Адресна допомога

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем tslezinska, 13 Травень 2010.

1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Практично кожен з нас хоч раз у житті стикався із ситуаціями, де потрібна певна допомога: фінансова, організаційна тощо. Є тема про допомогу діткам, хворим на рак, але ця тема не про це.
    Тут пропоную писати про конкретні ситуації та конкретних людей, яким саме зараз потрібна наша поміч. Коротко описуємо ситуацію, вид необхідної допомоги та якісь контактні дані, за допомогою яких можна цю допомогу надати/передати.
    Отже, маленькій дитині, 2 тижні від народження, від якої, можна сказати, відмовилась мама і якою опікуються бабуся, дідусь та прабабуся, потрібні підгузники 1-го розміру (2-5 кг, фірма ролі не грає) та грудне молоко (дитина не сприймає суміш і все вертає, мати її не годує). Якщо є заморожене молоко, я можу приїхати з морозильним боксом і забрати. Або ж пишіть мені у ПП, я дам адресу сім"ї.

2. Katrin

Katrin Well-Known Member

Відповідь: Адресна допомога

Тань, що ще потрібно крім молока і підгузників?
    Дякую

3. puma

puma Well-Known Member

Я маю заморожене молоко,можу віддати

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Якщо , може, підійде, то маю суміш НАН кисломолочний (колись купляла про всяк випадок, але не пригодився) . Терміни добрі, банка "запечатана".

5. tslezinska

Напишіть мене в ПП, будь ласка, адресу і ваш тел., я приїду і заберу!
    Мар"яно, а для якого віку суміш? Дитинці 2 тижні. Я в сумішах не розбираюся просто і не знаю, з якого віку можна кисломолочну.

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

На банці пише з народження.

7. tslezinska

Ну хіба з десяток пеленок звичайних...
    Дитячі лашки та візок вже є, ліжечко мають привезти.

8. amurka

amurka New Member

а де ви живете чи може зможете на Сихів підїхати,я б памперси купила,може знаєте які хоть там є я такі ж купила.

9. tslezinska

Я на Сихів тепер щодня по 2 рази їжджу:) В них зараз є Памперс найменший розмір 1 пачка, скоро закінчиться.

10. Katrin

Katrin Well-Known Member

З малої пеленок не лишилось, давайте я також пачку памперсів куплю. Яким чином це краще зробити?

11. amurka

amurka New Member

якщо ви теж на Сихові,то давайте разом купимо і віддамо одночасно,щоб зручніше було?

12. Katrin

Katrin Well-Known Member

Я живу на Володимира Великого. Свої координати написала Вам в ПП, зараз спробую з Танею узгодити як краще передати

13. tslezinska

Дівчата, я і сім"я дитинки дуже вдячні всім, хто відгукнувся і запропонував свою допомогу! Також дякую всім, хто переживає за здоров"я мацьопи. До речі, її назвали Настя:)
    Не важливо, яка це допомога, головне - що в світі є багато небайдужих людей! Молочко, памперси, суміш, дитячу косметику - все це я передала.
    Наразі лишається потреба у грудному молоці. Якщо хтось має змогу трошки зціджувати, я буду приїздити і забирати. Дотягнемо хоча б до 3 місяців, а там вже дитинка зміцніє. буде легше!

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

а в якому районі малеча?

15. tslezinska

Сихів, біля к-тру Довженка.

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Таню, може я ше шось наморожу, то подзвоню. А попереднє вже згамала мацьопа?

17. tslezinska

Зоряно, попереднього ще трошки є в морозилці, сьогодні бачила. Вони їй частково суміш дають (напевно бояться, шо молока більше не буде...), то мають запас поки шо.

18. mamaMari

mamaMari New Member

у мене є 2 баночки зцідженого молочка, в грудні і січні, але я не знаю чи воно ще добре. Збергала в морозильній камері постійно , воно і зараз там, якщо знаєте скільки грудне має зберігатись в морозилці то напишіть, будь-ласка. І якщо воно підходить то віддам.

19. tslezinska

Знаю, що в морозилці 3 місяці може зберігатися, але то може залежить від температури заморозки...

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в чому молоко зціджене в морозилці зберігати? В мене впринципі ніколи не виходило цідитись да і потреби не було...але молока багато маю, могла б спробувати. І в яких кількостях взагалі дівчата молоко націджуть коли віддають?