиться як лікували своїх дівчаток.

14. dudja

dudja New Member

Основне не впадати в паніку. В моєї донечки аналогічна проблема. Щоразу повертається, бо як я розумію це замкнуте коло - вульвіт може виникати коли є алергія у дитини, коли запальні процеси чи простуда, коли є глисти. Тільки полікуємо - знову. Ванночки з ромашки (робити не сильний розчин ), а потім перед сном змазувати стрептоцидовою маззю.

15. parom77

parom77 New Member

Ви спочатку перед тим, як радити мазати стрептоцидовою маззю дівчинці ті місця, попробуйте самі собі таке зробити.Я у юності, ще дівчинкою років у 13-15 щось подібне витворила.В результаті почалась така молочниця, що неможливо було всидіти на місці, пішла до гінеколога, який пояснив, що там є своя природня флора, а стрептоцид вбиває все і на фоні відсутності нормальної флори чіпляється молочниця.Тому, батьки, все ж краще піти до гінекогога на консультацію.Коли в моєї малої було щось не так, я їй давала звичайний ністатин 1-2 дні, не зловживати, у дітей це все скорше відновлюється.

16. Diana

Diana мрійниця

провірено, в нашому випадку так і є

не підходять, дитина каже що пече
    А нам найкраще допомагає підмивати розчином фурациліну і потім з піпеточки капнути обліпіхову олійку і на ранок практично все нормально.
    Ще креми і мазі на основі пантенолу.

були не одноразово, але толку мало (((

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В молодшої теж виявили цю проблему. Гінеколог порадила підмивати настоєм з кори дуби і капати 2 р. на день олійний розчин Хлорофіліпта. Наразі капаю олійний розчин чайного дерева, за 3 дні вже все внормувалось.

18. Diana

Diana мрійниця

а який це саме розчин, це аромоолійки?

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Аромобальзам, склад : ефірна олія ЧД, олія грецького горіха і олійний екстрат зародків пшениці. Я просто все забуваю в аптеку зайти за тим Хлорофіліптом, тому капала тим що вдома є. Наскільки знаю, чайне дерево має також антисптичні властивості як і евкаліпт (хлорофіліпт).

20. ViTanya

ViTanya Member

я теж люблю застосовувати олію чайного дерева, з аромаолій, що продаються в аптеках. Ось тільки чиста олія може викликати опіки, я розводила: на 1 чайну ложку оливкової (або звичайної) давала 5-10 крапель олії чайного дерева, мастити 2 рази на день