Чи вірите ви в чудеса?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Маріка, 16 Вересень 2009.

1. Маріка

Маріка Well-Known Member

Привіт, дівчата!
    От власне і питання: чи вірите ви в чудеса і чи траплялися з вами випадки, коли те що сталось, інакше як чудом назвати не можна?
    Я, звичайно, мала би перша почати, але хочу послухати вас. Бо і тему створила скоріш для того щоб не втратити надію (хоча вже, здається, і втрачати немає що)

• Подобається Подобається x 6
  2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

Відповідь: Чи вірите ви в чудеса?

зі мною таке траплялось. особдиво коли вже здається і надію втратила і не віриться вже, особливо коли я починала зарікатись, що все ніколи нізащо, а тут як сніг на голову в пустелі... бум і звалився....:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 9
  3. nattsol

nattsol Well-Known Member

вірю!

1)моє найбільше диво - це те, що коло мене мій чоловік:girl_in_love:, по сьогодні дивуюся, як це нам вдалося знайтися в цьому світі

2)п'ятеро моїх знайомих отримали вирок від лікарів "безпліддя", а завагітніли природним шляхом; до речі, одна з них - моя свекруха; їй поставили діагноз "безпліддя" через полікістоз яєчників, а через 2 роки після цього у чоловіка з'явилася сестра, ще й одразу з 2-а зубами :girl_haha:

3) коли народився мій менший брат, лікарі сказали моїй мамі, що такі діти не живуть і щоб вона ні на що не надіялася (був недоношений, з нерозвиненими легенями, захлинався, коли його годували з піпетки), а він, на щастя, живий і здоровий; мабуть, я і старший брат дуже вже чекали маму з поповненням :girl_smile:

траплялися ще різні випадки, але зараз не пам'ятаю конкретно. єдине, що можу зараз додати, я помітила, що те, чого я бажаю, рано чи пізно до мене приходить, часом наче з неба падає

п.с. до речі, кожен з нас - таке собі невелике диво, ви ж лише уявіть, який шанс зі скількох, що це мали б народитися саме ви:girl_cool:

• Подобається Подобається x 24
  4. Маріка

Маріка Well-Known Member

Звичайно, маленькі чудеса стаються з нами кожен день, варто тільки помічати їх. Але я дуже хочу повірити і ВЕЛИКЕ чудо. Хочу повірити у неймовірне. Тільки проблема - життя постійно переконує, що може чудеса десь і стаються, але тільки не зі мною :)

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ой, траплялися...
    Одного разу ми з мамою в чужій країні загубили сумочку з нашими документами та грошима. Знайомих у нас не було, мені було тільки 13 років... Раптом нам трапилася українська жіночка, яка запросила пожити у неї (причому розмістила нас з мамою у своїй спальні, а сама з чоловіком перебралася у дитячу!), а коли через декілька годин ми нарешті добралися до поліції, нас ощасливили, що сумочку підібрали дві польські туристки і передали її до поліцейського відділку. З сумочки нічого не пропало, нехай Бог береже тих бабусьок! :)
    Ну і з дрібних чудес: вийшли ми з малою зняти гроші з банкомата, а перед тим ще пішли на качельки. Мала вже змучилась, просить пити - я до банкомата - дивлюся: карточки нема! Виявляється, вона у чоловіка, а у нас нещасна гривенька залишилась, і додому ще чалапати і чалапати. :sad: Раптом нас зупинила тітонька, яка проводила опитування, за яке нам вручили омріяний сочок!

• Подобається Подобається x 17
  6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а ви вірте! знаю що не легко. сама колись плакала шо не хочу нікого мені самій краще за всіх і за все. а тут звалився мені на голову мій коханий за якого дякую Богу, якого обожнюю і знаю що це взаємно. настройте себе на позитив і все обовязково получиться

• Подобається Подобається x 12
  7. Маріка

Маріка Well-Known Member

Згадала, яке сталось чудо зі мною. Це було коли я народжувала малого. Там вже була така ситуація, що лікарі і на мене і на нього махнули рукою. Але.... Чудо сталось! І зі мною все добре і маю гарного, розумного синочка.

• Подобається Подобається x 12
  8. Siania

Siania Love Life

ВЕЛИКЕ це яке?
    Зі мною таких великих чудес не ставалось...хоча було багато неприємних ситуацій, які могли дати тріщину по житті, але якось все минається. Недавнє що пам"ятаю - як мене збила машина. В мене був лише синець на коліні, вважаю це чудом. Таких моментів є багато, просто ми їх не завжди помічаєм. А чудо воно є, треба вірити в хороше!

• Подобається Подобається x 9
  9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ні. На жаль.
    У щасливий збіг обставин - так. В чудеса - ні.
    На жаль, усе має своє логічне пояснення, навіть якщо людство мозгами до того не дійшло. А пояснення вбиває чудо.

• Подобається Подобається x 3
  10. taho

taho Well-Known Member

Я вірю. Всі найважливіші речі в моєму життя - це чудеса. Деколи менші, а є ВЕЛИКІ. А вірити треба завжди, навіть в найбезнадійнішій ситуації, бо "по вірі вашій дасться вам".:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  11. Orman

Orman Модератор-бомба

Вірю. Мій чоловік і що ми з ним зустрілися - чудо. Природа - кожен раз - чудо. І ще багато маленьких і великих. Треба вірити і вчитися бачити чудеса!

• Подобається Подобається x 7
  12. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

:girl_smile:І я вірю! Прсто те, що для когось - чудо, комусь може видатись буденністю... треба вчитись їх впізнавати, чудеса оті!:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  13. Відповідь: Чи вірите ви в чудеса?

В чудеса вірю.Деколи буває наскільки пікова ситуація,з якої не видно ніякого виходу і раптом в силу якихось непередбачених обставин все стає на своє місце.В ролі чарівника може бути кожен з нас:просто треба не відмовляти в допомозі один одному,вчасно подати руку допомоги.:girl_haha::girl_claping::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 11
  14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

вірю! :girl_in_dreams:
    от була історія - ніч, вже темно, мені 17 було, вертаюсь від репетитора і не знаю яким чином, виявила, що в мене нема грошей. Абсолютно. А то ж зима! та ще й далеко! ну всьо... що робити? думаю.. може таксі викликати, хай завезе до коханого, а той вийде і розплатиться... словом, а то перед миколаєм... натовпу купа, корки, маршрутки напхані, таксі нема... ну дуже довго чекала... так, це було 18те грудня... і тут раптом я намацала в куртці, в якій 2 години тримала руки - гроші! і я благополучно добралась додому :girl_in_dreams:
    мож я така неуважна... а може справді було маленьке передсвяткове чудо..:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  15. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

і я вірю в чудо! вірила вірю і віритиму! ми з чоловіком були знайомі, років 10 тому... але в силу непереборних обставин - так як я була мала дурна, в голові флоли :) ми не змогли почати стосунків.. і через 5 років на сайті знайомств ми знайшлися! причому фотки у нас були підставні, зовсім інших людей!!! по спілкуванню відчула шо то шось таке рідне, шось таке моє! ну хіба це не чудо? :))

• Подобається Подобається x 16
  16. Маріка

Маріка Well-Known Member

Ну, це, швидше за все, те що називають долею :)

• Подобається Подобається x 1
  17. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

чудо-доля)

18. gerasvet

gerasvet Member

в мене вжитті було декілько випадків. Один стався 14 років то му за декілька днів до свята Миколая. Була криза, грошей зовсім небуло, чоловіку взагалі не платили. На носі свята, кварплату треба платити. в школі знову гроші збирають, а в хати на молоко не має... Вихожу здитиною гуляти, сльози на очах, надія тільки на чудо... І тут під колесами візочка помічаю 100 доларів. Падав лапатий сніг, переднами нухто не проходим. А грощи такі тоді були неймовірні. Чолові капітан отримував 30. Та і валюта була великою рідкістью. Отакий подарунок ми отримали на свята.

• Подобається Подобається x 10
  19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я теж вірю в чудеса! Бо диво - це надія, надія - це життя!
    Був у мене один випадок... Якось 21-го листопада (на Михайла) я їхала на зустріч з коханим у Тернопіль, а тоді була майже зима - холодно і ожеледиця. І йду я по дорозі, і тут пролунав телефонний дзвінок.. Я спинилась, щоб витягти мобілку, і тут... перед самим носом з даху мені звалилася важка крига... Уявляю, щоб б було зі мною, якби тоді не подзвонив телефон і я б не спинилася на мить...

• Подобається Подобається x 3
  20. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я вірю у дива! Якось у житті мене від операції врятувало диво - 9 днів я ходила молитися у церкву Св. Антонія (як було написано у спеціальному молитовничку) і Святий допоміг мені - коли прийшла на УЗД - лікарка сказала, що нічого нема - я здоровісінька! Я тоді не могла вийти з дива. До речі, в цю церкву ходять молитися ті, хто чогось просить або потребує. Ходить багато дівчат - просять у Антонія, аби послав їм судженого. Добра знайома ходила теж туди просити за одного хлопця. Але в храмі їй стало зле. Мусила припинити молитву і вийти з церкви. Потім дізналася, що той хлопець одружений, а від неї то приховував. Таким чином Бог дав їй зрозуміти, що за нього просити не можна. От і не вір після цього у дива :)

• Подобається Подобається x 2