Де придбати кухню?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Wild gucul, 20 Серпень 2008.

1. Wild gucul

Wild gucul New Member

Маю проблему - хочеться їсти, але кухні дома немає. майстер якого я покликав змоделювати і змайструвати меблі заспівав 9 тисяч гривень за декілька метрів. це "трошки" забагато". хто порадить хороших майстрів або магазини де кухні помірні і ціна на них не космічна! буду вдячний!

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Підкажіть будь ласка, де придбати кухню!

А кілька метрів, то скільки. У нас вийшло десь біля 11, але меблі 4 м на 2 м, низ і верх.
    Направляючі купляли самі

3. Deus igrok

Deus igrok Well-Known Member

Сервіс центр Самсунга, на привокзальній ... сусідній офіс - меблевий ... мені деякі моделі сподобалися ... оригінально все відчиняється , не стандартно )

4. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Раджу купляти фабричну кухню фабрики Нова (м. Тернопіль). Там можна замовляти поелементно, які там вам вздумається шкафчики. Коштує недорого, а роблять якісно. Якщо когось зацікавило, відповім на ваші питання в ПП.

5. Naya

Naya New Member

Не раджу купляти меблі фабрики Нової: якість нікудишня, дверки швидко відвалюються, кромка відклеюється, якщо МДФ фасади - плівка ПВХ закручується і здирається.
    Я маю справу з меблями (дизайнер-технолог) і точно знаю, що кажу.
    Якщо хочете якісну кухню, то замовляти можна в Меркс, Рода, Інтер-стиль. На українськмому ринку, це більш-менше якісні меблі, але дорогі.
    Якщо кусається ціна - найкращий варіант знайти виробника, який вам розкаже про фурнітуру, матеріали і пояснить плюси і мінуси вибраного, а ви самі оберете матеріали та фурнітуру виходячи з ціни, що для вас краще. Адже кухня - це не футболка на один сезон, вона має бути функціональною і допомагати вам не один день. Якщо ви не хочете витрачати даремно свої гроші і бажаєте якісні меблі - то самі хоч поверхнево маєте розібратися з матеріалами.
    Ось стаття, яка підкаже на що звернути увагу в виборі меблів.
    А якщо будуть якісь ще питання, то залюбки відповім:):)

• Подобається Подобається x 1
  6. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я б радила, так як самі будемо робити, малюєте, що хочете, потім шукаєте людину, яка зробить Вам креслення, мені робив знайомий, він непрофесіонал, собі робив, а потім нам, то його шафа 100% краща від усіх, що я в продажі бачила, а про ціну я мовчу. Плити і всякі там прибамбаси брали як найкращі і не дуже дешеві, а загальна ціна вийшла 0,35 від магазинної. На складання і скручування пішло 3 вечори, а саме основне дуже зручно, і дизайн який хотіли. Я думаю менше як за місяць будуть готові мої шафки, то виставлю фото
    А в Naya, попросіть щоб накреслила;)

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ми замовляли кухню на Садовій в Дімексі. Про якість ще не можу сказати, бо ще неготова. Звичайно, могли би і самі робити, було б значно дешевше. Але з кухонними меблями, особливо, якщо повно шуфляд, треба повозитись. А шафу-купе збираємся робити самі :)

8. Nata

Nata Well-Known Member

Дорогі? Та вони просто золоті виходять! А якість на ті гроші м"яко кажучи не дуже.
    Я собі кухню замовляла в приватного майстра. Матеріали вибирла сама і вийшло втричі дешевше ніж Рода і вдвічі від Доміно :confused:
    Просто треба знайти хорошого майстра, подивитися на його роботу, позбирати відгуки і все.
    Хоча, це моя думка.

• Подобається Подобається x 5
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені робив кухню мій однокласник - у нього своя фірма. Зробив дуже добре, акуратно, і головне що я могла постійно і всюди пхати свого носа))) Дверки ми замовляли польські, бо він казав, що українські (не пригадую як називаються, десь по 250 грн/м - неякісні). Фурнітуру ми купляли теж із дорожчої, то нам кухня вийшла 7 000 грн. Не знаю, дорого це чи дешево, але я задоволена. Один мінус - робив довго, бо має дуже багато замовлень

10. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Ми замовляли в домiно. Тeж дeсь 7000 платили i робили дeсь 5 тижнiв.
    Все залeжить вiд матeрiалiв та мeтражу. Думаю цiну бeз цих характеристик вказувати не маe сeнсу :)
    А я задоволена якiстю кухнi. Правда Цiна нам тeж не подобалась та i не подобаeться зараз.

11. ollga

ollga миється в бані

я замовляля кухню на любінській.в принципі зробили гарно,правда з запізненням на тиждень,але мене це влаштовує.дизайнер нормальний.а ще,на техніку знижку дали

• Подобається Подобається x 4
  12. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

7 років тому я замовляла кухню на вул.Пасічній,біля кільця по вул.Зеленій.Точної адреси не пам*ятаю.Там ще якась Трембіта була.Фірма тоді називалася "Золотий ліс".Дуже класно зробили.Але затримка була в часі,бо вони тоді виграли якійсь конкурс-замовлення.Робили якісь крісла в Оперний,здається,в Одесі.Туди Кучма мав приїхати.І вони всі решта замовлень відсунули.Довелося чекати біля трьох зайвих тижнів.:8:Але результат дуже порадував.:y:

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

нам теж робив майсттер ,якого порекомендували друзі. дуже гарно і якісно - вже рік користуюсь. Елементи теж пбрали дорожчі, все разом получилось 1500 дол. (по курсу 5грн./дол.), 4м. погон.

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

Коли ми робили кухню, я обійшла всі оті Роди, Доміни і Меркси - є багато плюсів, але й мінусів назбирується (крім ціни). робили у фірмі (в районі заводу кінескопу їх цех), яку порадив знайомий - задоволені на мільйон відсотків!
    підбирали за моїми особистими потребами і вподобаннями - а не вибирали з готових модулів, всі комплектуючі окремо обумовлювали - звідси і ціна залежала. правда, метраж також немалий.

задоволені в першу чергу професійністю, творчістю і головне надзвичайно уважним ставленням до клієнта! а я - клієнт вередливий, мушу вам сказати.
    навіть після закінчення роботи я все-таки черговий раз змінила свою думку щодо деяких елементів в плані дизайнерського рішення (ну, така вже я вередлива!) - так вони все переробили без жодних нарікань чи доплати.
    і ще - оперативно!

скажу чесно - ціна вийшла не дешевша, ніж та, яка мене спочатку відлякала в "дорогих салонах" - але жодного сумніву в доречності не було!!! зате в мене кухня - унікальна!

15. Megan

Megan Well-Known Member

І скільки коштує таке задоволення, якщо не секрет? Бо кухня справді гарна:y:

16. Provizor

Provizor Well-Known Member

Хочу зробити кухню для свекрів. Потрібно простий і доступний по ціні варіант в короткі терміни. Порадьте, будь ласка, в ПП порядного майстра чи магазин.

17. Seppy

Seppy Active Member

Замовте в БРВ на Луганській. І ціна нормальна, якщо готову брати, і якість не з найгірших.

18. sergiivna

sergiivna New Member

Замовила кухню на джерельній, салон "Interio Story". Великий вибір кухонь і відчизняні, і закордонні виробники, ціни помірні...сказали, що кухня буде до нового року, поки що всім задоволена...чекаю коли поставлять кухню :girl_smile::girl_crazy::girl_haha:

19. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

Чи замовляв хтось кухню в салоні Elnova? Була б рада почути відгуки

20. Janave

Janave New Member

Замовляли через сайт "комодіно", чекали місяць, але зробили дуже добре. Всім рекомендую! DSC_0013.JPG

• Подобається Подобається x 2