Чоловіки і танці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 13 Грудень 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Всім, мабуть, траплялось зустрічати чоловіків, котрі не танцюють. Я не про той тип, що не вміють, хочуть, але не вміють - саме про тих, що стверджують, що не танцюють, і котрих ніхто танцюючими не бачив (вийняток робить, швидше за все, обов"язковий перший танець з дружиною на власному весіллі).

Я вже давно притримуюсь думки, що по стилю танцю чоловіка можна дізнатись, який він коханець. Я серйозно. З власного досвіду. Якщо на танцмайданчику веде чоловік жінку впевнено, але танцює класично, без власного "рукопису" - і в ліжку буде класичним (а може й нудним). Хоче танцювати, при тому робить це невміло, наступаючи на ноги, але дуже швидко вчиться - майже знахідка. І у ліжку зробить так, як буде хотіти партнерка. Вмілий танцюрист, з котрим танцювати забава, і в інтимні хвилини приготує приємне "па".

Ну а що робити з тими, хто не танцює? Чого від них чекати? Я чогось думаю, що це тип, котрим неважливий процес, якщо вони не бачать мети. Ці чоловіки, якщо щось роблять, мусять знати, що в кінці буде якийсь результат. А який же результат від танцю?

В мене ніколи не було коханця, котрий би не танцював. Але якщо взяти до уваги все вищесказане, логічним би було вважати, що "нетанцюрист" як коханець міг би бути чудовим. Просто прикладе всі сили для того, аби "результат" був вражаючим.

А ви маєте свої спостереження?

© Un.Known

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Чоловіки і танці

задумалась... в житті танцювала в основному з мужчинами, з якими станцюватись не могла... я автоматично веду і хочу щоб до мене пристроювались і чоловік веде і з того починається дисгармонія... не можу порівняти з ліжком, але в стосунках так само...
    було пару особливих, які так вміло все робили і так унікально, що навіть танці, які я ще не навчилася - суперово танцювала на свій подив... очевидно для мене це тип справжнього мужчини, який користуючись моментом починає вести і робить це так прекрасно, що я в захопленні і в мене навіть в голову не приходить керувати танцем - просто насолоджуюсь і "віддаюсь" в його руки...
    коханого не відношу ні до того, ні до того варіанту, а скорше до наведеного Анноун типу "знахідки":shy:

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

дуже вдало підмічено.
    зі свого скромного досвіду можу тільки підтвердити теорію зі всіма її крайнощами
    особливо щодо прагнення бачити "мету".
    один мій колишній коханець не танцював, бо, як виявилося, зовсім не вмів, був страшенно незграбним в тому плані - ну, ніяк. як коханець - аналогічно, хоч і дуже старався навчитися. напевно і інструкції перед тим вивчав )) але тут головне - віддатися мелодії танцю
    а тут або дано, або не дано - се ля ві.

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

У мене багатий досвід з танцями, але все це виключно на танцях і спинялось. :)
    Тому можна тільки теоретизувати, як ті панове, з якими мені довелось злитись у танці могли б себе повести в інтимному плані.
    Якось ми були на одній вечірці, прийшли гарним товариством, серед нас була пара бальних танцюристів (брат і сестра), переможці конкурсів і все таке. Той хлопчина запросив мене на кілька перших танців, я сором"язливо попередила, що рівень у мене не той і тиди, а коли ми почали танцювати... то був просто жах! В мене було враження, що я у вузькому приміщенні з довжелезною штахетою ,вона не гнеься, не повертається і тягти її мені не під силу, а розвернутись, що її відложити я не маю як. :) Коли та мука скінчилась мене боліли ноги і спина від напруження, а руки мені просто затерпли. Після того, до мене підійшов хлопець, якого я бачила вперше у житті і ми протанцювали до ранку і ще б танцювали та DJ спакувався.
    От і пожива до розвивання теми, якими би вони виявились коханцями?

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

можливо то я не можу порівняти, але видається, що танець є показником постільки-поскільки...
    так само я колись мала свої спостереження - як чоловік веде машину, такий він і в стосунках... різко повертає - важкий характером і нелегко з компромісами... різко тормозить - часто не розраховує і через то страждають інші, "пасажири", а його вини вроді й нема, бо дорога є дорога... любить пофорсувати - в стосунках з жінками любить повимахуватися... любитель швидко і водночас гарно їздити - знає чим зацікавити жінку(принаймі мене:) ), з цієї категорії я виокремила спільне - саме чоловіча сторона в представників розвинена досить сильно.. їзда тихенька, спокійна - теж свідчить про характер(для мене - занудний), акуратна і рівномірна, без крайнощів у швидкості та іншому - практичність чоловіка.

однак як керування автомобілем, так і танець показник лише за наявності достатнього досвіду, повністю сформованих звичок.. очеидно серед мого оточення таких мало, оскільки більшсть ще не досить зрілі...

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

проводити паралель саме з танцями???? хм.... як на мене не вдало.
    не маю багатого досвіду :)
    але приклад один є. був у мене мужчинка,якому до танців було,як мені до акробатики. незграбний, таке відчуття,що ноги до купки рівненько б не поставив,бо роз"їдуться у танці. слух відсутній повністю, почуття темпу тим більше.
    але, вибачайте за откровення, такого "віртуоза" "там" ще треба пошукати.

знаю інше,що підтвердила для себе моїми ж спостереженнями - як чоловік їсть - такий у нього і темперамент "у коханні"
    їсть швидко і захланно - того ж і у ліжку чекай, не смакує їжу,а ковтає цілі куски - ніц хорошого.
    а є тип мужчин,які смакують їжу, навіть,коли поспішають. ну,уявляєте собі,як то виглідає :) так само і жінкою "смакуватимуть" :)

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ну може мій приклад і є виключенням з правила, що підтверджує правило, але...
    був у мене такий собі "танцор диско", який на танцполі просто мега,супер класний! та далі то ні на що не розповсюджувалось :girl_crazy: в "тих" справах нічого цікавого не робив!

8. Mokka

Mokka Well-Known Member

це тема для мене - в мене якраз чоловік, з тих, що не танцюють взагалі, і дійсно, єдиний раз коли я його бачила в танці - це на нашому весіллі і то один раз - той самий "перший танець".
    це напевне про нього, хоч він сам заперечує :)
    щодо гіпотези про секс і танці - не знаю, мені здається, що тут залежності нема. Головне - наскільки в нього сильні почуття до тебе, тоді і "фонтан емоцій" гарантований:girl_tender:

а про водіння машини і секс - тут щось є:girl_wink:

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене чоловік танцюючий і то добре танцюючий. За нього нераз мої знайомі бились з ким він піде танцювати. Мене він також танцями взяв. Його навчили старшокласниці ще в школі (сам оповідав).

Що до водіння і сексу, то звернула увагу що подібно а якщо проаналізувати танці то це не обовязково відбивається на інтимі. Знаю людей які не були добрими в танцях зате були добрими чоловіками.

Я люблю танцювати і дуже тішусь що мій чоловік вміє і любить танцювати. Хоча він був дуже проти того, щоб наш син вчився танцювати але я наполягаю, щоб навчився. Хлопець який вміє танцювати завжди на розхват в компанії.

10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ну не знаю,як про взаємозв'язок, як танцює чоловік і секс з ним. Цікава тема, але для мене не вивчена.В мене чоловік дуже любить танцювати, дуже ГАРНО танцює. І пластично і ритм відчуває. І з фантазією. І в ліжку ведучу роль любить брати так само. Це гарно з одного боку, але ж... і я дуже люблю танцювати.Кажуть, дуже гарно. То ми один одного хочемо перетанцювати. І я хочу взяти ведучу роль в ліжку, а він так не любить. Я поступаюсь. Так що тут про танці і ліжко співпадає. Я думаю танці про жінок теж можуть багато сказати.
    А з чоловіком танцювали з першої зустрічі. На весіллі гості відпочивали уже, а ми все танцювали. І Кірюшка наш з нами вже танцює. Бо часто вмикаємо вдома голосно музику і танцюємо втрьох. То він знає вже багато танцювальних рухів. Жартуємо з чоловіком, що будемо ще й ходити на дискотеки з сином. Ех, або уже стали танцюристами,а не журналістами.:girl_wink:

Останнє редагування: 23 Грудень 2009