Привіт, дівчата! У мене виникла така думка створити блог зі схемами для в'язання, взятих з відомих журналів "Маленькая Диана", "Сабрина" і т.п. Щоб не було проблем з обмеженим скачуванням на файлообмінниках і не треба було шукати їх по сайтах... Хочу вас запитати чи потрібний такий блог? Що ви думаєте з цього приводу? Перепрошую, якщо розпочала тему не в тому розділі. Будь ласка, перенесіть, бо більш відповідного розділу не знайшла.
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Привіт. Якось важко дати однозначну відповідь... В мережі вже і так багато різних сайтів з схемками, сканами, порадами. І власники журналів зараз дуже слідкують за таким контрафактним розповсюдженням, можуть виникнути проблеми з авторами.
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Якщо би там було їх багатенько і посортовано гарно ( рельєфні - арани, коси; ажурні - листочки, квіточки, геометрія...), то я би не відмовилась туди заходити... Бо інколи перелопатиш купу сайтів, форумів, і так не знайдеш нічого цікавого, або буває в поганій якості дуже хороше . А в одному місці - це досить зручно!
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Було б дуже добре, якби окрім схем були ваші коментарі, поради .
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Ну, про це майже на кожному форумі ведеться розмова. Недавно пройшлася по своїх старих закладках з вязанням та вишиванням, половина стали неактивними, вебальбоми (пікаса, фотофайл тощо) із сканами журналів заблоковано або видалено. Т@нюшк@, я не лякаю вас чи відговорюю, просто висловила свою думку
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Та я нічого не кажу, дякую за думку. Я також за це не дуже добре знаю
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Я люблю мати журнали. Бо поки в інтернеті накоавєш, то нічого в"язати не хочеться. Я скоріше хотіла би, щоб дівчата давали інформацію де можна купити хороші журнали типу "Журнал мод" - в одному журналі дуже багато якісних схем. За всі 10 років, які я в"яжу ні разу не шукала схем в інтернеті, бо не бачу в них потреби. Люблю сама вигадувати, експерементувати.
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? це хороша ідея, дійсно блог де все структуровано і логічно побудовано із зручною навігацією - то клас.
Відповідь: Чи потрібен сайт зі схемами для в'язання? Останнім часом я в"яжу тільки з інтернету. По-перше тому, що у нас в районі хороші журнали з в"язання купити тяжко, а їдити кудись за ними наразі не маю можливості, по-друге, безкоштовно, по-третє, великий вибір. З одного блогу нав"язала іграшкі для дитини і на сувеніри, з другого - берет і т.д. Я - за!