Ситуація проста. В дворі стоїть червоний Жигуль в якому останні 10 годин працює сигналізація з невеличкими перервами Питання : куди звертались щоб вирубити цю "машину зла"? (бо господарів або немає, або вони хочуть відімстити жителям цілого двору ). Дуже хочеться познайомитись з власниками машини :tanksmile: Отож, підкажіть як діяти в даній ситуації, якщо взагалі є якісь варіанти, окрім того що можна дочекатись власників.
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? В таких випадках власникові вже відомщено. Бо в нього сяде акумулятор після таких "голосових вправ", і завестись він зможе лише з допомогою волшебного пєндєля. Є ще миттєвий крайній мєтод. Використати електрошок :wacko1:. Але то вже нанесення мат. шкоди фактично. Та й власник Жигуля певно людина небагата, жалко нищити йому електрику.
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? В мене на авто звук сигналізації виключений - щоб не побудити діток. А от сусідські машини часом так виють вночі... Особливо якщо дощ чи з дерева щось впаде.
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? З погляду автовласниці: коли чую сигналізацію - перша панічна думка що виникає - чи не моя машинка верещить? то вже потім приходять раціональни думки що моєї машини на цій вулиці чи й взагалі зараз в місті немає, що звук у неї інший і взагалі щоб вона загуділа то ще треба постаратися. Через ту першу думку довший час нормально спати не могла бо той звук вже часом ввижався чи снився, на роботі підривалась на кожну серену. Тепер вже знайшла місце стоянки і трохи заспокоїлась.
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? Не те слово дратує. Я б повбивала... хоча що це я? Им... був у мене випадок. Якось вже розповідала та розповім ще раз. Сусід мав звичку ставити машину під наші вікна. З маловідомих мені причин та машина ночами так завивала, що я була просто у шоці. Неодноразово просила його якось то владнати, бо вночі не вельми приємно слухати ту мелодійну сирену. Потім і я і інші сусіди писали йому звернення і запихали біля лобового шкла. Коли та бібіка безперестанно вила 25 хвилин починаючи з третьої ночі і розбудивши мені дитину, то мому терпінню прийшов край. Гуляючи з малечою прихопила камінець (такий нівроку камінець) і вирішила шо нагло діятиму і мене мало цікавило якесь там пошкодження чогось. Власник автомобіля внагле ігнорував мої нерви, мій сон і мій відпочинок взагал (саме смішне що його вікна виходили у іншу сторону будинку, тобто свою машину він з них не бачив і чи чув не знаю). Машина як будильник завила десь біля четвертої ранку. Дуже лінь було вилазити з-під ковдри. Розуміла, що наношу людині матеріальну шкоду, але бажання позбутися того клятого авто і пілімканя перемогло. Не знаю якої шкоди було завдано, у темноті не видко. А зранку машини вже не було і по нині я її під вікнами не бачу. І чого я два місяці терпіла? Питається. А Вам бажаю успішного і по можливості мирного вирішення даного питання. Можливо мирна розмова з власником, звернення у ЖЕК, міліцію і т.д. допоможуть.
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? я хоч і не автор теми, але проблема з часом не зникла. я теж, як власниця автомобіля маю у ній сигналізацію, а з собою - брелочок, який починає пцкати тоді ж, коли й машина. це дозволяє мені швидко реагувати, коли щось стається. давніше та сигналка була дуже чутлива - машина легенько пікала від падіння на неї навіть ягідки. Але я поїхала на сервіс і мені зробили її менш чутливою. але теж маю унікумів, які ставлять машини на сигналізацію наніч, а самі ночують у сусідніх будинках і зовсім не чують, як по ночах виють їх машини. щодо метання камінців у їх авто - якось шкода - авось попаду не в ту, що треба. але помідором разок запустила. чесно - не допомогло...
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? мені колись вікно вночі вибили в машині, сигналка і не пікнула...тому я після ремонту наполягла щоб мені зробили більшу чутливість....коротше машина мене і весь двір будила 3 ночі, ч ніяк не могла її налаштувати,а спрацьовувала на кашака який взимку залазив на капот яйка погріти. Коротше мораль така.....це харить людей поки вони самі з тим не стикнулись. Я тепер чую сигналку, думаю - бідні власники. Ну і сплячих діток канешно жалко. я колись ще прочилала якусь статтю- коротше був у дворі такий злістний порушник нічного спокою...його вже і просили і попереджали, сигналка працює-він спить , концерти доранку.....якогось ранку жильці йому лишили записку: "там шановний....ля ля ля ....дуже просимо....ля ля ля ....навіки ваші, жильці" і прибили ії цвяхом соткою до даху його авто ! от так
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? Трохи жорстоко, але, якщо читати "аби посміятись", то смішно
Відповідь: чужа сигналізація. Вас теж дратує? недавно чула, в когось сигналізація - мелодія з "Карусель-карусель". То можна виходить собі поставити будь-яку. Рінгтони для авто, недорого))) Майбутнє вже близько...