Чупакабра??? чийсь злий жарт,чи справді існує???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Женічка, 26 Червень 2009.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

правда чи вигадака???

• Подобається Подобається x 1
  2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Чупакабра??? чийсь злий жарт,чи справді існує???

:girl_haha::girl_haha:Враховуючи,що кроликі впринципі дуже "хворобливі істоти",то швидше за все вони й вмирають від якоїсь "кролячої хвороби",а от містичні істоти..ну що тут скажеш..люблять наші люди всякі як не "бурі з очима" і "бабок сщезаючих в церкві"то "чупакабр".ІМХО.

• Подобається Подобається x 8
  3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Якби то лише кроликів......

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

бідне с. Підгірці :) і кролики у них і підгорецькі отці... все на одне село

• Подобається Подобається x 8
  5. Галченя

Галченя Well-Known Member

В нашому селі (Буський р-н) теж всі говорять про те чудо. Кажуть, що бродить воно лісами. Навіть відео на телефоні мають. Я на щастя не бачила, бо і так трохи моторошно було, як ходили по чорниці до лісу. А ще кажуть, що самця ніби вже мисливці застрілили, а от самка з двома малими десь таки немов блукає. А ще казали, що то один з наших високопоставлених чиновників купив собі таку генетично схрещену не-то собаку, не то кенгуру,не-то людину з ціллю захисту і "пристижу"...
    Люди багато можуть говорити і описувати.

Самій цікаво чи то правда, чи вигадка???:confused:

6. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Мені вчора моя манікюрниця розказувала, шо то чудо вже до нашого Львова добігло:girl_crazy:. У неї клієнтка є з Тракт Глинянську, так в її сусідки теж мертві кролики і кури в рядочок поскладені були. А на рахунок високопосадовця, то маю знайомого, в нього бабця з того села, то там всі говорять, шо то з маєтків того "бізнесмена" той звірьок втік. Особисто я не дуже вірю, шо то шось дуже страшне, може дійсно якась суперекзотична тваринка просто вирвалась на волю.

7. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Здається, воно десь там зимувало.

8. Зая

Зая Well-Known Member

Цікаво,а не та тваринка коней перелякала...:girl_in_dreams:?

9. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Хм, у нас на левандівці ходить така версія: Медведчук викупив в Львівській області кусень лісу і створив собі там заповідник. Став туди звірів завозити-різних,"заморських". Ради цікавості стали тих звірят між собов схрещувати-і ... о чудо... получилась в них чупакабра... Потім це звірятко дочекалось ,так само схрещеної , самки, сталися плодити ... і з усім своїм сімейством покинули стіни заповідника. Стали господарку простим селянам нищити. Було створено загони по відлову цих чудищ , кажуть самку вбили-поміж людей навідь гуляє відео чи фото цієї тваринки. А самець з дітлахами гуляє на волі та й далі тлумить людям господарку. Ось така історія.
    І версію ,що саме ця істота налякала табун коней, я також чула.

• Подобається Подобається x 2
  10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я працюю з людьми які на вигадки багаті-бо творчі. Так от мені казав співробітник теж за ту версію про яку ви написали, але ще стверджував що самець може і на людей нападати а самка тілько на кролів та інше дрібне створіння.

Головне не це . Головне тепер обережно купляти на базарі кролів, курей і т.д Бо хто зна може кому стрілить в голову продати з горя тих що рядочком під кліткою спочили-люди ж різні бувають

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2009
  11. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

певно дуже розумна та чупакабра, ач як вміє звірину рядочком складати, дресирована мавпа і то не зна чи потрафила би так...

• Подобається Подобається x 13
  12. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я перепрошую, але отак "от нєфіг дєлать" схрестити тварин не можна. Це купа роботи, а тут самка з малими... це ж взаглі капець, треба ж так придумати:girl_crazy:

Щось мені згадалося, як колись, біля моєї роботи було рієлторське агенство, керівник якого часто до нас заходила. Так от, тоді Львовом ходили чутки, що з"явився маньяк, і чи не щодня, знаходили нових жертв. Ця керівничка колись працювала слідчим, і мала купу знайомих "на горі". Вона щоранку дзвонила знайомим і питалася, чи є "жертви", у відповідь був сміх, тоді вона спокійно гнала своїх дівок на роботу, бо ті, наслухавшисть "страсті-мордасті", боялися навіть ввечері самі виходити.
    Мое і є якась тваринка, що втікла, але це точно не мутант, чупакабра, квазіморда і т.п., а нещасне створіння, яке явно не на свому місці.

• Подобається Подобається x 3
  13. irushka

irushka Well-Known Member

У Винниках теж кролики гинуть, та, впевнена, що від хвороби. Ми мали одного, кілька тижнів все нормально, а потім весь спух і наступного дня був неживий. А в моєї подружки дід розводить давно кролів, то каже, що самка навіть сама може подусити маленьких... Але то таке, я не спец в тому, але в існування того чудика щось мало вірю...
    О, і дійсно, не раз чула, що здохлих кролів возять на базар продавати, вважайте!

• Подобається Подобається x 2
  14. marika28

marika28 Well-Known Member

Ця хвороба називається чумка. вона є майже кождного року але в різний час.

Але то таке, я не спец в тому, але в існування того чудика щось мало вірю..

Ця істота дійсно існує. ЇЇ бачили навіть друзі мого брата.

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Іра, в мене тато не перший рік займається кроликами. Якщо спухли, то значить це не чумка, а комарі. Потрібна вакцм=инація. Тато кожної весни їх прищепляє, щоб укуси комарів на них так не діяли. А декілька років назад коли не знав про це, то як прийшов до них, а вони лежать усі дохлі 15 шт., тай у півтори рази бцльші так попухли....

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Всьо, я вже нарешті під столом!!!!!:D:D:D Скільки ж то треба було випити тому, хто таке придумав!!!:girl_crazy:
    " Самку чупакабри не вбили. Медведчук на ній вженився, відмив,законспірував і поставив на сцену вести шоу "Україна має талант". Ось вся правда!!!!":crazy:

• Подобається Подобається x 14
  17. Кугут

Кугут Member

Це вигадка, існування Чубакабри так до кінця і не довели)

18. Sviy

Sviy New Member

Чупакабра - не вигадана, а реальна істота невідомого походження.
    Враховуючи те, що я сам особисто приймав участь в полюванні на неї, нікому більше не рекомендую це робити. Чупакабра - це не заєць і не пантера, а щось набагато неприємніше і небезпечніше. Краще не рухайте її і вона не рухатиме Вас.

19. Кицька

Кицька New Member

на днях в Радехові отаке чудо господар сокирою зарубав, міліції і іншого... понаїжало, а в новинах ні слова
    розказують що то генетик з Тернопільщини схрестив вовка, кенгуру і людину, і вдало, так що мутант цей може розмножуватись. декілька місяців назад самку з 9ма дитинчатами везли на виставку в Польшу, по дорозі машина перекинулась і звірі втекли, от з того часу і гине домашня птиця та крілики... звірюка висмоктує кров, а тушки складає рядочком (???а чи звірюка то ??? а якщо воно мислить???)

одним словом вір чи не вір, але мороз по шкірі....

20. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Ще одна з версій: хтось свідомо і ціленапрямлено вбиває людських кроликів, чи то якийсь звір, чи спец. підготовані люди, щоб мешканці прекрасних львівських земель почали зі страху покидати власні домівки і за безцінь продавати родючі землі, от тоді, той, кому це все вигідно, ті землі і скупить.

• Подобається Подобається x 3