"Ощасливити чоловіка" - що означає цей вислів у вашій сім"ї? Як ви робите його щасливим? Що робить його добрішим і розімлівшим?
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Смачненька їжа + секс + парочка добрих слів чи компліментів чи похвали за щось
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Грубо кажучи, думаю що чоловік любить коли жінка йому підкоряється! Тоді чоловік вважає себе господарем, а це для нього дуже велике задоволення! В мому випадку, мій вже щасливий коли я йому їсти подам і буду з ним дивитись якийсь тупий бойовик, і завжди коли бачу якусь машину, в тому ж бойовику, питати "Ого!!!! А шо то за тачка???" А він в свою чергу, буде мені називати кожну машину, включаючи рік випуску, об"єм двигуна і ще пупа всяких деталей!
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? ой яке тяжке запитання ше й для таких з таким малим стажем. Думаю шо покищо тим шо я є а там поживемо побачимо
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Справді?ви думаєте що тим ви робити його щасливим???? Я думаю що він щасливий,бо ви поруч а не через якісь фільми,і питання про машини.імхо Я от якось однозначно не можу привязати поняття " щастя" до якихось "матеріальних обєктів",дій чи слів.Його надбання чи досягнення хіба роблять його більш впевненим в собі ,дають відчуття внутрішньої гармонії,рівноваги.Але щасливий він від самого розуміння того ,що в нього є ми!що вдома його чекає кохана дружина і синок.Щасливий від того ,що в його житті є зміст,сенс.Щасливий що має про кого піклуватись.А я хіба можу лише підсилювати чи врівноважувати той стан щастя.ІМХО.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Мій чоловік часто каже,що він такий щасливий що у нього є я і синочок.Повністю підтримую Злючку і думаю що для цього нічого такого надзвичайного робити не треба......Просто бути поряд...
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Я за вас всіх дуже рада, дівчата. Але, здається, мене тільки Mokka правильно зрозуміла.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? До відповіді Мокки додам - люблю якісь сюрпризи робити, або невеличкі недорогі подарунки без поводу, або романтичну вечерю при свічках. От мабуть і сьогодні щось таке придумаю. Бо їдемо на ДН машиною, тож коли додому приїдемо нехай випє собі гарячого вина з чимось смачненьким. А ще люблю підбігти, чмокнути в щічку, сказати що люблю і побігти далі до свого заняття.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Тема, я зрозуміла, не про глобальне щастя , а про щасливі моменти , інакше кажучи, що приносить йому найбільше задоволення у спільному (чи як там виходить) житті? Найбільше задоволення - це коли у вихідний Таня бродить десь з подружками, Соня спить, а дружина не втомлена . Ці чотири складові щістя (наявність вихідного - це теж проблема) співпадають нечасто, але якщо вже співпадають, то Ну суцільне щастя...
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? А мій щасливий, коли не голодний, читає книжечку, а поруч я "соплю" тихенько!
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Оральний секс ...йому:shy:...і ніякий салатик чи комплімент чи питання про марку машини на те щася не міняється ... отака банальщина :o
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? увагою, терплячістю, ласкою... впевнена, що якщо не повна дубина, то з часом чоловік помічає і цінує старання жінки.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? шось теж хотіла розумне написати, але в тих словах багато сказано:D:D:D Я свому чоловіку абсолютно не готую їсти, а він щасливий! Чого б це?
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Чоловiки однаковi, але й рiзнi. Мому наприклад для повного щастя треба: - щоб я приносила зарплату на даний момент - щоб я не домагала його "коли ми поїдем на море" - щоб лишила його в спокою дивитись новини i читати газетки i не вимагати подивитись кiно зi мною - щоб не тягала його десь з собою по вихiдних, а щоб вiн мiг собi покопатись в гаражi i "робити те що вiн хоче" Оце залог його щоденного щастя. Але так по секрету скажу що вiн не кожен день щасливий :D
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? тим що добре до нього ставлюсь,так як він деколи мені каже.. !! Ти тільки швиряти мені вміеш....
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? мій чоловік любить почитати спокійно, чи в кріслі чи .... в туалеті. При цьому я не можу приставати до нього з різними питаннями, порадами і т.д. Але...... чи є це справжнє щастя, чи можна це так назвати. Дати йому трохи спокою, погодувати, дати виспатися після тяжкого трудового дня ..... це хіба щастя????? Це звичайні потреби кожної людини. Може це звучить і глобально, але мій чоловік щасливий , бо має СІМ"Ю!!!!!!! Саме це його робить щасливим. Не я, не секс (бо секс може мене скоріш робить щасливою)... могла в житті бути інша, секс може бути і без сім"ї, та чи робить він щасливим людину? P.S.: Якщо не говорити глобальнов цій темі, то вона могла називатись просто "Чим ви його задовільняєте"
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? То Кізонька чисто моє щастя описала. Від коли чоловік мене не переслідує за години проведені на компютері, чи є свіжа зупа, ітд... я сама щаслива жінка на світі. Правда я боюсь що це ще одна крайність, але як то кажуть - enjoy it while it lasts - насолоджуюсь поки є. А чому мій Андрій щасливий? бо поруч з ним Маруська. А Маруська то таке щастя що не кожному дано, а мій он Андрюшка удостоївся он.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? у мого чоловіка є три чинники, які робялть його добрішим і щасливішим в сенсі теми гілки: 1) смачна і ситна їжа (як голодний, то палець в рот не клади) 2) секс (то певно й можна на 1 місце поставити) 3) васхіщацця ім (то мушу щодня деферамби співати, який він чудовий, уважний, сильний і всяке подібне...) інколи для щастя йому вистарчає одного чинника, але для кращого результату тре всі три, тоді його можна просити що хош і все виконає