Дитина боїться вітру

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Sanjka, 25 Березень 2011.

1. Sanjka

Sanjka Загублений

Мій малий боїться вітру сильного. От сьогодні вийшли погуляти... і гуляли 5 хв. Притулився до мене, почав плакати, кричати "я хочу додому" і прийшлося йти додому.
    Мені цікаво чи було в когось таке і що з цим робити?

2. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Дитина боїться вітру

Ну, можливо він не боїться вітру, просто йому неприємно, а плачем він повідомляє вас про це. І якщо чесно, то навіть мені, дорослій людині, такий вітер як сьогодні - неприємний...

3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

В мене Ликера боялась. Перейшло саме.

Ніяк не драматизували. Просто їй було незатишно. Маленька людина звикла до тиші, тепла, спокою.

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

А скільки синочкові?

Мій також вітру не любить, починає хникати. Та я його навчила, що коли вітер в личко дме дуже сильно, то обертатися спиною до нього. Так і робить, інколи личко ховає, притулившись до мене.
    А хто ж вітер любить? Я сама себе тоді некомфортно почуваю. А діткам ще гірше.

5. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

і мені неприємний. я теж при такому вітрі хочу додому.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ромчику як було десь 7 місяців, він теж плакав, як найменший вітер дув (я не про такий, як сьогодні)...я навіть на ДП це обговорювала, томущо виникла проблема з носінням в ергорюкзачку, трошки десь дмухне - зразу істерики і плачі. Можливо треба дитині потрошку до такого звикати. Я вдома, коли сушила волосся феном, бавилась з ним в гру, час від часу на секунду дмухаючи, в хід йшло все і вентилятор (без фанатизму звичайно, з розумом), гумові іграшки, такі, на які тиснеш, вони пікають і з них виходить повітря, показувала на собі, бавлячись направляла на нього...на все свій час...звикне і ваше маля до вітру. В нас це перейшло за 2-3 тижні.

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Fleshka, а як сьогодні Ромко відреагував на погодку, звичайно якщо ви гуляли? Бо мені самій голову зносило.....мовчу вже про дітей!!!:girl_cool:

8. Sanjka

Sanjka Загублений

Синочкові 4 роки. Він з самого народження некомфортно себе почував коли йому в лице дув вітер (не такий як сьогодні звичайно). я йому постійно пояснюю, що коли на нього дує вітер і йому неприємно треба відхиляти лице в другу сторону, закривати ніс і рот рукою, щоб легше було вдихати; пояснюю, що вітер на всіх дує. Але в таку погоду як вчора і сьогодні з ним говорити безполєзно, він зарився головою мені в куртку, кричав не своїм голосом і не хотів слухати ніяких пояснень. Так що я думаю, що треба ще почекати.
    На рахунок фена, то цього він не боїться, навпаки сам прибігає і просить: посуши мені голову, сміється і втікає, те саме з пилососом: постійно прибігає і підставляє голову туди де фільтр дує.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ой, сьогодні ми гуляли в машині))). Правда коли я була трошки зайнята, татко з Роміком на Сихові прошвирнулись на качелю, кажуть, Роман аж дихати не міг, але не боявся і не плакав. А от вчора гуляли, хоча вітер був не слабший...ще й як довго гуляли. В дворах наших будиночків вітру майже немає, тому тут Ромік з братвою (сусідськими ровесниками) відривається в будь-яку погоду.

10. aknelitta

aknelitta New Member

А у нас навпаки між будинками протяг - голову зносить.
    В мене синок теж сварився, коли ми після хвороби вийшли на вулицю і йому дув вітер в лице - я йому пояснювала, що то всім дує. і я його "забрати" не можу. Вже наступні рази сприймав спокійно вітер, навіть сьогодні не сварився.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І у нас таке було, і вітру і сильного снігопаду, але само перейшло. Зараз мужньо долає всі перешкоди))

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой-йой, всі напевно знають які на Сихові вітри - аж смітники перевертає!:girl_impossible:
    але ми гуляли і вчора і сьогодні, і не вважаю вітер причиною щоб не гуляти, єдине що вибираю затишніші місця(наприклад ліс :)) і доня нормально реагує, ми з нею бавимось таку гру - як починається сильний порив, я кричу "ховаємось!", і доця натягує сама капюшон з візка аж до самих ніг, і дивиться собі через віконечко в капюшоні(добре що він в нас такий великий)! то так смішно все виглядає, що я так регочу, мало не падаю!:girl_haha:

13. Furore

Furore New Member

І я боюсь вітру, хоч давно доросла. :girl_flirt:
    Особливо як завиває і дерева гне, навіть коли в хаті сидиш... Брррр...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нам 6 і реакція така ж. Мало того, він на вітрі навіть вдоху не може зробити. Ховається за спину і пищить. Але у нас в окрузі "на горбочку" такий вітрюган, що і мене мало з ніг не збив.

15. Juliasia

Juliasia Member

Мій хлопчик теж плакав від вітру і ніяк не міг зрозуміти як це ручками личко закривати поки одного разу вітер "напав" на нас коли він розглядав у візочку книжечку. Я сказала щоб заховався за книжечку, він зробив, стало йому від того дуже смішно так всю дорогу і їхав з тою книжкою. Ми її тепер весь час у візку возимо і коли вітер відразу дістаємо :) А кілька разів були без візка то він вже й руками закривається і так само сміється як із книжкою :)