Доброго дня всім форумчанкам. Прошу Вашої поради стосовно такої процедури як дельфінотерапія (оздоровчі та розвиваючі заняття з дельфінами). Нам прийшло запрошення з м. Трускавець – там нещодавно відкрився великий лікувально-розважальний комплекс і дельфінарій. Моєму синочку 3 роки і він погано розмовляє (лікарі кажуть, що неврологічних порушень не має). Чула гарні відгуки про дельфінотерапію в Трускавці. Може хтось вже був, щось чув з цього приводу, може хтось був на дельфінотерапії в Криму??? Поділіться досвідом та враженнями. Заздалегідь вдячна)))
Не можу нічого сказати на рахунок того, як вплинуть дельфіни на розвиток мовлення. Думаю тут @Nitriotka кваліфіковану консультацію може дати. З власного досвіду можу сказати, що це - фантастичне відчуття, яке неможливо з чимось порівняти. Емоції переповнюють і зашкалюють. Якщо ти хоч раз плавав з дельфіном, то завжди буде бажання це повторити ще і ще і ще 100 разів. Якщо маєте можливість - пливіть.
Христос Народився!!! Дякую, може хтось підкаже де в Трускавці зняти недороге житло, збираємось на дельфінотерапію до Трускавецького дельфінарію в березні.
На рахунок дельфінотерапії - незнаю. Але думаю, якщо Вашому синові подобається шоу і він в звхваті від дельфінів, то чому б не спробувати)))))