Дорогі форумляночки як вам цей фільм? Мені він дуже сподобався, дивилась вже 2 рази,Агілера молодець, шикарно зіграла, поміняла свою думку про неї, колись взагалі нею не захоплювалась,а який в неї голос
Відповідь: "Бурлеск" ну якщо чесно, не бачу, в чому вона там шикарна.... Акторка з неї така ж, як з Дженіфер Лопез і Брітні Спірз... Співає непогано, троха верещить і то надоїдає у фільмі. Та й сам фільм не вразив, хіба то, що багато музики, через то не скучно було дивитися.
Відповідь: "Бурлеск" Люблю фільми-мюзікли, де багато співають і танцюють, тому переглянула із задоволенням. Взагалі б хотіла колись потрапити на таке танцювально-співоче шоу (типу як кабаре), але дійсно професійне.
Відповідь: "Бурлеск" Хто знає, як називається пісенька, яку Агілера співала в фільмі, після того, як приїхала наречена Наталі і її виставили? Заїхало, цілий день хожу, мурликаю собі під ніс Хочу скачати.
Відповідь: "Бурлеск" яка? повільна? але вона її співала не після того, зараз трохи промотала фільму, там після ніц нема. Та повільна називається - Bound to You
Відповідь: "Бурлеск" Кожен має право на власну думку...Не уявляю собі на її місці ні Лопес, ні Брітні Спірс, та й до голосу Агілери їм далеко...Можливо це якоюсь мірою і миленька мелодрама, але досить не погана!та й ці пісні в її виконанні теж зараз досить популярні!
Відповідь: "Бурлеск" а нам ніяк. дивились двічі, щоб переконатись в тому, що бідна дівчинка з передмістя намагається втілити мрію, знаходить роботу, стає знаменитою, знаходить хлопця, свариться з ним, покидає все, повертається і нарешті здійснює те, за чим приїхала. сюжет заїжджений. і якби не Крістіна і Шер, фільм би був просто ще однією мелодрамою. але кожному своє
Відповідь: "Бурлеск" Погоджуюсь на 100%. Вдруге дивитися не буду... ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- Погоджуюсь на 100%. Вдруге дивитися не буду.
Відповідь: "Бурлеск" Это точно!!!!, хотя фильм смотрится легко,а для девочки 18-20 лет -30 летняя Агилера ,даже очень хорошо выглядит))))) (Спирс гораздо слабее и по голосовым данным и по внешним,хоть и одногодка Агилеры) Ну а Шер .... это за гранью критики (играла практически себя саму),но эта дама гораздо талантливее,просто скудный сюжет))))
Відповідь: "Бурлеск" Мені дуже сподобався фільм, обожнюю мюзикли! А пісня Шер You Haven't Seen the Last of Me стоїть в мене на рінгтоні дуже слова цієї пісні сподобались!
Відповідь: "Бурлеск" І в мене стоїть на рінгтоніВже досить давно,і ще не приїлась А фільм дость непоганий, для тих, хто любить мюзикли. Я подивилась з задоволенням, моя мама і двадцяти хвилин не витримала, кума ж теж дивилась і їй сподобалось. Гарні пісні і досить непогане виконання, навіть можна на перший погляд повірити, що справді співають без фонограми