дитячий погляд на дорослі речі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Cifalius, 1 Жовтень 2009.

1. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Ми тут з Танюнею покумекали, та вирішили створити темку, бо справді буде весло. Справа була так: задаю їй питання - "Як ти думаєш, для чого моїй малій лак для нігтів". Відповідь знайшла сама, як це н банально, вона ж дівчисько, хоч і маленьке.
    Мамусі, приєднуйтесь до нас!!!
    Створюємо позитффф!!!
    П.С: для п. Левандівки пишу..нема такої темки, і нема чого мені видавати червоний "ліхтарик" :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
  2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого?

Ото дівчина моторна!!! :))))Тільки пожартувала, що треба нову темку створювати - не встигла озирнутись - є!!!!!!!:girl_haha::girl_haha::girl_haha
    В мене от виникало питання - навіщо брати з собою в ліжко непрацюючу праску? Відповідь - вона таааак гарно їде по простирадлу!:)))

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Гм-м-м...
    ТАК "позитиффф", чи "для Левандівки"..? [​IMG]

А тема Дитячі Перлини не підходить для задуму?

Останнє редагування: 1 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. шоколадка

шоколадка Active Member

таке питання поставила своїй доці 4 рочки:
    "Як тобі в садочку?"
    і що я почула::girl_in_dreams:
    "Мамо, я так люблю садок, що я ж очі вилазять!":girl_haha:

• Подобається Подобається x 19
  5. Siania

Siania Love Life

Я б вам радила змінити назву теми, бо я 5 раз перечитувала назву щоб зрозуміти:girl_crazy:
    Я думала їм - в плані їсти, воно теж підходить)))

• Подобається Подобається x 8
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Так, назва не дає зовсім правильного опису:) Було би прикольніше щось типу "новий погляд на використання речей" чи "що ще можна зробити з тими всіма дорослими цяцьками":)
    У нас постійно стягуються зі столу сірники(не кидайте тапками що вони дідям не іграшка, просто я вічно забуваю що моя дитина не дістає тільки на висоту холодильнику). Сірники слюнявляться і ними Аня розмальовує собі лице.
    Крем для обличчя(в тому числі і новесенький дорогущий) відкривається і ним обмазується все тіло(в т.ч. попа і волосся).
    Помада служить тільки для того щоб малювати нею шию, а туалетний папір тільки для того щоб рвати його на дрібнесенькі частинки і дивитись як він тоне в унітазі(кілька раз ловила на спробі той папір з унітазу ще й виловити)

• Подобається Подобається x 14
  7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Угу...я теж так кострубацько прочитала))) Думаю - о ,і я їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання ( а питання таке виникає "оПосЛя") - для чого??? Назва теми, канєшно - girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну прямо як внас :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Для чого моєму малому з вулиці тягнути кілограми каштанів? - Певно, спрацьовує інстинкт здобувача, мисливця - все впольоване і зловлене і назбиране нести додому :)
    Для чого моїй малій довгі бабині блюзки, які на ній виглядають як мішок? - Певно, аби відчувати себе дамою у бальній сукні :)

10. Галченя

Галченя Well-Known Member

І я ТАК би ще трохи часу думала:lol:, якби ви не розшифрували:girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: дитячий погляд на дорослі речі

Змінила назву, бо і я думала, що то харчова тема. :xaxa:

12. Галченя

Галченя Well-Known Member

А й справді був "позитифффф":xaxa::xaxa::xaxa:
    Уявляєте, заходжу в тему про їжу, а читаю про праску в постілі:girl_crazy:... Та ще й, на рівні півсвідомості, починаю шукати між всім хоч якийсь зв"язок:girl_haha:
    Нова назва значно краща:girl_smile:.

І щоб не офтопити:
    Доця з радістю привласнила старі дискети від компа, які ми збиралиль викинути. Питаю її - "Нащо то тобі?" Відповідь:-"Як нащо! А як я без них піду на роботу!?"

• Подобається Подобається x 7
  13. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Клаааасно!!! Дійсно, навіщо ж потрібні речі їсти? Може ще згодяться... То просто Cifalius в пп мені написала в розмові :"а особливо їй потрібен мій лак для нігтів...цікаво, для чого?", на що я відповіла:"Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого?":))):girl_crazy: Після того ми так взялися то обговорювати, що я й написала - пора створювати нову темку. А Cifalius її і створила. При чому я не знала про це, побачила в дописах і сама не зрозуміла - про що то?:girl_crazy::girl_crazy: Аж поки не прочитала сам допис і не зрозуміла, що сама ж то ж і ляпнула:)))

Cifalius, ми генії!!!!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Он як народ заплутали!!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_mad::girl_mad:

• Подобається Подобається x 2
  14. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Та дуже перепрошуємо за плутанину...
    А й справді вийшов "пазітіффф", як гадаєте???!!!!!

• Подобається Подобається x 2