Біль при переймах і при місячних

Discussion in 'Пузата хата' started by Molecule, Jul 31, 2011.

1. Molecule

Molecule New Member

Я недавно в інтернеті знайшла, що деякі дівчата порівнюють біль під час перейм із менструальними болями,не знаю наскільки це правда,от цікава мені ваша думка.

Модерська правка: прошу уточнювати введення окситоцину на Ваших пологах... ;)

Last edited by a moderator: Aug 1, 2011
  2. nalia

nalia Member

Відповідь: Біль при переймах і при місячних

Ну не знаю ,як в кого, а в мене так звані початкові перейми можна порівняти з менст.білью, а пізніше біль наростаюча, що хочеться на стінку дертися, я наприклад тянула на собі волосся, мені так було легше. Це не тільки ниє живіт, це і давить на задній прохід, поясниця ужасно болить, це не описати, це треба відчути.Але це ще все індивідуально

3. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

не хочу вас лякати, тому що це дійсно індивідуально, але менструальна біль порівняно з переймами це не просто квіточки, а дуже маленькі квіточки[ суджу з власного досвіду]

Last edited: Jul 31, 2011
  4. Vika

Vika Well-Known Member

ну незнаю. особисто в мене зовсім на місячні не було схоже.
    я навіть толком не зрозуміла як болить живіт. бо біль від поясниці затьмарила ВСЕ.

5. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А в мене біль при переймах зовсім не нагадувала біль при місячних, при місячних біль місцева, ниюча, а при переймах та біль -це стан всього тіла.

6. erene

erene Well-Known Member

В мене так і було, біль дійсно нагадувала місячні, але в декілька раз сильніше, причому болів тільки низ живота, але тепер мені здається що перейми легші за місячні, бо є хоч трохи часу на відпочинок, а от місячні передихувати мабути важко.

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ну, кажуть, що природа того болю одна - відкриття шийки матки. Але в мене перейми не були схожі на місячні.
    а от після пологів місячні безболісні, так що цього разу навіть не буде з чим біль перейм порівняти.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Початок перейм - справді як на місячні, ниючий такий біль, а потім...........місячні пішли спати:)

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А у мене навпаки, перейми були такі смішні....дуже схожі на місячні, але під час місячних я вмирала, а під час перейм анегдоти слухала....(потім пішли потуги, а тоді вже мене не боліло...)

10. vanilia

vanilia Miracles are real

Ну не знаю як в кого, а в мене біль при переймах навіть нема що порівнювати з менструальним болем. При переймах не так живіт болів, як спина.

11. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

ПОчаток перейм можна порівняти з болючими місячними, або з тим як матка стає в тонус, а далі вже біль йде по наростаючій. Болить ВСЕ: живіт, низ живота ,спина(дуже). Перед потугами в мене були такі сильні перейми, що здавалось, що тіло (в області тазу- живота )розривається, як у фільмі жахів. Так що не варто порівнювати перейми з місячними. Бо якби кожного місяця треба було би таке переживати, то напевно краще би вагітний постійно ходити (майже постійно :) ).
    Але та вся біль вмоменті забувається, коли вже тримаєш на руках своє маляточко. Так що не хвилюйтесь, все буде Ок!

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Дівчата, ну як можна обговорювати перейми і порівнювати їх у різних жінок? Природа болю у всіх однакова, але у всіх різний больовий поріг, кожна по-різному той біль відчуває і ідентифікує. Так само можна обговорювати зубний біль, чи біль при ударі. Навіть у одної жінки при різних пологах біль буде різним. В декого біль буде схожим, в декого не схожим, в когось слабший, в кого сильніший, а в когось невідчутний абсолютно. У всіх однакового не буде і налаштовуватись, що буде саме так, а не інакше не варто.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно. І доза окситоцину теж...

Хто? Нічого не наплутали?

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ні, не наплутали. Тому і менструальний біль в багатьох жінок проходить після пологів - канал шийки матки, хоч і звужується, та все рівно розкривається легше.

15. irabil

irabil Well-Known Member

З цим не можна не погодитись. Мені нічого не кололи і мене нічого не боліло. По крайній мірі ніякого жаху, якого я чекала і близько не було. Мушу сказати, що біль при місячних (колись в мене були болючі) була більшою.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та навіть з окситоцином біль у кожного різна. У мене, наприклад, зовсім не болів живіт. Зате боліла спина ( кості тазу). З окситоцином просто перейми йдуть без фактичного перепочинку, одразу, як підключають до партосистеми.

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

100%. До пологів без обезболюючих не обходилася ні разу, інколи і свідомість мало не втрачала. Після пологів я місячних навіть не відчуваю.

17. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В мене аналогічно. Так що варто трошки потерпіти, а потім все життя жити спокійно (ну, ви мене розумієте :) ).

18. madchen

madchen Member

В мене живіт теж не болів, біль спини був терпимим, а ось кості тазу боліли НЕВИНОСИМО!!!!

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Це теж індивідуально.

В мене перейми не були схожі на менструальну біль. Це була за характером така біль, якої я ще ніколи не відчувала, болів і живіт і поясниця... і "криша їхала"

20. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

Біль при переймах і менструальна біль для мене зосівсім різні речі. Місячні в мене ніколи не були болючими, лише могло нити на 6-8 день. Під час найсильніших потуг в мене боліто все.. особливо из живота і внутрішня частина бедер. Поясниця не боліла.
    Початкові потуги мені навіть подобались, бо гарно передихувала і то мене дуже тішило, шо можу конторлювати своє тіло. Але при останніх найсильніших - мені вже нічого не допомагало, нажаль..:girl_cray: