Я про тих дітей, до котрих прийшла слава дуже рано. Слава - серйозне випробовування і для дорослої людини. Переважно всі дитячі зірки мають проблеми в подальшому особистому житті, проблеми з дорослішанням. Дрю Беррімор, Макколей Калкін, Ліндсі Логан, Майкл Джексон... і ще купа імен. Є можливість вберегти дітей від випробування славою і зберегти їм дитинство? І чи вартує слава втраченого дитинства?
Відповідь: Дитячі зірки. тю...от буквально сьогодні зранку дивилась репортаж про який супер пупер ресторанчик в конча заспі....І тут показують малявку років 10, яка розказує який же це чудовий пречудовий ресторан і як він подобається ій та її подругам....от і трійцю вони приїхали сюди святкувати, і день захисту дітей......От такі дітки пішли зараз.... А ще завжди пам"ятатиму випадок. ТЦ ВАМ, магазин косметики, я там щось вибираю, а до продавця прийшла знайома з сином років 5-6, ну а вони видно якраз з морів десь приїхали. Тут продавець питається в малого, ну як тобі сподобалось на морі, а дитина відповідає:" НІ.....там був просто жахливий номер, уявляєте навть не було джакузі"bad
Відповідь: Дитячі зірки. Я собі згадала як Аліна Гросу ще недавно співала "Жу-жу-жу", а тепер вже кліпи в стилі садо-мазо знімає. І це в 14 років...
Відповідь: Дитячі зірки. Ті дитячі зірки чомусь часто закінчують трагічно: Макколей Калкін мав проблеми з наркотиками, з Ліндсі Логан теж не все в порядку,ще є Брітні Спірс... Тому вибирати між дитинством і славою треба дуже обережно. Не секрет, що відомі часто жалкують про те дитинство, якого в них не було.
Відповідь: Дитячі зірки. Не знаю, не знаю. Звичайно, дитинство Джексона було трагiчне, i травмувало його як людину на все життя. Проте якщо хтось зтав зiркою в дитинствi то це не значить що тiльки тому у них життя не наладилось чи що. Багато зiрок i у зрiлому вiцi вмiють перес...ти собi життя i так само померти вiд наркотикiв, таблеток, iтд. Але та ж Берiмор - нiц їй не бракує зараз. Багата, красива, ну i з вигляду щаслива. Можливо коли дитина з самесенького малечку є пiд натиском батькiв (чи одного з батькiв) якi реалiзовують свої мрiї через дiтей ПОПРИ бажання дiтей, то тодi виходить кепсько. Проте я вiрю що багатьом дiтям подобається виступати, спiвати, бути актором, моделлю iтд. Я от собi думаю, якщо моя Катя одного дня проявить якийсь талант i захоче його розвивати, я їй допоможу в усьому, щоб вона себе проявила. Будь то чи гiманстика, чи танцi, чи математика/хiмiя, чи спiви, чи навiть моделювання (хоча iлюзiй на високий зрiст моїх дiтей немаю). Мене наприклад пiдтримували у дитинствi (юнацтвi напевно) мої таланти та бажання, далi я вже робила свої вибори. Менi особисто було куди цiкавiше записувати альбом, їздити на змагання чи записуватись на ТБ нiж вештатись по площадкам денно i ноцно. Те що не так сталось як гадалось у мому випадку, то це мої особисто проблеми, через мої особисто вибори.
Відповідь: Дитячі зірки. Треба врахувати, що в такому віці вони страшні повторюшки. Чомусь мені то звучить на мамині слова в дитячому виконанні.