Анембріонія

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Dusinda, 11 Жовтень 2013.

1. Dusinda

Dusinda New Member

Мені поставили діагноз - Анембріонія, якщо Ви теж з таким мали справу, то напишіть будь-ласка, де ви робили чистку, і хто саме її робив, скільки часу відходили від неї?

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Анембріонія

співчуваю((
    я мала чистку в гінекології медінституту. Лікар Маланчук Олександра Миколаївна.
    я приїхала зранку і до 13:00 вже було по всьому. Загальна анестезія, відходила відносно легко, через 2-3 години вже встала, на наступний день вже вдома була.

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мені дуже шкода.... Я б порадила Вам трошки в темі "як нарешті стати мамою" подивитись - там багато хто всякого проходив. Ви маєте свого лікаря -гінеколога? Він мав би Вам порадити, де йти на чистку. Якщо ранній термін, на якому завмерла вагітність (до 8 тижнів, здєаться), то менш травматичним за вишкрібання методом є вакуум-аспірація. Ще можна купити таблетки з комбінацією гормонів, які спершу "гасять" роботу жовтого тіла, а тоді провокують скорочення матки...Але особисто я маю до них упереджене ставлення - часто читала в мережі, що вони не до кінця спрацьовують і все одно треба потім ще на чистку йти.

Скільки часу відходила.....Фізично швидко - фактично відразу можна повертатись до активного життя. Психологічно - не відійшла і не відійду, мабуть :sad:.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я вже писала що у мене так і було. я спочатку дуже боялась чистки, тому пила міролют (таблетки, котрі сприяють скороченню та очищенню матки), потім з місячними були постійні коломийки, то 2 дні виділень, то 2 тижні заливає. потім дійшло до того, що відкрилась кровотеча (почалась як місячне, але не припинялась 3 тижні). під час чистки виявили поліп в порожнині матки. на щастя він виявився не злоякісним, лише залишки від неповного очищення матки.

5. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

а в мене навпаки: спочатку почистили, а тоді на узд побачили ще згусток, то ще пила міролют і він вийшов. Чистку робила за рекомендаціями в Медінституті в завідуючої Кропивницької Л.П. Сказати добре чи погано зробили не можу...єдине що гроші витягують на кожному кроці.

6. nalia

nalia Member

Я також з таким стикалася.. УЗД робила 2рази, і кожного разу чула "плід завмер". Чистку робила на Батальній, прізвище не дуже пам'ятаю, ніби Корженівська.Що найбільше запамяталося, то це те ,що я погано відходила від наркозу. В лікарні ще лежала 3 дні ( саму чистку робили якраз в день моїх іменин). Причину так і не знайшли.Спочатку було дуже важко психологічно, особливо коли на вулиці бачила діток. Але час заліковує рани. Рік часу казали не вагітніти. Але як кажуть:" Люди планують, а Бог керує". через 8місяців я завагітніла і в 29 років родила синочка, а в 33 доцю.