Дермабразія

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Wanderlust, 13 Лютий 2010.

1. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Потрібна дермабразія кристалами оксиду алюмінію, почитала в неті, що можна і в домашніх умовах (так навіть вона полегша).
    Хтось пробував таке робити? У салонах чи так? Бачила, що у Фаберлік та Мері Кей є засоби із тим, але чи вони хороші?

2. sophia

sophia New Member

Відповідь: Дермабразія

Мікродермабразія за допомогою кристалів оксиду алюмінію.
    Переваги: безболісність процедури, відсутність кровотечі, швидка регенерація шкіри,стійкі рез-ти, практична відсутність протипоказань, можливість проведення сеансів в амбулаторних умовах.
    Покази: рубці після перенесених травм і операцій, опіків, після акне, зморшки,в’ялість шкіри, гіперпігментація, жирові вузли на шкірі, видалення татуажу…
    Принцип роботи апаратів для МДБ:
     Обробка шкіри здійснюється завдяки циркуляції мікрокристалів алюмінію під тиском, які знімають верхні шари шкіри та разом з ними потрапляють у контейнер;
     Матеріали, які контактують зі шкірою одноразового застосування.
    Для видалення старечих і пігментних плям, корекції атрофічних післяпологових рубців шкіри на животі, стегнах, молочних залозах – 10-15 сеансів.
    Для видалення вугрових, опікових, посттравматичних рубців, великих пігментних плям, видалення тату – 10-20 сеансів.
    Для зменшення дрібних зморшок, корекції глибоких – 8 сеансів і більше.
    Період після процедури вимагає використання спеціальних зволожувальних, пом’якшувальних та регенерувальних кремів, лосьйонів, масок.
    Тому, на мою думку, якщо Ви хочете досягти безпечного і бажаного результату таку процедуру краще довірити професіоналам.

3. Ninanika

Ninanika New Member

Привіт! Підкажіть, будь-ласка, де у Львові роблять дермобразію. я знаю лише "Песона-люкс" (дорого і неприємний персонал) і лікарню на Чорновола( тривалість процедури не 30 хв., а 5хв).

4. Відповідь: Дермабразія

Ninanika, недавно я проходила кілька (3) сеанси дермабразії в салоні "Елізія" (бічна Городоцької, недалеко від "Парк Авеню"). Косметолог Руслана. Процедура малоприємна, на наступний день обличчя вкрите неглибокими "подряпинами"... Але воно дійсно того варте! Мала проблеми з нерівною шкірою на лобі (після акне), розширені пори - все стало набагато краще. Але, правда, не знаю, чи зараз варто робити дермабразію, все-таки сонце вже досить активне. Може, краще почекати до весни?

5. odree

odree Well-Known Member

ще роблять в обласному шкірвендиспансері на коновальця, 1 , в поліклінічному відділення, 4 пов, 9 каб

6. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

вже спробувала від Мері Кей - шкіра гладенька стає після, але так щоб візуально то змін не помітно

7. enigma

enigma Well-Known Member

Скільки 1 процедура приблизно коштує, в тому ж таки шкірвендиспансері або косметологічній?

8. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Знайома знайомої робила у нас,я не настільки близька з нею,щоб запитати про все,що мене цікавить.Але шкіра дійсно значно краща,а за процедуру вона заплатила 280 грн.

9. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А на живіт можна таке робити(маю на увазі розтяжки)?

10. Відповідь: Дермабразія

Мені якраз порекомендувала косметолог зробити курс таких процедур для видалення рубців після акне...ось думаю, що краще мікродермобразія чи лазерне шліфування...?