Дитячий пляжний одяг: купальник, плавки, трусики чи наголяса?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем JuniorSkeptic, 27 Травень 2011.

1. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

У що краще вдягти маленьку дівчинку (у нашому випадку - 1 рік на час відпочинку) на пляжі? Очевидно, у кожного варіанту є свої переваги, а який ви вважаєте оптимальним? Я поки що схиляюся до плавок-підгузника (а на березі ще й батистової льолі з довгими рукавами, щоб не згоріти).

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Дитячий пляжний одяг: купальник, плавки, трусики чи наголяса?

я думаю таке краще для басейну, а на пляжі буде парити. Краще простенькі трусики і в пісок:)

3. Zyzya

Zyzya New Member

ми були на морі в 1,9м. ходили в простих дитячих плавках або х/б трусиках.
    можна вдягати коли тіло подихає трохи

4. solomka

solomka Active Member

Мої діти теж так завжди ходили на пляжі, інколи їм одягала футболочки, щоб не згоріли плечі. Я чомусь дуже не люблю, коли діти на пляжі голяком.

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Малійй минулого літа було 2 рочки.Купила їй модний купальник з халатиком.Вдягнули,мабуть,раз чи два.Після води довго сохне,перевдягатись доцька не хоче,та й загар не береться :)А так,гасала в трусиках.І перевдягати після водички швидше,і загорає пузік.Голяка їй було некомфортно-постійно пісок набивався.

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Стандартно наша дитина на пляжі в плавках або трусиках, плавки вигідні тим що швидше сохнуть і коли мокрі то добре тримають форму дупці і не дають пісочку-гальці набиватись куди не треба, халатик махровий класно тоді коли є вітер, або коли дитина змерзлюка, при виході з води замість рушнтка і за 5 хв на сонечко.

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Ми відпочивали на морі як малому було 11 місяців- то мали дитячі плавки,але одягнули їх лише раз. Зручніше було мати пару звичайних трусиків і міняти їх по мірі намокання. Хоча бачила дітей трохи старших за мого сина ,то вони весь час були в плавочках. Але ,так як я сама не люблю сидіти в мокрому купальнику і обдуватися вітром,то й недопускала такого варіанту з дитиною

8. Angel

Angel Well-Known Member

аналогічнно,купальиків маєм 4 штики,одягалися всі рівно по-разу:girl_yes:,тому що
    а так в плавочках,або трусиках. Вчора весь базар оббігала щоб ще одні плавки купити-дефіцит!! П.С може хтось бачив якісь гарненькі,з рюшками на попі?

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Глянь в Антошці, я брала там зимою від Фоксі.

10. Angel

Angel Well-Known Member

в нас такий рушник-пончо з капюшоном,дуже зручно

11. JuniorSkeptic

Маленьким діткам засмагати взагалі не рекомендується. Тобто і дорослим не рекомендується, а дітям і поготів.

12. Ная

Ная Well-Known Member

Я часом і купатися Софію відправляю в футболочці і хустинці чи панамці,особливо якшо до вдень і сонце дуже активне,а дитина хоче купатися,вона не надто ше плаває,і одяг їй не заважає. Купальників маєм кілька,після першого ж купання змінюю на інший або переодягаю в трусики.

13. TUCR

TUCR Well-Known Member

Цілком погоджуюсь, навіщо дитину на пляжі чи просто на відпочинку одягати підгузники, трусики, маєчку чи купальки і бавитись:girl_crazy:

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і я такий купила, точнісінько як ваш :) і ми в ньому лише раз вдягнулись і полізли у воду - для фотографії :)
    Що минулого року що цього на морях вдівала малій плавочки ( маєм кілька різних) та трусики ( а-ля плавочки, з малюночками, узорчиками, а не такі як конкретно нижня білизна) міняли щоразу як мочила. Час від часу вдягала легеньку футболочку, щоб плечики не обгоріли.
    З голою попою малу старалась на пляж і у воду не пускати, хоча минулого року було кілька разів.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми от були в рочок на морі і на озерах постійно голяка. Щось рука мені не піднімалась Ромкові плавки натягнути. Мені здається йому так в них незручно було, синтетика, як з води - то мокро і холодно, а як не з води - то парить. Ще час від часу одівала трусики, то для мене прийнятніше, але він постійно їх десь губив/знімав, і в результаті всеодно бігав "в чьом мать..."
    На цей рік маю в камоді дві пари плавочок...не знаю...одінем не одінем...швидше за все цього сезону ще в трулях походить (якщо десь виберемось).

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ми минулого року на морі мали плавочки з рюшечками та купальники. Дитині було і гарно і зручно і я не переживала, щоб якась "бяка" їй кудась не позалазила:)

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

17. Муська

Муська Well-Known Member

З старшим були в Шацьку коли йому було 5місяців(лежав на пеленочці ,то або голяка,або в трулях,або трохи в памперсі). В 1рік 3 місяці в Шацьку забавлявся в пісочку переважно в трусиках( неподобається мені щоб дитина голяка в піску сиділа) Поплавали,то міняла на сухі трусики. В 1рік 6 місяців-аналогічно в трусиках був.Правда трохи пускала наголяса,щоб просох-"провітрився". Маєчку чи футболку одягала час від часу,щоб не згорів на сонці. Ну і обов"язково була кепка, чи "бандана" на голові від сонця.

18. Juliasia

Juliasia Member

Я своєму карапузу купила панамку з легенької тканини, що ультрафіолет не пропускає, ще є такі маєчки і шортики/плавки. Продається такий одяг в Антошці, деколи можна в антикризі застати.

19. JuniorSkeptic

А хіба звичайна тканина пропускає ультрафіолет? Хтось колись згорів в одязі? :)

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

От хотіла написати про таке пончо. Справді дуже зручно. Коли був вітерець, малий сам його просив одягати. Тим більше, якщо на ньому зображений популярний мультгерой.
    Одягала на малого завжди плавки. Знайома розказувала, що не одягала на сина плавки, то йому під крайню плоть забився камінець і вже в лікарні витягували. Після такого випадку обов'язков одягаю малому плавки чи трусики.