Айра Браун! Красуня чи знущання над дитиною?

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем tanchyk, 20 Серпень 2012.

1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

На одному сайті побачила фото дівчинки та підписи до них і просто вжахнулася. Як можна додуматись так знущатись з дитини? Забрати в дитини дитинство, зіпсувати лице та психіку?
    Ось фто 2-річної дитини, яку мама малює, вибілює волосся і знімає у всіх можливих рекламах та конкурсах.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

В неті є багато про неї інформації!
    http://obozrevatel.com/culture/po-z...raun-malenkaya-model-devochka-kukla.-foto.htm

Останнє редагування модератором: 22 Серпень 2012
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Айра Браун! Красуня чи знущання над дитиною?

Я вже давненько бачила і чула про неї. Двояке враження: з одного боку любуєшся такою маленькою "Барбі", а з іншого, думається, яке майбутнє в неї і її краси? Чи справді тій дитині не хочеться просто бавитись десь з дітками і т.д.

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Мені на фото її лице, як 30 річної жінки, воно вже знищене макіяжем. Батьки просто зарбляють гроші на дитині!

4. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

жах!.. Не розумію цього.
    цікаво, які плани в батьків на найближче майбутнє? Пластика обличчя і збільшення грудей???...

5. zaderyshka

zaderyshka Member

А мені її вигляд огидний. Мала, звісно, в тому не винна, але мені не подобаються "підмальовані" дітки. Для чого? Діти мають свою природню красу і харизму, для чого їм косметика, то для мене загадка. А батьки просто "бабоси зашибають". Суто її фотки для мене прям розсадник лолікону.
    Найближче майбутнє тут визначається контрактами з фірмами-виробнрками дитячих товарів.

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Думаю, первинна, природня її краса присутня все одно. Ляльку з неї зробили дорослі-однозначно.
    Про те, яка може бути шкіра в дитини від "гриму" можна собі уявити, бо ніжнішою і гарнішою ніж вона є зарас-вже ніколи не буде.

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

+10000000.....
    ніколи того не розуміла, коли батьки підмальоовують дітей

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ех... дуже часто батьки реалізовують (нав*язують) діткам ті мрії/бажання/прагнення які не втілили у життя самі.
    Кожна дівчинка у віці 2 рочки може бути моделлю. Вони всі такі файнюськи, от тільки комусь щастить з батьками, а комусь, як ось цій дівчинці.
    Мкуяж то ше половина біди... там очі злегка підмалювати, а рум*яни і в волосся вибілювати НАШО? Щоб у 20 дівча перуку носило?

9. Orman

Orman Модератор-бомба

гммм

і страшно робиться. Не дитина а кіборг.
    а напевно ж миле дитя під цим всім...

10. marika28

marika28 Well-Known Member

Та таких батьків треба позбавляти батьківських прав. Що з цієї дівчинки буде в 13-15 як вона надивиться на це все богемне закулісне життя. Вибачте якщо різко висловила свою думку.
    P.S. Бачила на других фото що у неї мякеньке тонке волосся. Їй що ще крім вибілювання ще й шиньйони чіпляють?

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

думаю, вже ні, про характер.
    а куди дивиться організація захисту дітей? чи як їх там величають? не така вона вже й гарненька, направду страшно і місцями бридко.

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дівчинка гарна, з чіткими рисами обличчя, але таких діток як вона багато, дитина гарна але чи щаслива?
    Я думаю, що коли вона виросте то не пробачить батькам відсутності звичайного щасливого, безтурботного дитинства. Бо всі ці фотосесії, позування, гримування, кастинги - велике навантаження на дитячу ще не цілком зформовану психіку. Краще батьки б свою енегрію направили в інше русло, є безліч гуртків, розваг для дітей, де і діткам з однолітками цікаво і батькам є час для самореалізації:girl_yes2:.

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я думаю, що тутешню тему "Наші дітки" в мільйони разів приємніше переглядати. ніж фото цієї бідолашної дитини. Напевно, деяким батькам важко зрозуміти, що дитина - то не їхня власність і не іграшка...

14. jylanda

jylanda занууууда

Чесно кажучи, я дуже злюсь, коли бачу таке збочення, по iншому то назвати не можу. Всьому свiй час, а в випадку цiеî малечi, то iй не тiльки дитинство забирають, а й можливiсть нормально розвиватися, що буде з îî шкiрою, волоссям i т.д. за рокiв 10, уявляти просто боюся. Що та дитина буде робити потiм, коли в 15 рокiв буде виглядати на всi 30? Але i це не найстрашнiше, скiльки вже було розмов на тему таких от дiток i педофiлiв, тi батьки, фактично, заохочують сексуальний потяг до дiток такого вiку. Злить мене те, що батьки мають в носi той ризик для iхньоî дитини i взагалi для дiток того ж вiку.

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

До речі дійсно..шкіра дітей стає "дорослою" аж років у 6. До того вона дуже ніжна, має інший склад, чутливіша... Можна собі уявити вплив тої хімії....

16. oksumoron

oksumoron Active Member

також подумалось, що це все на рівні якогось збочення, і в даному випадку мами дівчинки, яка свого часу не змогла зреалізуватись, і так от знущається!
    жаль звичайно, що дитина постраждає не тільки шкірою і дитинством, а і психікою!
    через декілька років, дитина дуже зміниться, і не факт, що далі буде такою ж красунею, і чи матиме такий ж попит!

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

причому тут дитина
    то дитина, в якої батьки не при своєму розумі
    вона ж не сама себе розмалювала

а батьки хворі люди

18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Та дівчинка така гарна без макіяжу зі своїм волоссячком, така ніжна красуня. Макіяж її просто робить якоюсь вульгарною.

19. Маріка

Маріка Well-Known Member

На якомусь сайті бачила фото з-за куліс американського конкурсу краси для таких маленьких діток. Так, дітки всі там миленькі-гарненькі, але подивитися на їхніх мам.
    Там всі вони кілограм по 150, в розтягнутих безрозмірних кофтах і спортивних штанах, без натяку на якусь доглянутість чи макіяж.
    Направду, всі оці так звані "мами" просто невдахи-лузерки, які самі нічого в житті не досягли, а за рахунок своїх дітей підвищують свою самооцінку.

20. AilataN

AilataN жива

Не бачу нічого АЖ такого. Фотографують, в різних костюмах. Педофільного нічого не бачу. Ніяких поз з приспущеним одягом. Підмальовують? Думаю, по-перше не кожен день, по-друге нормальною косметикою ( впевнена що не Рубі Роузом).
    А якби вона в театрі виступала в сценках якихось, в костюмі і в гримі, то нормально би сприймалось?
    У дівчинки специфічна зовнішність, лялькова. А старять її, в основному , дорослі мадамські зачіски, на цих фото вона дійсно схожа на старе-мале.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

не матиме, то й що? Піде співати, в кіно зніматись.
    Чи їй їсти-спати не дають? Бо весь час фотографують? Чи силоміць тримають на тих фото?