Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Жемчужинка, 15 Січень 2010.

1. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

От я не раз задумувалася над тим,що колись,до весілля,я була зовсім інша.Весела,розкутіша,мрійлива,легка на підйом,любила великі компанії.....Можна довго писати.
    Створити цю тему мене спонукала інша тема про те,як ми почуваємося в 25,35 років...Я задумалася,чи змінилося щось у мені в 25 і зрозуміла,що,мабуть,не через вік,а через зміну прізвища я стала іншою.Є наука нумерологія,чи ще якісь,які говорять,що можна долю змінити,змінивши лише одну букву у імені.
    Так ось,я на собі це відчула.А Ви?

2. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

знаю не один випадок коли із зміною прізвища у людини мінялось життя.

я прізвище чоловіка не брала. Навіть він не хотів аби я міняла прізвище, тому мені неможливо прив"язати зміни до цього факту. Але в будь-якому разі із створенням сім"ї зміни відбулися і відбуваються надалі.

Чи залежить це від прізвища? - не знаю, може більше психологічно? Зніми у голові, в думках, у устрої....

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Є ТАКа наука.

http://www.youtube.com/watch?v=eUK2QyQakYE

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене прізвище змінилось тільки в паспорті, а в душі я та сама Ніколінка :)

5. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Я-таки думаю,що в мене-зі зміною прізвища.І назад на своє не поміняєш...:confused::8:

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мені стало легше. Ніби гора з плечей звалилася.:girl_smile:
    Справа в тому, що моє дівоче прізвище означало назву великої вайлуватої волохатої тварини.:girl_crazy: Вийшовши заміж, я поміняла прізвище на чоловікове - як не дивно, воно теж означає назву тварини, але маленької, м"якенької і вухатенької.:girl_smile:

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

Тут важко відстежити закономірність - бо разом із заміжжям міняється не тільки прізвище, а і статус, місце проживання (в багатьох), людина себе позиціонує трохи по іншому, добавляються нові родичі, з якими потрібно налагодити прийнятні стосунки. Плюс до того коли жінка стає матірю, також міняється світогляд. А прізвище напевно потрібно поміняти кардинально, з дуже милозвучного на напевно якесь несимпатичне, і навпаки, щоб відчути вплив, і не факт що ми собі на підсвідомості проводимо залежність між якимись подіями та зміною прізвища.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Щоб не спугнути долю, я своє прізвище не міняла :girl_smile: :girl_smile: :girl_smile:
    Сестра змінила імя, не повністю, але трохи видозмінила, потім ще довго як ми її кликали, нас виправляла. Але не можу сказати що від того якось змінилось її життя. (окрім проблем із заміною паспортів, прав, ідентиф. кодів та ін.:girl_smile:)

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

з чого ви взяли що є якісь перешкоди в зміні прізвища? ну на Ющенко може вам і не поміняють.. чи на якесь нецензурне слово... а загалом - людина має право змінити імя і прізвище)

10. носик

носик New Member

я змінилася зі зміною прізвища. попереднє було пестливе, а теперішнє більш російське ( я ще кажу з філософським підтекстом))). я стала більш замкнута в собі обдумувати все більше. це дуже повя зано з прізвищем

11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Не думаю, що я стала більш ангельською після заміжжя, ніж була перед ним. :)

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Але ж мудрості додалося..? :)
    (з часом згадується фраза: "Ах, вот ти какой, цвєточєк алєнькій...")

Версія: в мужа з'явиться легальна причина нарешті вигнати з хати. :xaxa::xaxa::xaxa:

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не знаю, про що ви говорите...:)

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Нє мнє судіть... © :)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

Нічого не змінилось.
    Прізвище поміняла ну не те щоб кардинально, але дівоче чітко відображало приналежність до однієї національності, а теперішнє зовсім до іншої (весело). І дівоче дуже любила, але з того часу як поміняла, то жодного разу не поплутала чи там ще щось - "зріднилась" з чоловіковим відразу.

16. popelushka

popelushka Well-Known Member

Характер через прізвище не змінився, а життя трішки змінилося вцілому після заміжжя. Я дуже не любила свого дівочого прізвища, воно мені китайський один вираз нагадує... Ой, як я з ним намордувалася! Завжди мене перепитували, як-як?:shy: Потім, коли вийшла перший раз заміж, то отримала вже трішки краще, але мені так з ним не щастило:girl_devil: А тепер все добре, моє прізвище мені подобається, вже ніхто не перепитує, як правильно і мені з ним щастить:girl_cool:

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А з якої радості? (чухає потилицю)

Але стало легше в тому плані, що не треба 10 раз диктувати прізвище по складах :girl_crazy:

18. l_treasure

l_treasure Member

А я не змінилась.:girl_spruce_up:Хоча злила чоловіка і казала, що не поміняю прізвищ:girl_smile:е
    Я думаю, що зміни відбуваються в характері із-за змін в житті. Помінявся ваш статус, стиль життя, нові обовязки, відповідальність не тільки за себе, інші зовсім плани.
    А нумерологія......... ну я досить так ставлюсь до того всьо, скажем,скептично

19. dusja

dusja New Member

В моєму житті нічого не змінилося із зміною прізвища, просто з часом
    люди дорослішають, змінюються погляди на життя. Зараз, наприклад, я
    зовсім інакше сприймаю деякі речі навідміну від того як я їх сприймала
    років 5 тому. З"являється досвід, а з досвідом і мудрість.Тому мені
    здається, що прізвище тут великої ролі не грає,така моя думка :girl_smile:

20. Vероніка

Vероніка Never give up

В мене так само ! Якщо людина змінюється, то причина криється не у зміні прізвища, хоча для багатьох зміна - незміна лишається важливим питанням.