Автодорожні знаки та зміна напрямків руху

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Solomi, 27 Грудень 2010.

1. Solomi

Solomi New Member

Чогось раптом подумала, що варто було б знати наперед, де поставили нові автодорожні знаки.

Бо деколи вже їдеш по запланованому маршруту ( по Львову) , а тут бачиш новий знак, і починаєш обдумувати як краще об'їхати, щоб менше було корків.

Наприклад, мій найчастіший маршрут - центр, Городоцька, інколи Метро.

а чула , що поставили новий знак "цегла" від Магнусу на Куліша.
    Там довго не їздила, але тепер прийдеться довго об'їжджати...

Може , і Ви поділитесь новинками!

2. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Автодорожні знаки!

Пишу,може комусь пригодиться:
    з вул.Валової тепер не можна виїжджати на вул. Підвальну,по цій вулиці дозволяється тільки рух маршрутних засобів.
    Всі легкові мають їхати тільки по вул. Винниченка, щоб виїхати на Високий Замок.

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вул Липинського частково перекрита на ремонт.

4. Solomi

Solomi New Member

і ще по радіо чула, що там на Кривоноса поставили новий знак про перевагу руху, але ще там не їздила, тому і не бачила

5. Bonita

Bonita Member

Якщо я не помиляюся, то з Валової не можна робити лівий поворот на підвальну, а от направо будь-ласка. Після демонтажу шлагбауму рух зробили якось не дуже мудро, для мене. Їду вчора зранку, чесно кажучи на знаки не дуже дивлюся по тих місцях де кожен день проїжджаю:girl_impossible:, як завжди прямую в сторону Підвальної, тут шановний товариш ДАІ показав мені, що туди не можна і відправив повз обл.раду. Ну не можна то їду туди де можна, проїхала ЛОДА і на розвилці, без всякої задньої думки, повертаю наліво і потім направо по підвальній, ще й думаю класно, така дорого пуста. Тільки вечором мені пояснили, що так їхати було теж не можна:girl_mad:. А тепер їдеш наверх, потім наліво і виїжджаєш за пожежною частиною. А по Підвальній зробили односторонній рух і тільки трамвайчикам і маршруткам можна їхати по своєму маршруту. Добре, що внизу ніякого ДАІ не було, а то б заробили:girl_yes:

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

А що там теж знак поставили? Бо я вже теж там побувала, але що від ЛОДА на ліво не можна, теж не знала!?

7. Bonita

Bonita Member

Особисто його ще не бачила, але мені сказали, що вже є. Трішки не так виразилась, від ЛОДА можна на розвилці наліво, але на тому перехресті з Підвальною, можна або прямо, або наліво, а от направо, як я поїхала, не можна.

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Зате сьогодні вранці вони стояли на розвилці Підвальна-підйом на В.замок.))
    До речі багато водіїв їдуть по Винниченка і не знають, що в них перевага (основна дорога) перед тими, хто виїжджає знизу з Підвальної.

9. sani

sani New Member

от чесно скільки толку з такого "одностороннього" руху?..
    на зустрічну трамвайну колію всерівно не виїдеш... ніколи не розумів такий "односторонній" рух...

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

це якийсь получається півторасторонній рух

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Хіба прямо можна?

11. sani

sani New Member

на пл. Ринок? там пішохідна зона.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

І я про те ж!

13. Bonita

Bonita Member

Проїхалася сьогодні по новому руху, враження поки що негативні. По перше не поставили знаки де головна дорога на розвилці за ЛОДА, мабуть треба їхати користуючись правилом "перешкода справа", і не ясно, хто кого має пропускати трошки вище, не знаю як та вулиця називається. (хоча можливо я не настільки уважно дивилася і знаки десь висять на висоті). На підйомі перед поворотом відчуваю, що частенько буде затор, зараз то ще фігня, але от зимою коли слизько :girl_impossible:.
    На одному з участків, здається від пожежки і до повороту на пл.Ринок, повісили знак про 2 смуги руху, тобто можна виїжджати на середину.

Прямо можна, але тільки до повороту до Домініканського собору і колись, коли було відкрито, до кав'ярні Золотий Дукат, а на площу Ринок вже не можна.

14. sani

sani New Member

а до того хто забороняв виїзджати на середину?

обїзд(випередження) трамваю по середині, навіть на пішохідному переході порушенням не вважається(хоча деколи ДАЇсти можуть розказувати протилежне, але то тільки розказувати) - бо це не обгін, а випередження!
    головне не виїзджати на зустрічну трамвайну колію

15. Solomi

Solomi New Member

Чула зранку по радіо ,що на вихідні закриють Городоцьку від Мотозаводу до Ряшівської, і будуть здирати асфальт.

Так що треба буде обїжджати.

16. Solomi

Solomi New Member

Бачила зранку, що поставили купу знаків для об"їзду Городоцької , а саме: на Шептицьких і на бічних вуличках біля костелу Св. Єлизавети.

питала в тих ремонтників, що то буде? - казали , що ремонт Городької згори і донизу , будуть класти асфальт замість бруківки.

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А радейко казало, що наші можновладці зібрлися всі вулички в центрі і навколо центру викласти бруківкою, там де стара то перекласти, а де асфальт, то замінити його на бруківку.

18. mysha

mysha New Member

Ура! Нарешті ремонтуватимуть один із символів Львова - Городоцьку з кривими рельсами, що стирчать подекуди сантиметрів на 15 над бруківкою. Роботи виконують турки (теж добре). Городоцьку зараз будуть робити від Бандери до Шевченка. Обіцяють завершити до 1 листопада (можливо навіть швидше)

Попередній відрізок (біля Мотозаводу) вже ніби відкритий.

19. mysha

mysha New Member

Городоцька

Сайт Львівської міської ради

20. Solomi

Solomi New Member