всім вже ясно, що весна трохи припізнилась. Пропоную закликати її весняними аватарками. Аватарки можуть будь-якими, лише щоб відображали ваше уявлення про весну. Сходіть в тему "пропоную аватарку" - там є вибір. Відриваю від серця кілька заначок
Відповідь: Аватаркова акція "Закликаємо весну" я вже тут півроку, панімаєш, веснянки співаю пташки для мене - найбільша шо не є весна але я вже тобі вчора казала по теліхвону - діла, читай весни, не буде, поки ти до Львова не повернешся і не розтопиш ту кригу) і вупше, ти також, давай, міняй аву, вона якась дощова і вітряна, - ціла купа краплинок і волосся задужо розхристане) чи то мо' легкий морський бриз?
Відповідь: Аватаркова акція "Закликаємо весну" В мене весняна аватарка вже давно. А весни - ні в серці, ні за вікном. Поміняти треба, шолі
Відповідь: Аватаркова акція "Закликаємо весну" і в мене вже давно весняна аватарка, поставила ше як потепліло. думала весна, а тут облом
Відповідь: Аватаркова акція "Закликаємо весну" судячи з погоди за вікном (принаймі в Франківську) - акція подіяла!
Відповідь: Аватаркова акція "Закликаємо весну" ну тепер хоч знаємо хто винний, що зима "плавно" перейшла в літо