Чим він може ощасливити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Ketwe, 26 Липень 2011.

1. Ketwe

Ketwe New Member

"чи робите ви його щасливим?"натрапила на таку тему! але цікаво стало , дівчата ,а що нам потрібно для повного щастя (від чоловіка)?
    мені,напевне ,більше уваги від чоловіка,і здається,що все,але потім ,напевне, випливе ще якийсь пунтик...:agree:

Модераторське уточнення: прошу не плутати тему із приймальнею Золотої Рибки! Мова про дії чоловіка.

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2011
  2. LadyWomen

LadyWomen New Member

Відповідь: Чим він може ощасливити?

Мене робить щасливою розуміння чоловіка і відчуття що ти як за кам'яною стіною. А також, що ти бажана та кохана. Ще увага, якісь приємні сюрпризи, турбота, але помірна. І взагалі мене робить щасливою те, що ми щас мешкаємо разом :)

3. KoshAnja

KoshAnja New Member

увага, турбота і розуміння - що ще треба....Та нам взагалі мало для щастя потрібно.Якесь горнє чаю із сухариком зранку б піднесли, але з щирими очима і емоціями і ми вже вееесь день любимо не тільки його, а ше себе і весь-весь світ !
    :girl_tender:

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

оце для мене саме головне, і не тільки в чоловікові, а й в усіх людях.

5. Galicija

Galicija Well-Known Member

Вранішній поцілунок і тихе: Які ви з донечкою файні обидві, як голі:kiss: Як я вас люблю і як я не хочу від вас на роботу...!"
    Потім сніданок, приготований ним - мій чоловік такіііііі яєшні видумує, можна ресторан відкривати:girl_tender:
    Потім дзвінок в обід з побажанням "смачного"....:girl_phone1:
    Потім ще коротенька смс, типу "я про вас думаю..." чи ще щось приємне:girl_smile:
    І нарешті якщо він не дуже пізно прийде з роботи (літом в нього просто завал...) і бавиться з нами, тоя найщасливіша мама та жінка на світі!:girl_yes2:

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Чоловік в мене золотко, але іноді бракує сюрпризів, або щоб спонтанно прийшов і сказав "Даю тобі пів-години, збирайся йдем........" хоч просто погуляти. тяжкий він в такому. Ще іноді хочеться, щоб про мене подбали, хочеться іноді почувати себе "слабкою" (але від нього напевно такого ніколи не дочекаюся, він мені завжди каже "Ти викрутишся, даш собі раду у всьому, ти ж в мене сильна") Іноді, коли почую такі від нього слова, мені дуже приємно, але іноді, хочеться, щоб просто він мене захистив від усього світу...

7. olevitska

olevitska New Member

зранку...кави і теплих слів...в обід...смс...з словами "люблю, сумую..." вечером ...спокійно посидіти і поговорити про все і ні про що...от пишу і думаю...але ж в мене все це є...хм...а бракує...щоб пам"ятав про те, що я хочу...а потім це несподівано робив...чи купив...хочеться трохи більше терпіння до мене...а то я щось останнім часом вередую...а ще б не помішало...якби заробляв трошки більше...щоб на море не відкладати....а просто зібратись і ...там...а ще більше захоплення мною...слів кохання...і щоб частіше посміхався...

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

завжди - собою
    ощасливив - Софією
    кимось ще - до пари Софії, але до того ще треба просити там когось згори

9. manka

manka Member

До всього вище написаного: коли допомагає з домашньою роботою, дітьми, тоді я менше замучена, відповідно менше знервована (не сварюся) і в нас тепліші відносини. Тоді я ще щасливіша. Також щаслива від того коли бачу, як він грається з дітьми (через роботу це буває не так часто, а сини потребують участі тата).

10. tsarivna

tsarivna New Member

Ооооооо, то ніби про мене. Щаслива, що вийшла заміж саме за нього, але інколи не вистачає сюрпризів, квітів "просто так" і т.д. Якщо хочу на відпочинок, то мушу сама все організувати, в кіно піти - значить дізнатись про сеанси і квитки купити. Навіть не плачу при ньому, бо "ти ж сильна"

11. Wonder

Wonder New Member

а мені навпаки сюрпризів не бракує, тай готовий завжди кудись піти (зі мною) аби не дома сидіти :kiss:

а от купувати шось, ну не його, все моя ініциатива :sad:

а так хочеться, щоб прийшов додому і сказав, поїхали в КК нд і купимо тобі нове платячко або поїхали в Деко і купимо якусь нову фігню додому

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Може подарувати якусь квіточку ні з того, ні з сього, просто так.. Будить мене ніжним й теплим поцілунком. Може сказати просто приємне слово, щоб я не сумувала, щоб почувалася коханою й потрібною йому, як от сьогодні - на роботі переписується зі мною в скайпі, я йому жалілась, що на вихідні плануються дощі, а ми ж на весілля їдемо і т.д., а він каже : "Дощ колись закінчиться, і вийде таке тепле й ніжне сонечко, як ти!!!". :girl_in_love: Така дрібниця, та я від неї на сьомому небі:) Ну і, звісно, як без пропозицій піти на прогулянку чи в магазин:girl_yes2:

13. fotynasop

fotynasop New Member

Мені трохи бракує несподованок, сюрпризів і романтики. Хоч завдяки йому, моє життя наповнюється щастям кожен день, бо він поруч, хочеться і трохи різноманітності, інколи динаміки, і трохи більше романтики А ще дуже хочу піти в театр разом, а похід відкладається вже з лютого :girl_cray:

14. tsarivna

tsarivna New Member

Ну ми, жінки, завжди мусимо знайти причину, щоб бути незадоволеними. Мені здається, що якби сюрпризи робив і квіти дарував, то вже був би ідеальним. Але ж і тоді жінка знайде до чого "дістатись".:girl_wink:
    Хоча, я щаслива, що в мене саме такий чоловік!!! А чого я б тоді за нього заміж виходила???

15. Achat

Achat New Member

І мені теж,прости дітлахи так вимучують за цілий день, що певно ні йому ні мені не до романтики,
    Щей нема на кого їх лишити, щоб десь самим сходити.
    Аж сама на себе злюся, за таку ситуацію

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Золоті слова:girl_wink:, а головне, що це правда, так і є

16. Molecule

Molecule New Member

Мені зараз ну вже дуже гостро бракує його уваги, його робота практично займає весь вільний час,ми майже не бачимося,а так хочеться, щоб він пробув зі мною цілий день,подарував мені квіти просто так,організував якусь романтику,а того нема :sad:
    Тішуся ним хіба по неділях зранку,коли приносить мені сніданок і каву в ліжко,цілує,і знов біжить на роботу :sad:

17. roziava

roziava New Member

Мій чоловік дуже рідко влаштовує сюрпризи, рідко запрошує в ресторанчики і взагалі не характеризується особливою активністю( відносно таких речей). Буває,що так хочеться від нього якогось особливого кроку..., а його нема. Проте, він настільки турботливий, розуміючий і мудрий, що ці всі банальні, на мою думку речі, яких мені не вистарчає, ховаються в морі його позитиву і доброти. І найбільше щастя коли він поруч, такий який є,мій...:girl_yes2: