Скажіть будь-ласка чи брали ви коли-небудь авто в кредит? Ми зараз стоїмо перед вибором : де , в якому салоні, чи в якому автоклубі взяти кредит. Які умови і які точки кредиту можете порекомендувати і не рекомендуєте?
Відповідь: Авто в кредит! Це вже більше залежить від марки, бо у Львові фактично по одному салону на кожну марку авто. Ну хіба, що крім шкода, ваз, китай. Не радила би того взагалі робити. Підрахунки показують, що це дуже гірше ніж простий кредит. Також організатори забувають сказати якщо платити обіцяних лише 200 грн в місяць то авто у Вас буде через 20 років. Умови в більшості однакові. Якщо нульовий як свого часу зробив був нісан то перед тим підняв ціну і заклав % у ціну. Якщо відсотковий то звичайний кредит. Сам кредит то справа дуже класна, але під час того кредиту салон Вам буде нав"язувати страхування повне КАСКО в тій фірмі з якою він дружить і в більшості випадків оте КАСКО буде дорожчим ніж ринкове з тим самим пакетом. Отже, кредит справа непогана але в нагрузку треба багато переплачувати за додаткові послуги окрім % по кредиту.
Відповідь: Авто в кредит! В нас просто знайомий 4 роки назад взяв авто в АВТОКЛУБі і платить 405 грн. вмісяць + Страхівка щороку. Але тепер кажуть що цей Автоклуб - лохотрон, йому повезло бо було до кризи. От і ламаєм собі голову!
Відповідь: Авто в кредит! Спочтаку раджу вибрати сам автомобіль та салон, а далі проаналізувати банківські умови та ставки, переплата звичайно, дуже велика виходить, але якщо наважитесь, то обов"язково в кредитному договорі зазначте можливість дострокового погашення без додаткових витрат з вашого боку. Термін кредиту при цьому вибирайте якнайдовший, краще перестрахуватись, а з"явиться можливість швидше погасити - погасите без жодних штрафів та пені.
Відповідь: Авто в кредит! Якщо салон буде просто навьязувати, то банк який видасть кредит просто зобовьяже страхувати авто лише в страхових які акредитовані цим банком. І більше того - звернувшись у одну з цих страхових, може виявитись що якби ви просто прийшли з вулиці то % був би нижчий, а оскільки ви клієнт банку і в страхової з банком свої відносни, то ви заплатите % вищій. Оскільки ви обиратимете страхову максимально надійну на ваш погляд, то на те і розраховано що клієнт погодиться з умовами. а ви не питались яка сумма страховки на рік? Бо здається меня що він по 405 грн буде платити ще дуже довго, а річна страховка це не мала сумма, машина золотою обійдеться. Ми взяли в березні 2008 авто chevrolet в кредит. Нове, в салоні. Ну що сказати, хоча кредит в нас був на 5 чи то 7 років, і з першим внеском 20% і під 10% річних ( стандартний кредит, бо аннуітет ще дорожчие виходить) - що в принципі навіть на той час це було порівняно не багато. Літом 2009 ми машину виплатили повністю, бо платити потрійні платежі - а ми так платили щоб скорше виплатити всю сумму, при значно вищому курсі долара було забагато, і розтягувати це задоволення ми не хотіли. Хоча якби доллар свого часу не зріс, можливо ми б без напряга і досі платили, бо одна справа одразу вивалити купу грошей, а друга непомітно потрошки платити. Щодо страхування - ми страхуєм на повне КАСКО з франшизою 0% на все до сих пір, це я вам скажу також нєхіла сумма щороку. Але в нашому випадку ми просто перестраховуємось за власним бажанням. Якщо машина в кредиті - нікого нічого не хвилює - винь да полож зазначену сумму. як правило в банках чи кредитних спілках є свої стандартні договори, і під рядового клієнта вони не редагуються. Або подобається і підписуєте, або беріть кредит в іншому місці. А пункт про можливіть дострокового повернення без додаткових витрат як правило у всіх договорах зараз присутній. Але перевітити чи він дійсно є справді потрібно. Ну і 100 разів треба зважити свої фінансові можливості, беручи немалий кредит на довгий термін. Побавившись в кредит з з банком і з нестабільною економікою країни - для себе вирішили, ніяких більше кредитів, ні на авто, на ні житло, краще потрошку самим вигребти .
Відповідь: Авто в кредит! Мазда добрий кредит давала - просто ціна машини, поділена на 24 (кредит вілповідно 2 роки) при сплаті 50% вартості авто. Кредит зобовязує купувати КАСКО на машину. По-перше, чим довше кредит, тим більше витрати на страхування - КАСКО треба купувати кожен рік (а це десь 6% вартості). Дилер зобовязує страхуватися тільки у тій страховій, з якою він "дружить" і відповідно страхівочка виходить дорожча. Також дилер візьме певний відсоток за реєстрацію машини і/або нотаріальне оформлення. А взагалі у всіх салонах все дуже різниться. Ми взнавали все літом, коли купували машину.
Відповідь: Авто в кредит! Виключила відразу кредитування в сторонніх банках бо краще скористатись партнерськими програмами салон-банк або так звана "фінансова програма" від салону. Оскільки салони пропонують свої чи нульові чи з низьким % кредити то відповідна знижка закладається в вартість авто . Тому йти і шукати шари в не партнерському банку, коли вже ота шара закладена в ціну - як намене це лишнє попадання на певну суму грошей. Як варіант раджу розглянути спробувати в кількох найбільш адекватних банках і легко потім їм дати знати, що Ви не лише один банк вам дає кредит. Тоді ситуація трохи зміниться бо у вас буде вибір а банки, знаючи що у вас є альтернатива, захочуть Вас як клієнта (за умови що Ви для них цінний клієнт а не позичальник на чері на 20 років). Ну і враховуючи всі завуальовані комісії, ставки, збори, штрафи і нові плаваючі ставки. Варто попросити загальну суму переплати за цілий термін кредиту (5 років наприклад) та за оптимістичний період, за який Ви збираєтесь погасити заборгованість. В такому Вас можуть приємно здивувати як насправді працюють маленькі різні завуальовані комісії банку в порівнянні наприклад з одним числом але чесного кредиту ) ---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- ТАк, візьме. І візьме добре, але якщо у Вас немає "друзів" або вмінь як знаходити друзів в МРЕВ то краще все таки погодиитсь на пропозицію салону. Як показує досвід процес реєстрації авто без друзів досить складний і довгий. А от нотаріуса можна запросто пошукати дешевшого.
Відповідь: Авто в кредит! tanchyk, я працюю в банку і видала не один автокредит... можливо, мої слова Вам здадуться дивними, але якщо Ви берете кредит і збираєтесь його гасити 5 років, то ліпше Вам його не брати, а накопичувати кошти цілеспрямовано... бачила вже багато причин, для чого люди беруть авто в кредит, декому то ненакладно і не хочуть гроші з бізнес у витягати - то одне, а якщо працюєш за з/пл, то ліпше утриматись від такого... Ви за термін кредитування переплатите дуже багато... взагалі нацбанк зобов"язує банки показувати УСІ витрати клієнта по кредиту, малого того, ще й прописувати їх в Кред.угоді... так звані "партнерські програми", це завуальовані відкати, які оплачує позичальник.... подумайте, чи варта шкіра за виправу
Відповідь: Авто в кредит! Я би того не робила, і не радила би нікому. В 2008 році ми зважились на кредит, при тому добре зваживши наші фінансові можливості. І напевне всі пам"ятають мої дописи з жилетки, що авто ми таки продаємо. Витрати. Величезні. Це і була основна причина продажу. Бо рахується одне, а мати треба в 2 рази більше. Обслуговування, заправка, колеса, каско, кредит, відсотки..... ну і харчування, житло, відпочинок і одяг ніхто не відміняв, а ще і в житті бувають непередбачувані ситуації... Скажу чесно, навіть зараз, коли живу без кредиту вже майже 2 роки, я машину дууууже хочу, але кредит зараз би не брала. Тим більше при теперішній ситуації в державі. Ми не є захищені державою. Те, що пропонують салони, і їхні умови, я би теж не слухала - занадто багато зобов"язань. І потім не докажеш - що ти не верблюд. Мой совет: підзбирайте, потерпіть ще трохи, і тоді вперед за автівкою.
Відповідь: Авто в кредит! Повністю згідна з Ніколь і Megan. Чиста правда! Я би казала, якщо горить купівля машини - позичати в рідних, друзів, друзів друзей іт.д. але не в банку , не в салону, не в держави
Відповідь: Авто в кредит! не факт частіше БАНК має акредитовані страхові а можна детальніше, що ви маєте на увазі тобто? ви хотіли, щоб авто вам подарували? є салони, яким паралєтєльно, який банк вас кредитує і яка страхова вас застрахує
Відповідь: Авто в кредит! є, я знаю таких аж 2! Але там така політика топ-менеджменту, їм головне продати автомобіль, а яким чином то зробиться - не важливо, решта прив"язані зобов"язаннями перед партнерами аа... є ще такі салони, які штрафують менеджерів, якщо вони клієнту пропонують "не те, що треба"))
Відповідь: Авто в кредит! Ні. Я, наприклад, хотіла би сама вибирати де страхувати машину. Розказую, знову ж, як приклад, про ситуацію з кредитною машиною на роботі. Прийшли в салон, сподобалась машина, ок, будемо брати в кредит. В салоні настирливо "рекомендували" страхувати саме в тій СК. ОК. Застрахували. При страховому випадку 1 раз відшкодували, а наступний раз сказали самому ремонтувати машину, бо інакше вони знімлять з гарантії. Судяться. Вже 1,5 року. Оскільки триває судовий розгляд, то машину вже 1,5 року не страхують. Отак і їздять, потрощеною і не страхованою.
Відповідь: Авто в кредит! Так, в цьому ви праві, не скажу впевнено за всі автосалони, бо тепер цим не дуже цікавлюсь, але тоді в 20008-2009 свої программи щодо придбання авто пропонували автосалони яки торгують ну більш-меньш дорожчими авто: вже тут згадувались мазда, ніссан, в мутцбіші/ауді такі программи регулярно, че там ще... тойота, форд можливо і т.д. Є домовленість салону зі своїм банком-партнером і ця программи вигідні і банку і салону і клієнту, завдяки певним пунктам. І шукати щастя на стороні може бути дорожче в кінцевому варіанті. Тут треба визначитись tanchyk якого класу авто вони бажають. Бо треба розуміти що диктувати свої умови при придбанні авто можна в цьому випадку коли це авто відповідно коштує. Чомусь мені здається, що в даному випадку не йде мова про придбання мерседеса ( це я умовно) А автосалони які продають ( знов ж таки умовно) жигулі, ланоси, чері, ті ж шевролет - в них продаж поставлений на поток - бо вони позиціонують ці авто як " народні" - читай "дешеві" і відповідно не сильно переймаються створенням програм лояльності для свої клієнтів. Хоча може з настанням кризи і щось змінилось, бо продажі автівок суттєво впали наскільки я знаю.
Відповідь: Авто в кредит! Я б теж не радила авто в кредит. Ми з своїм ледве розв"язались в минулому році... Теж брали машину ще до стрибка курсу долара, перший внесок становив 50% вартості авто. А потім курс долара виріс вдвічі, вартість авто також впала майже вдвічі, банк самовільно змінив розмір відсотків, крім того, гасити достроково, більшими сумами було заборонено, всі переплачені кошти зараховувались на окремий рахунок і накопичувались там доти, доки не назбиралась достатня сума на погашення всього кредиту, а на розмір % і комісій переплачені кошти не впливали (тому уважно перевіряйте умови погашення кредиту в договорі). А КАСКО, це взагалі окрема тема. Банк зобов"язав страхуватись в своєї "дочки", причому з віком машини відсоток чомусь не зменшувався, а зростав, і ми щороку вивалювали лише на КАСКО 6-8 тис.грн. А на відшкодування при ДТП взагалі чекали більше 8 місяців, причому кожен раз від нас вимагались нові документи, а кошти виплатили лише тоді, коли ми погодились, щоб їх перерахували на погашення кредиту. Дійшло до абсурду- кошти нам страхова не виплачує, але за умовами кредитного договору ми зобов"язані в цей же час застрахувати авто на наступний рік,в цій же недобросовісній страховій, і сплатити суму, що перевищує суму невиплаченого нам страхового відшкодування. На наші погрози звернутись до суду, відповідь - застрахуйтесь, а тоді судіться собі скільки влізе, бо інакше буде нараховуватись пеня за кредитним договором (і не маленька). Тому піднапряглись і піднапрягли всю родину/друзів/знайомих, але з кредитом покінчили. І більш в таке г... не вліземо.
Відповідь: Авто в кредит! Хочемо мазду! Блін, я в шоці, щось мені вже перехочується, ще ввечері дам чоловікові почитати Ваші дописи! Просто я думала, якщо перший внесок внести 40-50 відсотків, то умови будуть кращі.
Відповідь: Авто в кредит! ключові слова треба звідси плясати зараз ситуація на ринку така, що кожен клієнт дорогий тому, мені здається, що то все вирішується не ведеться менеджер на ваше бажання страхуватися в СК ікс, просите начальнІка, ні-розвертаєтеся і йдете і салон-конкурент мало би працювати вже в той момент, коли ви розвертаєтеся ---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- будуть, якщо вам дозволять вибрати самостійно банк якщо ні-читайте вище Мазда здається має своюб програму і не бійтеся
Відповідь: Авто в кредит! Тоді йдете до офіц. дилерів Мазди і кажете - хлопці, хочем купити у вас авто, всі чудово розуміють що зараз автівки пачками не продаються, і менеджери це також знають і за кожного менеджера мало не деруться. Ну і кажете їм - мол запронуйте нам будь-ласка такі умови щоб ми взяли авто саме в вас. Якщо підете дивитись авто на Липинського, то там менеджери йдуть на зустріч клієнту Ну або йдете до "сірих" дилерів - У Львові було пару салонів, де мультібренд представлений і вибираєте авто там. Там є свої нюанси чому ті авто дешевші, але вони реально дешевші. Правда, не можу гарантувати що це 100% відповідає дійсності, але чула не раз, що оті дешевші в сірих дилерів це автівки зроблені умовно не для нашої географічної полоси, а для еміратів наприклад, що вони там в мороз можуть себе не так поводити як інші і т.д.
Відповідь: Авто в кредит! можуть бути машини європейці, американці, араби і вони відрізняються але навіть європеці між собою відрізняються сірі дилери як правило продабть американців яка різниця?-відрізняються гальмівна система, система охолодження, принцип встановляння сигналки, коди для ДВД. араби-то взагалі окрема історія-в них кондиціонер тільки охолодує, бо нагрівати з їхнім кліматом немає потреби, так само відрізняється суттєво гальмівна система. ну і сірі дилери мають якусь "свою" гарантію, а не заводську мали б заводську-не були б сірими коротше, купуйте авто в офіційних дилерів і буде вам щастя
Відповідь: Авто в кредит! Ой дівчатоньки, сьогодні моя кума занесла перший внесок за машину Шевроле Авео, ввечері розкаже де і які умови, то в понеділок розповім!