Чи важко жінку розуміти?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 15 Лютий 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені цікаво, хто і на які, здавалось би, дрібниці звертає увагу і чому? Чи справді то дрібниці? Чому вони для нас такі важливі?
    І що ви думаєте про жіночу інтуїцію?

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Чи важко жінку розуміти?

Те що інтуіція працює - правда. Я сама кілька разів була здивована. Перший раз це сталося коли мені було 11. Як зараз пам"ятаю - 29 лютого, ми йдемо з мамою по Івана Франка, і тут з мене вискочило - мама, наша Галя (дворідна сестра з Рівненщини) народила хлопчика. І насправді то тоді сталося!!!

Останній раз будучи за тисячі кілометрів від дому і вже вагітна, я ходила і цілий день повторювала - щось діється, щось має статися, я незнала що саме, це тяжко пояснити. А потім дзвонять і кажуть - померла мами мачуха. Я неможу повірити що на такій відстані можна це так відчувати.

3. Liliyah Romanova

А як щодо дрібниць?
    Чому важливий колір стін? Чому важливий колір одягу дитини?
    Чому важливо мати саме ту знимку на столі, а он ту - на стіні?
    Що це - приховані дизайнерські задатки? Чи кожна жінка має таке, чи лише окремі?

4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Загублений

Гадаю, що це з жінки говорить почуття її душевної гармонії, яка передається зовні як почуття смаку і трансформується у вигляд домашнього затишку.:) Я теж зауважила, що конкретні речі мають мати лише своє, конкретне місце. І якщо щось "лежить не так", то це мене виводить зі себе. А от коли все зрівняю, пригладжу, поправлю, заспокоююся. Здається, дурничка, але вкрай важлива для душевного спокою.:)

5. Liliyah Romanova

То чого тоді до жінки чіпляються, що вона чутлива до деталей?
    Чи то просто чоловіча недолугість?

6. Viktoria Jichova

Лілю, у більшості своїй чоловіки просто ЦЕ не можуть збагнути, і не можуть збагнути чому ми такі.:) Наш жіночий мозок працює дещо "в іншому режимі", ніж чоловічий.:) Так вже сформувалися наші жіночий та чоловічий світ.

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я напевно якась iнакша, бо мене особисто майже нiчого не дратує у побутi. Мене дратує коли хтось сильно цямкає при їдi, а таке як шкарпетки i знимки... менi чесно кажучи всеодно.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Просто тому що так комфортно. Чоловіки не дуже звертають увагу на комфорт. А ми оточуємо себе тим в чому нам комфортно

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Таки важко деколи зрозуміти, свята правда. В нас тут, наприклад, чотири українські сім`ї, дуже подібні: приблизно однакового віку, подружнього стажу,в кожній по дитині і між ними різниця по кілька місяців лише. Мало того, живемо всі майже в одному районі. Здавалося, все чудово, дружити і дружити сім`ями. Що ми близько року і успішно робили. Тепер результат, як ви вже звичайно здогадались, такий: наші жінки круто між собою пересварені, одна з одною в перехресному порядку. Ми, четверо хлопів, надалі чудово товаришуємо, регулярно на пиво стрічаємось і ніяк не врубаємось, чого могли не поділити між собою ті баби?!(перепрошую)
    В чужій країні живемо, українці, здавалося б мали... А, не починатиму, "згуртованість" і "єдність" нашої української громади тут - тема окремої великої розмови...:sad: :ireful1:
    Тому деколи здається, що відповідь набагато банальніша - жінка, принаймі більшість, вибирає колір стін чи скатертини на столі для гостей, ну а про одяг для дитини ітак все ясно: "А ти подивися як та Ірка свого малого вбирає?! А нашому шо бракує?!..." ;) :)
    Ок, перепрошую що встряв у розмову, найкраща жінка - це, як не дивно, моя дружина. :D
    Все, пішов.

• Подобається Подобається x 1
  10. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

На жаль, в більшості так воно і є, що жінки більш мстиві, обізлені, упереджені у своїх симпатіях і антипатіях аніж мужчини. І об'єктивності їм зачасту вельми бракує.
    Але нічо. ;) Будемо намагатися створювати жіноцтву позитивний імідж. Не всі ж такі - от хоча б Ваша дружина, та ще ж є винятки на планеті Земля, еге? ;) :) На них і милуйтеся. :)

11. Doc.

Doc. Active Member

Теоретично дружину зрозуміти можна, якщо класифікувати всіх бісиків у групи, підгрупи, слідкувати за тим, щоб бісики існували у взаєморозумінні і не робили дурниць на перекір один одному, або хочаб скакали по черзі з проміжками у хвилину, . :D
    Практично- ні, бісики мають властивість швидко множитись, ділитись, видозмінюватись, обрізання ріжок також допомагає не надовго.
    Найбільш важкий випадок, коли бісики починають вести міжусобні війни і не дістаючи сатисфакції пробують зазіхати на бісиків, що живуть поряд...
    Самий простий варіант попробувати приспати тих бісиків які нам чоловікам не подобаються, що дасть дорогу для виходу бісиків яких ми любимо..
    Чому кількість бісиків які не виставляють ріжки і нам до душі менша ?,- не знаю.., і інтуіція не підказує також.
    ???????? :confused:

12. Viktoria Jichova

Одна чортівня виходить, так, пане Doc.?;) :D

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Щоб розмова набула більшого і цікавішого змісту...- яку жінку? :)

14. Liliyah Romanova

Капітане, тут це не має значення.
    Якщо хтось говорить "жінка, хто може її зрозуміти?", то хіба має на увазі якусь конкретну жінку? Чи просто узагальнює, маючи однак за підставу якусь цілком реальну жінку.

15. Капітан

Як це не має? Має! Я Вас завжди розумію, і свою жінку також. Тещу - не розумію. Сестру жінки не розумію, бо вона Дом-2 дивиться...
    :)

16. Salata

Salata Active Member

:) :) :)

17. Капітан

... і MTV

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Менi особисто важко зрозумiти нас жiнок у тому що ми буваємо ворожо настроєнi одна проти одної за будь що. Якась у нас ворожнеча виникає чи що, якщо iнша лiпше одягнена, чи гарнiша, чи розумнiша, чи взагалi iнша нiж "Я". У мене таке буває, не до всiх звичайно, але буває. Правильно хтось сказав на гiлцi про фемiнiзм, коли ми одягаємось, малюємось, то це у бiльшостi щоб виглядати лiпше за оточуючих жiнок а не привертати увагу чоловiкiв. Ну, звичайно, у деякiй мiрi, якщо комусь потрiбна увага, наприклад якщо жiнка шукає собi партнера, то звичайно вона шукає уваги вiд чоловiкiв. А от я, особисто я. Замiжня, з своїм чоловiком вже давненько, чого менi рядитись, малюватись, вимахуватись? Вiн то мене бачив i хворою i ненамальованою, i грубою i худою. Але всеодно, як iдем десь на вихiд, то я вся розфуфирена, особливо коли iдем компанiєю, тодi взагалi атас. От це я пробую збагнути. А на рахунок порядкiв i затишку, я вам скажу це не всi так. Я перша признаюсь що у мене не стоїть все у хатi по командi "струнко", шкарпетки валяються по кутках аж поки я їх не позбираю або поки чоловiк не збереться прати, iтд. I декiлька моїх колiжанок (принаймнi двi) точно такi самi. Я не кажу що це добре чи погано просто iнакше.

19. Liliyah Romanova

А я почуваюся вільною, коли не малююся. :)

• Подобається Подобається x 1
  20. Viktoria Jichova

От що мені найбільше подобається у Кози-Дерези, що вміє бути такою відвертою зі собою та критичною. Мій респект!:) :) :)

О, і то фото у вигляді "чортиці" - просто клас!:) :)