Ми тут з Танюнею покумекали, та вирішили створити темку, бо справді буде весло. Справа була так: задаю їй питання - "Як ти думаєш, для чого моїй малій лак для нігтів". Відповідь знайшла сама, як це н банально, вона ж дівчисько, хоч і маленьке. Мамусі, приєднуйтесь до нас!!! Створюємо позитффф!!! П.С: для п. Левандівки пишу..нема такої темки, і нема чого мені видавати червоний "ліхтарик"
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? Ото дівчина моторна!!! )))Тільки пожартувала, що треба нову темку створювати - не встигла озирнутись - є!!!!!!!:girl_haha В мене от виникало питання - навіщо брати з собою в ліжко непрацюючу праску? Відповідь - вона таааак гарно їде по простирадлу!))
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? Гм-м-м... ТАК "позитиффф", чи "для Левандівки"..? А тема Дитячі Перлини не підходить для задуму?
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? таке питання поставила своїй доці 4 рочки: "Як тобі в садочку?" і що я почула: "Мамо, я так люблю садок, що я ж очі вилазять!"
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? Я б вам радила змінити назву теми, бо я 5 раз перечитувала назву щоб зрозуміти Я думала їм - в плані їсти, воно теж підходить)))
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? Так, назва не дає зовсім правильного опису Було би прикольніше щось типу "новий погляд на використання речей" чи "що ще можна зробити з тими всіма дорослими цяцьками" У нас постійно стягуються зі столу сірники(не кидайте тапками що вони дідям не іграшка, просто я вічно забуваю що моя дитина не дістає тільки на висоту холодильнику). Сірники слюнявляться і ними Аня розмальовує собі лице. Крем для обличчя(в тому числі і новесенький дорогущий) відкривається і ним обмазується все тіло(в т.ч. попа і волосся). Помада служить тільки для того щоб малювати нею шию, а туалетний папір тільки для того щоб рвати його на дрібнесенькі частинки і дивитись як він тоне в унітазі(кілька раз ловила на спробі той папір з унітазу ще й виловити)
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? Угу...я теж так кострубацько прочитала))) Думаю - о ,і я їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання ( а питання таке виникає "оПосЛя") - для чого??? Назва теми, канєшно - girl_crazy:
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? Для чого моєму малому з вулиці тягнути кілограми каштанів? - Певно, спрацьовує інстинкт здобувача, мисливця - все впольоване і зловлене і назбиране нести додому Для чого моїй малій довгі бабині блюзки, які на ній виглядають як мішок? - Певно, аби відчувати себе дамою у бальній сукні
Відповідь: Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого? І я ТАК би ще трохи часу думала, якби ви не розшифрували
Відповідь: дитячий погляд на дорослі речі А й справді був "позитифффф":xaxa::xaxa::xaxa: Уявляєте, заходжу в тему про їжу, а читаю про праску в постілі... Та ще й, на рівні півсвідомості, починаю шукати між всім хоч якийсь зв"язок Нова назва значно краща. І щоб не офтопити: Доця з радістю привласнила старі дискети від компа, які ми збиралиль викинути. Питаю її - "Нащо то тобі?" Відповідь:-"Як нащо! А як я без них піду на роботу!?"
Відповідь: дитячий погляд на дорослі речі Клаааасно!!! Дійсно, навіщо ж потрібні речі їсти? Може ще згодяться... То просто Cifalius в пп мені написала в розмові :"а особливо їй потрібен мій лак для нігтів...цікаво, для чого?", на що я відповіла:"Їм завжди потрібні такі речі, що виникає питання - для чого?")) Після того ми так взялися то обговорювати, що я й написала - пора створювати нову темку. А Cifalius її і створила. При чому я не знала про це, побачила в дописах і сама не зрозуміла - про що то? Аж поки не прочитала сам допис і не зрозуміла, що сама ж то ж і ляпнула)) Cifalius, ми генії!!!!!! Он як народ заплутали!!!!
Відповідь: дитячий погляд на дорослі речі Та дуже перепрошуємо за плутанину... А й справді вийшов "пазітіффф", як гадаєте???!!!!!