День св.Валентина

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Alias, 4 Лютий 2008.

1. Alias

Alias Well-Known Member

Скоро свято всіх закоханних.Хотілося б знати хто як його святкує і чи святкоє взагалі.Ваше відношення до цього свята?

• Подобається Подобається x 4
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: День св.Валентина

Це можливість заробити гроші на подарунках і квітах для підприємців.

З одного боку хотіла би отримати якийсь подарунок, квіти, кудись піти... А з іншого - ну а що, я не заслужила на приємне без причини??? Це як 8 березня... Мені здається, що в кожної пари повинні бути свої дати, які варто памятати і святкувати. Тоді набагато приємніше:)

... Ото зараз на мене повалиться критика:)

• Подобається Подобається x 14
  3. Alias

Alias Well-Known Member

Амене нудить від того рожево-солодкого кольору.Мені здається, що це свято підлітковепам"ятаю, в школі дівчата скпляли пачками Валентинки і дарували їх всім підояд.
    Справжні почуття не потребують дати .

• Подобається Подобається x 6
  4. Малявка

Малявка Well-Known Member

я теж вважаю,що надмірна увага до цього дня часто породжує якісь розчарування - хтось чекав більшого від того дня, ніж отримав, а тому як наслідок - непорозуміння з коханою людиною.
    особисто я дуже люблю купувати маленькі валентинки для друзів, то якось так по-дитячому цікаво. але не варто зациклюватися на тому святі, треба любити одне одного щодня. краще зробити коханій людині прототип дня Валентина тоді,коли вона того не чекає. :)

• Подобається Подобається x 5
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

дуууже дивно що дівчата таке пишуть :)

непереварюю це свято в прямому і переносному розумінні.

6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

не дуже люблю подібні свята...
    мені подобається робити подарунки без причини і дати

• Подобається Подобається x 7
  7. Відповідь: День св.Валентина

Оскільки виросла на казках про Попелюшок, то і д. Св. Валентина , і валентинки і різні подарунки сприймала за належне і дуже - дуже чекала цього свята.
    А зараз.. Мені ,наприклад, недавно мама сказала: " Ти досі живеш у казці ". Тоді я серйозно задумалась про зміст цієї фрази.
    Як на мене, то свято не обовязково має бути тоді, коли цей день обведено у календарі. Якщо ти маєш кохану людину+настрій=день Св. Валентина буде щодня, щогодини і щохвилини.:)

Додано через 58 секунд
    Кохання одне, а підробок під неї тисячі.

Додано через 17 хвилин
    Подарунки, валентинки, романтичні ресторани.. Це все від однієї людини. А її друга половинка в цей чудовий день просто не зможе сказати: "Мені не подобається, я цього не хочу тощо..." Але це неправильно!!! Один якийсь день може зіпсувати настрій обом. Інакше це не кохання.
    Кохання - це коли люди не дивляться один на одного, а коли дивляться в один напрямок.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Задумався....
    Нєт в жизні щастья...

:) :) :)

• Подобається Подобається x 11
  9. bora

bora Well-Known Member

ПО-моєму школярам такі свята можуть тільки нашкодити. Уявіть собі розчарування дітей які ніде і ні з ким той день не святкуватимуть на відміну від товаришів. І образливо і сумно. Незрозуміле як на мене свято. Його не можна робити повальним.
    Особисто мені до нього байдуже, проформи дотримуюсь - подарунок зроблю, але ніяких асоціацій з коханням цей день не викликає точно.

10. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Я ще ні разу не святкувала цей день :) Ну там в школі підкидувала хлопцям валентинки, але ще не було так, щоб в цей день я була з коханим.. Минулого року між нами були сотні кілометрів, цього року теж випадає так, що чоловік буде далеко.. Але для мене то не страшно, адже ми часто даруємо один одному сюрпризи-валентинки-подарунки, або влаштовуємо собі свято просто так :)

П.С. Але я була б неймовірно щаслива, якби прийшла в цей день додому з роботи, а квартира була б вся в квітах :shy:

• Подобається Подобається x 7
  11. kYula

kYula Загублений

Пригадую, в школі в цей день всі ставали раптом сміливішими і писали валентинки з виявом симпатії чи, навіть більше симпатії...
    Це було досить цікаво і весело.
    Зі своїм коханим парубком, якось намагалися провести Валентина по особливому, але були значно романтичніші дні, які краще запам"ятались, ніж день св.Валентина.

• Подобається Подобається x 2
  12. natty

natty Well-Known Member

Я не є настільки негативно настроєною щодо цього свята, я його можу святкувати або не святкувати, залежно від настрою, стану душі, але щоб аж ненавидіти...то ні. Занадто багато навколо нього ажіотажу, занадто багато пудри і цукру у всіх цих подарунках, валентинках...Але, як не крути, це зайвий привід сказати комусь про свою почуття, натякнути на симпатію. Моїй сестричці, наприклад, один хлопчик в садочку подарував минулого року на день валентина м'яку іграшку - це було так мило і зворушливо. Якби не це свято, він би ніколи просто так, без приводу, не зробив цього в силу свого характеру...Думаю, як і багато хто з сучасних підлітків...

Щодо мене, я не буду святкувати його особливо. Хіба що вже маю подарунок, це потрібна річ, без соплів і сердечок. Думаємо, буде тихий сімейний вечір з якоюсь особливою вечерою і розпиванням хорошого вина.

13. lanka

lanka Well-Known Member

Скажу вам, що наші свята набагато цікавіші, візьмемо для прикладу Андрія. Дівчата гадають і чекають на суженого-ряженого, тобто який месидж, що кожна дівчина матиме того коханого-єдиного, але треба трохи почекати-погадати, а день Валентина що пропагує? Якщо проблемну дівчину-підлітка ніхто не привітає, а вона надивиться американських мильних опер - то, мабуть, це її травмує, тому підтримай наше - святкуй українське...:) :) :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

А може поділитися, ті хто святкує, що плануєте дарувати? А то в мене після Нового року, Різдва , іменин вже фантазія скінчилася. Все потрібне вже подарувала на ці свята чоловікові. От тепер думаю що ще?

• Подобається Подобається x 2
  15. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

прийшов час дарувати галстуки вони ж дармовиси і за перепрошенням спіднє

• Подобається Подобається x 1
  16. Kasia

Kasia Well-Known Member

та от краватки не носимо, білизну вже теж дарували...........Миколайко приносив

17. Alias

Alias Well-Known Member

Чому?Вважаєте, що всім дівчатам притаманне захоплення тими сердечками, листівочками, оті всі" пусі-мусі"?:D :D :D
    Взагалі, ми не святкуємо це свято.та й як, коли відстань між нами.До того ж, коханий у мене не любить сентиментів(хоча в душі не позбавлений цього)
    так от, виникла у мене думка щодо подарунка:)хотілося б подарувати йому наше фото в рамочці....але ж немає спільної фотки:sad:А класно було б ...прийшов з роботи, а вдома бандеролька чекає ...Ех...як виникла думка, так і зникла..

18. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Забацай в фотошопі ;) Або попроси когось забацати.. В нас тут пів форуму фото-митців ;)

19. Alias

Alias Well-Known Member

Сама не зможу.А от попросити...Люююдиииии!!!!Хто візьметься допомогти майбутній львів"янці???:)

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я напевне буду дуже банальна і неромантична, але на день Св. Валентина прошу аби мені просто дали спокій. Аби мене не шарпали аби просто дали побути самій.
    Дорогий мій занудливий-коханий-муж, як прочитаєш то пліз, пріті пліз, ДАЙ МЕНІ СПОКІЙ!!!

• Подобається Подобається x 6