В районі Пасічної - буревій! Закривайте квартирки, уникайте протягів - вітрюган страшний. Зникає світло, мобільні деякі вже не працюють. Темінь. Дзвоніть, щоб рідні по вулицях зараз не ходили - думаю нароблять прикростей ці пориви. І до речі....прогноз погоди сьогодні був взагалі - БЕЗ ДОЩІВ, Чому ніхто знову не попередив?!
Відповідь: Буревій у Львові На Науковій вже все перейшло, але вітер шаленний був. А блискало як, дощ з градом. А чоловік машину під під"їздом залишив
Відповідь: Буревій у Львові район Привокзальної... пройшов буревій з градом, затянуло буквально за 2 хвилини, вже посвітлішало але дощ паде. Сьогодні вночі в районі Солонки теж був град. Їхала в машині зранку і по радіо передали що можлива гроза...Але то не гроза, то повний аут! Світло блимає постійно, добре хоч телефон ше не вмер, то хоч всім перетелевонувала
Відповідь: Буревій у Львові Одлі, Вас он хоч смайлоскоп в підписі попередив Передали по Люксу, що центр - затоплений і аварія на Григоренка. І ще ЗІК пише
Відповідь: Буревій у Львові я погоду дивлюся тут http://new.meteo.pl/php/meteorogram_map_coamps.php?ntype=2n&row=152&col=112&lang=pl чітко показано, сьогодні сильний дощ на Чорновола вже вперіщило, думала, що шибки градом повибиває
Відповідь: Буревій у Львові По Любінській вже пройшов, на Антоновича пробка, очевидно дерева повалені, об'їжджали хто зна кудою.
Відповідь: Буревій у Львові Еге ж. Ні інтернету, ні води, телевізор не ловить, радіо мовчить... Як в тундрі Добре, що хоч встигла зустрітися з Яською, поміж дощ А злива була шалена: стояли просто стіни води, і це все вітер гнав просто в вікно...
Відповідь: Буревій у Львові Дзвонила коханому, всюди страшні пробки та пообривало лінії електропередач, на Ст.Бандери та в цьому районі повалило дерева, дуже багато води. Дуже багато світлофорів не працює.
Відповідь: Буревій у Львові Фух... На Шевченка вже пройшло. Моя Дашуня подумала, шо то ніч,і вперше за день заснула:xaxa:. P.s. bora, хтось вас влучно чмокнув, тепек у дамочки на аватарі тааакі варги!
Відповідь: Буревій у Львові В нас на Шевченка було дуже страшно, але тепер все добре, і світло як на диво включили практично відразу за хвилин 20, але шкоди таки наробило, трохи в офісі вікна побило, але не в нас, слава богу.
Відповідь: Буревій у Львові Що коїлося на моїй вулиці (район Привокзальної) не передадати - дерева, які ростуть на відстані пару метрів від моїх вікон з усієї сили били гіллям у вікна, думала вломляться в хату, вітер був шалений, так темно, було страшно... Цього буревію я була дома, а минулого року він мене застав на вулиці, довелось рятуватись в найближчому магазині на вул Бандери, ті пару метрів що я тоді бігла до нього крізь вітер, той жах, вітер, який здавалось хоче вирвати всі дерева я запамятала надовго... Сподіваюсь буря нікого не застала на вулиці? Всі цілі здорові?
Відповідь: Буревій у Львові Ми з Настюхою спостерігали з нашого 10 поверху за тим всім неподобством (я про буревій,а не цьомки) Воно так насувалось,як в фільмах жахів,блискавки на пів неба.А коли стало темно і почало гриміти,то доцька злякалась.Я повключала світло і Настюха зачарована дивилась.Світло в нас трохи поблимало,але не відключилось.Ну і трохи підтопило балкон.