Дім-dream...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 21 Вересень 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

... або оселя Вашої мрії.

Вілла, будинок, хатинка, пентхауз :))), чи вистачить більшої (меншої) квартири?

Без котрих деталей інтер"єру ви не уявляєте своєї домівки?

• Подобається Подобається x 5
  2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: Дім-dream...

Дім... Все-таки будиночок, а не квартира у вулику. Не маленький, як рукавичка, але і не величезний замок. Доволі просторий, затишний, із невеликою ділянкою навколо. З маленьким садочком, трояндами і айстами підвікнами. Згалявинкою для дітей. Обовязково з каміном. Справжнім каміном, щоб в дощ чи завірюху посидіти біля живого вогню з келихом хорошого вина. З просторою кухнею. З фортепіано у вітальні та великою бібліотекою. І не з чотирма рівними стінами, як в коробці, а щось трошки вигадливіше... І ще багато з... Але це лише дім-мрія. Хоч кажуть, як дуже-дуже чогось хотіти, то обовязково цього можна досягти.

• Подобається Подобається x 17
  3. Siania

Siania Love Life

Без вікна в ванній кімнаті

• Подобається Подобається x 15
  4. taho

taho Well-Known Member

А мені дуже подобаються арки, скруглені стіни, проходи, ніші і підсвітки. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

таки квартира... велика . на останньому поверсі не дуже високого будинку. в затишному районі міста.будинок за містом - тільки виключно як дача на вихідні.
    обов'язково - кухня і їдальня, тераса з квітами і столиком, ванна величезна, бібліотека-кабінет. МЄЧТА!
    [​IMG] [​IMG]
    :girl_haha:з таким видом

Останнє редагування: 21 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  6. Orman

Orman Модератор-бомба

підписуюсь під дописами Vesnyank'и і Sian'і :) І ще гойдалка обов'язково!

• Подобається Подобається x 1
  7. kati

kati Well-Known Member

наразі також хочу таке, 4 кімнати, дві дитячих ,спальня і гостинна....Мінімум меблів,вбудовані гардеробні,величезна кухня -ідальня.
    А паралельно мрієм розпочати будову...так щоб до 40 побудуватись, дітям лишити квартири у Львові, а самим махнути за місто( але максимум км 10).....На вихідні всім разом збиратись на подвір"ї, смажити шашличок....красотттаааа

• Подобається Подобається x 19
  8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ооо нагадала мені - ГАРДЕРОБНА! це обов'язково.! і дзеркало у весь зріст!

• Подобається Подобається x 7
  9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це навіть не обговорюється + тренажерний зал!!! І невеличкий такий будиночок півтора поверха, з гарним подвір"ячком, гойдалкою, фонтанчиками, будою для собаки і бесідкою.

• Подобається Подобається x 6
  10. lapocka

lapocka Well-Known Member

а ще без такої дурниці як біде і теплої підлоги у ванні і на кухні
    і ще тераса вся в квітах
    і будиночок має мати метрів 200 це в сам раз:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
  11. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я б не хотіла великого будинку, навіть, якщо квартиру, то 3 кімнати, не більше, ще з дитинства мені якось незатишно страшно :ninja: одній у великих квартирах чи будинках.
    Інтер'єр - обожнюю хай-тек, хоч знаю, ще деколи він людям здається занадто "холодним". ДУУУУУУЖЕ подобається квартира, яка була в героя Міккі Рурка в "9 1/2 тижнів".
    Короче, хотіла б приблизно щось таке:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

і щоб там хтось постійно прибирав
    :ninja:

• Подобається Подобається x 15
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

дуже близьке до того, що хочу я.. хіба червоний у ванній не сприймаю... і для мене хай-тек не холодний, а правильний... враження, що там енергія не втрачається, а файно курсує:) напевно тільки за таких умов я б психологічно могла відпочити.. коли всюди пусто, порядок, чіткі лінії...

• Подобається Подобається x 6
  13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я хочу такі спальні [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]Всі подобаються, прямо не знаю, яку вибрати:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
  14. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мрій...мрій про мене мрій...(с)
    [​IMG][​IMG]
    Ставні на великих вікнах, черепиця (бажано справжня)...велике доглянуте подвір"я.

Останнє редагування: 22 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 17
  15. olya_d

olya_d Well-Known Member

ех, мрії...мрію про будиночок за містом, півторачку... на першому поверсі має бути велика кухня, їдальня, зал, кабінет(бібліотека), у мансардних приміщеннях спальні, гардероб...ванні кімнати на кожному поверсі..хочу камін, але вимуруваний із натурального каменю, глибокі крісла-гойдалки біля нього, важкі і одночасно м"які спадаючі штори...одразу асоціації - зима, завірюха, а в мене в каміні потріскують дрова і в руках запашний глінтвейн...Меблі будуть класичні, дерев"яні, комбіновані горіхові і може вільхові...Все має бути затишне, тепле, м"яке...таке, щоб не хотілося нікуди йти, таке...одним словом, МОЄ!
    Сад...альтанки...квіти...стежечки вимощені каменем...за будинком - дитячий майданчик...ех, мрії...коли ж ви збудетеся?:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  16. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Скандинавський інтер"єр.... просто сплю і бачу...
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

• Подобається Подобається x 1
  18. Відповідь: Дім-dream...

Хочу для свої малечі облаштувати цікаву, веселу дит. кімнату, але у Львові з дитячими меблями проблема. Ні декору відповідного, ні комодів шафок, все чорне сіре(((( ге... я хочу отаке))))!!! хто щось цікаве бачив підкажіть де

Останнє редагування: 22 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Роздруковуєте зображення, кличите дизайнера і кажете: Хочу! Він вам каже : $ і ваша мрія починає втілюватись. :)
    Меблі можна замовити. Текстиль пошити. Все реально. Справді. Якщо ви маєте відповідну кількість квадратних метрів, то є де втілювати фантазії. Бажаю вам успіху.
    Мені сподобалась перша картинка. Така затишна.

• Подобається Подобається x 8
  20. UnLikE

UnLikE Фотограф

Я хотіла би жити в особнячку дерев'яному, з скриплячими сходами наверх)))
    щоби були великі кімнати, в яких є де розвернутися і все, кожна деталька, була продумана власниками, а не дизайнером :-\
    Хочу щоби вікна були по всій стіні, але не до самої підлоги, десь до половини, щоби все було у ламінаті.... з якимись класними картинами, можливо навіть фото.. а ванна мені дуже сподобалась з першого допису з вікном, дуже захотіла!!! щоби кухня була приблизно в такому стилі
    але стеля інша..
    а ще я колись хотіла в дитячій кімнаті зробити цілу стіну білу, щоб на ній моя дитинка могла малювати, писати що хоче, а потім це все накрити склом і згадувати все життя... і ніколи!! не заклеювати то все шпалерами і так далі...!

І я хотіла би жити саме на другому поверсі.. завжди хотіла і хочу..