Може використовуватися як звичайна ванна, або ванна з м´яким ложем - при використанні подушки, або, при закріпленні подушки як поплавець - бассейник. У комплект входять також лієчка і ковшик, щоб під час купання маля могло погратися. Розмір: висота - 22 см, ширина - 47 см, довжина - 80 див. Вага 2 кг Ванночка має невеликий скол (отриманий при транспортуванні), додаю його фото, але він абсолютно не впливає на функціональність, гарантую З великих плюсів ще можу додати те що у ванній є злив води, що дуже зручно, бо не треба воду вичерпувати, для мене це було важливо ну і іграшки зацікавлять дитинку Продаємо бо вже виросли з неї і купаємось вже у великій ванній Купували дорого свого часу, продаємо дешево бо займає лишнє місце в хаті, думаю ви мене розумієте Ціна 200 грн + можливий розумний торг Місцезнаходження, Левандівка, якшо купуватимете то можливо і підвеземо
Відповідь: Дитяча ванночка Fisher-Price Ціну знижено, забирайте за 150 , бо направду лишнє місце займає, а так би чиясь малявка вже купалась в ній))
Відповідь: Дитяча ванночка Fisher-Price ванночку продано одній чарівній форумлянці з малечею) хай вам гарно служить