З задоволенням поспілкуюсь з форумчанами, які теж з захопленням дивляться цю передачу і вірять в потойбічний світ. На цій неділі проводиться голосування у 7-му сезоні, особисто я вже відправила кілька смс, а ви?
Відповідь: Битва екстрасенсів Я також люблю дивитися битви екстрасенсів. Дуже страшно коли справжні екстрасенси починають спілкуватися з покійними душами. Навіть нехотячи починаєш вірити що життя після смерті існує. Але церква забороняє ходити до екстрасенсів. Я розумію що викликати душі з потойбіччя не можна. Але чому ж тоді родяться люди з екстрасенсорними зібностями?
Відповідь: Битва екстрасенсів Мене от завжди муляло - чи це не підставна передача. Бо деколи такі історії бувають, що вже дуже на вигадані схожі. Але підкупляють знамениті гості. Навряд чи їх могли умовити підіграти.
Відповідь: Битва екстрасенсів може я помиляюсь, але думаю то від нечистого люди мають такі здібності.
Відповідь: Битва екстрасенсів от і я кожен раз над тим задумуюсь - чи часом це все не шоу. Якби це все була правда, то ті екстрасенси могли б розкрити всі злочини.
Відповідь: Битва екстрасенсів І я про це. Але як бути з зірками, коли екстрасенси розповідають нікому невідомі деталі з їх дитинства. Навряд чи з ними домовились. Причому бували і політики і закордонні знаменитості. Одним словом - я не знаю, якось в мене 50х50.
Відповідь: Битва екстрасенсів а нащо з ними домовлятись? Друзі дєтства всьо розкажуть самі за набагато менші гроші.
Відповідь: Битва екстрасенсів Інколи дуже приватні подробиці розповідали, які навряд чи хтось міг знати. В мене тому лишилось 2 варіанти - або це все дуже вміло розіграна вистава за участю тих же знаменитостей запрошених, або дійсно в людей настільки надзвичайні можливості є.
Відповідь: Битва екстрасенсів я теж так гадаю і жодних білих магів не існує...Може вони і є та вони та ходять "під дідьком" - це однозначно!
Відповідь: Битва екстрасенсів Сьогодні почався новий сезон...Люблю дивитись...На рахунок попереднього переможця, то на мою думку- він не був найсильнішим...
Відповідь: Битва екстрасенсів Вони всі були дуже сильними, і я за кожного з них відіслала смс. А цей сезон мабуть буде дуже цікавим, а на рахунок того, що дівчата раніше роздумували над тим, що організатори програми домовляються з зірками, я дуже сумніваюся. Я спілкувалась на форумі Битви екстрасенсів з людьми, які були на прийомах в деяких з тих екстрасенсів, які приймали участь в програми, і вони кажуть, що вони дійсно дуже сильні, і багато чим їм допомогли
Відповідь: Битва екстрасенсів колись читала що в людей можуть проявитись незвичні здібності після важких травм або аварій або просто в результаті великих емоційних напружень.
Відповідь: Битва екстрасенсів Мені дуже подобаються ектрасенси, тому з нетерпінням чекатиму сьогоднішньої битви. Потім обговоримо усі деталі. Я вірю в цю передачу.
Відповідь: Битва екстрасенсів якщо чесно, передачу дивилась кілька разів, але в процесі перегляду виникло запитання: якщо вони екстрасенси, чому на першому ж ефірі вони ще не знають всі запропоновані конкурси і їм не відомо хто переможе?