Червоні щічки від морозу

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Vendy, 28 Січень 2013.

1. Vendy

Vendy Active Member

В мого похресника від морозу як у більшості діток личко червоніє, але й печуть часто від цього щічки.
    Сьогодні після ранкової прогулянки цілий день червоний. А щойно сам пішов помив личко і намагався намазати кремом, я йому допомогла, питаю чи пищуть щочки, казав, що так. Ми помастили звичайним дитячим кремом, каже, що вже не печуть.
    Але я хочу спитати, чи мажете ви діткам личко перед виходом на мороз, якщо так, то який краще купити.

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Червоні щічки від морозу

Бажано мастити тоді. У Веледи є колд крем, думаю, діткам підійде.
    Ось такий [​IMG]

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

В нас такий:
    змазую обличчя дитині і собі за хв 10-15 перед виходом на вулицю. Як повертаємось з прогулянки, то щоки якийсь час в малої червоні, але за півгодини все минає. Змащувати потрібно обов"язково,бо дитяча шкіра дуже чутлива, можна й обморозити.
    краще, на мою думку Пантенолом змастити. Ми раз без крему погуляли, щоки потім два дні червоні були, я Пантенолом змащувала.

4. Vendy

Vendy Active Member

О, а я щось про Пантенол не подумала, завжди думала, що він тільки від опіків
    Треба завтра пошукати в аптеках крем, бо щічки завжди червоніють, щось не пам'ятаю, щоб раніше казав, що печуть

5. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

маю такий

6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

І ми таким Bubchen користуємось вже 2-й рік.

7. arkka

arkka Well-Known Member

в нас такий веледівський кремчик
    [​IMG][​IMG]
    дуже класний, треба мазати за 5-10хв перед виходом на вулицю

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А в мене від Чікко, нарікань не маю, другий рік вже користуємось.
    В сильні морози і собі перед виходом на вулицю мащу. Єдине не подобається, той сильний запах, не люблю коли дитячі засоби аж так занадто пахнуть, але на його захисні функції це ніяк не впливає, тому користуємось.

9. Sue

Sue New Member

А у нас пом'якшуючий Аtoprel-крем від FrezyDerm, його нам виписала дерматолог, коли, після частого купання, виникали сухі плями на шкірі, які я не могла усунути вже ніяким кремом. Цей крем усе зняв за 2 дні, але я використовую його після кожного купання, і перед виходом на вулицю теж іноді наношу малій на личко.