Я недавно в інтернеті знайшла, що деякі дівчата порівнюють біль під час перейм із менструальними болями,не знаю наскільки це правда,от цікава мені ваша думка. Модерська правка: прошу уточнювати введення окситоцину на Ваших пологах...
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Ну не знаю ,як в кого, а в мене так звані початкові перейми можна порівняти з менст.білью, а пізніше біль наростаюча, що хочеться на стінку дертися, я наприклад тянула на собі волосся, мені так було легше. Це не тільки ниє живіт, це і давить на задній прохід, поясниця ужасно болить, це не описати, це треба відчути.Але це ще все індивідуально
Відповідь: Біль при переймах і при місячних не хочу вас лякати, тому що це дійсно індивідуально, але менструальна біль порівняно з переймами це не просто квіточки, а дуже маленькі квіточки[ суджу з власного досвіду]
Відповідь: Біль при переймах і при місячних ну незнаю. особисто в мене зовсім на місячні не було схоже. я навіть толком не зрозуміла як болить живіт. бо біль від поясниці затьмарила ВСЕ.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних А в мене біль при переймах зовсім не нагадувала біль при місячних може тому що перейми в мене були зразу кожні 5 хв. і дужу сильні, при місячних біль місцева, ниюча, а при переймах та біль -це стан всього тіла.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних В мене так і було, біль дійсно нагадувала місячні, але в декілька раз сильніше, причому болів тільки низ живота, але тепер мені здається що перейми легші за місячні, бо є хоч трохи часу на відпочинок, а от місячні передихувати мабути важко.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Ну, кажуть, що природа того болю одна - відкриття шийки матки. Але в мене перейми не були схожі на місячні. а от після пологів місячні безболісні, так що цього разу навіть не буде з чим біль перейм порівняти.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Початок перейм - справді як на місячні, ниючий такий біль, а потім...........місячні пішли спати
Відповідь: Біль при переймах і при місячних А у мене навпаки, перейми були такі смішні....дуже схожі на місячні, але під час місячних я вмирала, а під час перейм анегдоти слухала....(потім пішли потуги, а тоді вже мене не боліло...)
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Ну не знаю як в кого, а в мене біль при переймах навіть нема що порівнювати з менструальним болем. При переймах не так живіт болів, як спина.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних ПОчаток перейм можна порівняти з болючими місячними, або з тим як матка стає в тонус, а далі вже біль йде по наростаючій. Болить ВСЕ: живіт, низ живота ,спина(дуже). Перед потугами в мене були такі сильні перейми, що здавалось, що тіло (в області тазу- живота )розривається, як у фільмі жахів. Так що не варто порівнювати перейми з місячними. Бо якби кожного місяця треба було би таке переживати, то напевно краще би вагітний постійно ходити (майже постійно ). Але та вся біль вмоменті забувається, коли вже тримаєш на руках своє маляточко. Так що не хвилюйтесь, все буде Ок!
Відповідь: Біль при переймах і при місячних я нині без настрою, чи то навпаки маю відповідний настрій тому вибачайте, але нині видно Місяць впливає на створення і обговорення тем мазохізму серед вагітних Дівчата, ну як можна обговорювати перейми і порівнювати їх у різних жінок? Природа болю у всіх однакова, але у всіх різний больовий поріг, кожна по-різному той біль відчуває і ідентифікує. Так само можна обговорювати зубний біль, чи біль при ударі. Навіть у одної жінки при різних пологах біль буде різним. В декого біль буде схожим, в декого не схожим, в когось слабший, в кого сильніший, а в когось невідчутний абсолютно. У всіх однакового не буде і налаштовуватись, що буде саме так, а не інакше не варто.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Точно. І доза окситоцину теж... Хто? Нічого не наплутали?
Відповідь: Біль при переймах і при місячних ні, не наплутали. Тому і менструальний біль в багатьох жінок проходить після пологів - канал шийки матки, хоч і звужується, та все рівно розкривається легше.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних З цим не можна не погодитись. Мені нічого не кололи і мене нічого не боліло. По крайній мірі ніякого жаху, якого я чекала і близько не було. Мушу сказати, що біль при місячних (колись в мене були болючі) була більшою.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних та навіть з окситоцином біль у кожного різна. У мене, наприклад, зовсім не болів живіт. Зате боліла спина ( кості тазу). З окситоцином просто перейми йдуть без фактичного перепочинку, одразу, як підключають до партосистеми. ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- 100%. До пологів без обезболюючих не обходилася ні разу, інколи і свідомість мало не втрачала. Після пологів я місячних навіть не відчуваю.
Відповідь: Біль при переймах і при місячних В мене аналогічно. Так що варто трошки потерпіти, а потім все життя жити спокійно (ну, ви мене розумієте ).
Відповідь: Біль при переймах і при місячних В мене живіт теж не болів, біль спини був терпимим, а ось кості тазу боліли НЕВИНОСИМО!!!!
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Це теж індивідуально. В мене перейми не були схожі на менструальну біль. Це була за характером така біль, якої я ще ніколи не відчувала, болів і живіт і поясниця... і "криша їхала"
Відповідь: Біль при переймах і при місячних Біль при переймах і менструальна біль для мене зосівсім різні речі. Місячні в мене ніколи не були болючими, лише могло нити на 6-8 день. Під час найсильніших потуг в мене боліто все.. особливо из живота і внутрішня частина бедер. Поясниця не боліла. Початкові потуги мені навіть подобались, бо гарно передихувала і то мене дуже тішило, шо можу конторлювати своє тіло. Але при останніх найсильніших - мені вже нічого не допомагало, нажаль..