шукала-шукала... теми такої не знайшла, хіба подібні..і в них інформації потрібної практично нема( поділіться інформацією... а то гугл дуже бідний в тому плані... потрібні 2 сукні на різні дефеляди
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? Я останній раз купляла сукню на НР в магазині Рожева пантера, здається, на куті Франка-Зелена. Але думаю, можна піти на Південний чи Шувар, на крайняк, і там без проблем купити.
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? На південному великий вибір суконь, особливо зараз на них сезон, бо весілля, випускні, ото їх зараз понавозили багато. Вчора там була.
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? в магазинах "Кураж" в центрі,наскільки пригадую, є гарні вечірні сукні...
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? В "Магнусі" на 4 поверсі є великий вибір вечірних плать. Це потрібно піднятися сходами і на право повернути. Там великий магазин з платтями, правда і ціни в середньому від 2000 грн. і дальше. Колись купляла вечірне плаття в "Шанталі на вул. Ів. франка. На той час воно було також поза 2000 грн.
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? і ціни на пристойні плаття там теж немалі . Для мене питання вечірнього ,чи просо елегантного плаття було дуже актуальним місяць тому - шукала на весілля до брата. Звітуюсь - облазила мало не весь Львів. Магнус - високі ціни ,шкода за плаття, тим більше, що деякі аналоги бачила в інших магазинчиках за нижчими цінами, і то суттєво. Своє плаття я знайшла там, де зовсім не сподівалась . А взагалі дуже гарний вибір є в центрі на Дорошенка (Міс Сіксті), гарні плаття за нормальними цінами, і взвгвлі в центрі є багато магазинчиків - на вулиці і назви у мене коротка пам"ять, то треба просто той р-н добре облазити, ще є класний - в р-ні Льлькового - його добре видно, бо плаття у вітрині виставлені (ззаду зупинки трамвайної), 3 магазини з платтями знайшла у ТЦ "Сріблястий" - оригінальні плаття, які мені ніде більше не зустрічались. Бо після такої великої пробіжки я більше на Південному не куплятиму - бачила плаття, які на Південному коштуть 1000 грн. в інших магазинах по 500-700 грн. Удачі в пошуках!
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? А я би Вам порадила звернутися до Ксенії Сербін, вона щойно свою нову колекцію презентувала, так що має свіжі, нові і якісні сукні.
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? Я купувала собі сукню на випускний в салоні Мерелін. Він зараз знаходиться десь між вулицею Хмельницького і Замарстинівською. Там багато гарних речей. Я шукала собі сукню не один місяць, але тільки там мені 1 підійшла. Ну і ціни там середні.
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? може,я помиляюся,але того салону там нема вже... якісь гардини чи дивани продають... ну,щось до інтер"єру.
Відповідь: де купити хорошу вечірню сукню? Знаю точно, що його кудись перенесли, вул. Хмельницького - це остання адреса, яку я знайшла в неті. Я частенько туди навідувалась, коли він ще був на Франка(((