Нам вже минуло два рочки, а фотографій професійного фотографа ще не маємо! Порадьте, будь ласка, хорошого фотографа для дітей, який вміє знайти з дітьми спільну мову, може "вполювати" гарні якісні кадри.
Відповідь: дитячий фотограф так на ЛФ э Левандівка (модератор). він, здається, на дитячому фото і спеціалізується...
Відповідь: дитячий фотограф Можете звернутися в Мрію на Чорновола, тел.2524560. Але це тільки в студії
Відповідь: дитячий фотограф Витягнула цю тему на світ Божий. Бо я негодую! Вирішили зробити дитині патрет, бо останній робилисьмо три роки назад. Пішли до того ж дитячого салону. Провели фотосесію, дитя було у фурорі, наклацали купу знимок, перебирались 4 рази! Прийшли робити замовлення: - окрім портрету друк одної знимки 71грн, ну фіг з ним, замовила декілька, прошу записати усі інші на диск, бо минулого разу всі знимки нам записали - запис одного фото на диск 66 грн. а фоток багацько... записують тільки ті знимки, які замовляєш в друк... Але найбільш що мене вразило це плата за індекс-принти 30 грн, які я навіть не замовляла. Мені їх надрукували і сказали що за них треба платити, бо вони входять в замовлення... Ото за три роки "розкрутились" Я розумію що за добру роботу треба платити але раз заплатив фотографу він записав тобі твої знимки і роби з ними що хочеш. А то "ваші знимки є у нас - приходьте, друкуйте..."
Відповідь: дитячий фотограф Олю, то "Мрія" так знахабніла??? Я так думаю, що на сьогодні студію з різними фонами і освітленням можна орендувати погодинно, а фотографа взяти місцевого - з форуму - Левандівку, Діму, Артема і ін. ?кому хто довподоби) Мало б вийти не просто дешевше
Відповідь: дитячий фотограф Або може наша Адріася з форуму могла б фотосесію зробити! Зверніться до неї
Відповідь: дитячий фотограф А я чоловіка мордую шоб піти в "Мрію" сім"єю пофотографуватися,тепер і не знаю чи то варта:confused:. А дітей мені дуже і дуже подобається самій фотографувати,цікаво бо діти безпосередні і не вміють позувати,маю багато знимків чужих дітей,в більшості навіть незнайомих.Єдине чого бракує так кращого фотоапарата,вже відтепер замовила подарунок на Миколая,шоб встиг грошей наскладати:xaxa: Може колись і з мене вийде дитячий фотограф
Відповідь: дитячий фотограф особисто мені більше подобаються знимки на природі, ніж в приміщенні. вони якісь живіші виглядають
Відповідь: дитячий фотограф Це Мрія, не хотіла писати, щоб не звинуватили в антирекламі... бо фотки дійсно класні, але 66 грн за запис на диску???? Мені минулого разу всі знимкм просто так записали... А Адріяся фотограф??? Я з нею знайома, бачились, така приємна!!! Але я думала що вона програміст. Наступний раз буду тут шукати фотографа, дякую що порадили!
Відповідь: дитячий фотограф а якої якості записували фото на диск? Бо мене не питали ні за гроші, ні за якість, а фото записали з розд.здатністю 120дпі - їх тільки на компі і переглядати, для повторного друку вони не годяться!!! А тепер за 66грн. хоч такі, що потім мона плакати з них робити?
Відповідь: дитячий фотограф Я ще незнаю. Коли запишуть, то скажу, бо замовлення буде аж за 3 тижні. і запишуть тільки ті, які я замовили друкувати. Три роки назад мені записали всі і нормальної роздільної здат. бо я потім їх друкувала.