30 за 30 Ремікс - гра для модниць

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Маруся-мама, 27 Травень 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я знайшла дуже цікавий блоґ одної пані, і вона там взяла зі своєї шафи 30 речей (включаючи всі аксесуари) і зробила такий ремікс - 30 різних ансамблів одягу на кожен день.

Мені така ідея дуже сподобалась, бо я людина гуляюча на роботу щодня і в нас тут трошки не прийнято ходити щодня в одному і тому самому. А шасами в моїй голові ступор і не знаю що одягнути і в результаті одягаю одинаковий ансамбль.

А давайте і ми будемо бавитись в таку гру. Почнемо з першого червня, і приготуємо собі речі і будемо з них кожен день ліпити якийсь новий ансамбль, а тоді сфоткаємо і похвалимось в темі.

Ось такі правила:

1. Вибрати 30 речей з шафи, включаючи мешти і аксесуари.

2. Зробити ремікс з 30 речей щоб було 30 ріжних ансамблів

3. Нічого не докуповувати і використовувати лишень те що є.

4. Виставляти фотку в темі, щоб похвалитись.

5. Саме основне. Ви не дефілюєте ансамбль, а ансамбль дефілює вас! Тобто одяг повинен відображати ваш внутрішній світ і показувати вашу індивідуальність!

Як вам така ідея? Хтось ще зі мною?

2. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: 30 за 30 Ремікс - гра для модниць

ого! Марусю, ну Ви смілива жінка :) я тілько почала наводити порядки в гардеробі, бо він в мене має "вади" якраз деякої некомбінованості, але як допрацюю - обов"язково приєднаюсь, така забавка дуже нра :)

3. Маруся-мама

УРЯ! У мене буде товариство, будемо співати - А-я-я-яй, кампанья!:girl_wink:

В мене на вихідні запланований великий проект - перебрати шафи, старйо - геть! зима - на стрих, літо - в шафу!

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

кльоооова ідея:) але я пас, та й не цікавий в мене зараз гардероб джинси-футболки, от якби на роботу ходила то побавилась би але обов"язково спостерігатиму, цікааааво

5. Відповідь: 30 за 30 Ремікс - гра для модниць

Я б спробувала, але в мене якийсь гардероб нецікавий - жодної спіднички (ааа, ні, брешу, одненька є :)), більшість - джинси, кофтинки-майки-футболки. З аксесуарами типу косинок-шарфиків взагалі не дружу..

От ще питання. Сумки в 30-ку входять? Ремені?

Спочатку треба сфотографувати кожну річ окремо? А потім різні комбінації вже на собі?

6. Holly

Holly Moderator

Круто. Я з вами. Маю купу цяцьок, різних кофтинок і блузочок, спідничок. Але ходжу майже в одному і тому самому. Маю 3 пари улюблених штанів+кофтина\майка\футболка. Тре себе урізноманітнювати.

7. Маруся-мама

В тому то і вся фішка щоб зробити нецікавий гардероб цікавим. сумки чи торби входять в трицятку;)

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я собі подумала.....що теж хочу спробувати!!!!) Вже в голові речі вибираю.
    Так ви мене Марусю зацікавили)))

9. Маруся-мама

Я он думала як то зробити краще, чи сфоткати до і вже в поєднанні? Думаю що напевне так. Спочатку сфоткаємо - загальна знимка всі речі, а потім як ми їх поєднали.

Я он вже думаю, що треба мені п’ять-шість верхів і п’ять-шість низів, ну і може одну дві сукні. Тоді ще додам три пари мештів, дві-три торбині, (до першого певно собі ще куплю їдну торбу) і біжутерію. Маю більший вибір, бо не користуюсь поясами :girl_blum::girl_blum::girl_blum:

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

я думаю, вам варто зменшити кількість речей на половину-для початку.

11. loreniya

loreniya Well-Known Member

а чого? я би збільшила... рахуйте там і теплі речі мають попасти і тоненькі... мало яка погода буде.

може то і мені з вами? така скукотєнь кругом, я в декреті, то може розважусь, як знайду свій фотоапарат то з вами буду!

як раз треба на море зібратись, щоб не загружати всю шафу в машину мені би пасувала така розкладка - міні торба і кожен день в іншому прикиді!!!

я хожу по хаті і балдію від геніальності цієї ідеї!!!
    пара плать, пара купальників, зо три майки і зо три спідниці, 1-2 штани і тепліша куртка, парео, трохи біжутерії і взувачка і я на морі!!! а головне - нічого купляти не треба, і сумки нової не треба!!!! а , ще капелюха...

дякую Маруся-мама, дякуючи вам наша сім"я ТАК зекономить!!!!!!!!!!

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

я теж тим займуся!

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

а тут я щось не дуже розумію, виходить що кожен виложить 60 фоток???? багатенько! може краще подати речі списком і так мальовничо розкласти і зробити 3-4 фотки "до" в одну ж всі не влізуть..., а потім всі вже готові "набори" викласти?

Останнє редагування: 28 Травень 2011
  12. Маруся-мама

Касю, не вольно над нами так знущатись. Куда ще вкорочувати. Мо ше як моя мама мені вічно пропонувала - чорний мішок з мішковини :girl_phone1::girl_blum: Вонa мене вічно страшилa, що мені таке купить, бо ніц не шаную тего що мені дає.

Ні, всетаки 30 то якраз те що треба. То ж на цілий місяць.

Може й справді краще так, а то дійсно виходить багато фоток. Я щось дуже не думала над тим яка то може купка лашків вийти :girl_haha:

13. Маруся-мама

НЕ СПАТИ!!!

Залишився один день до старту. Бігом, хто ще не встиг докупити що треба :girl_haha:

З середи стартує Маруськіна авантюра, он тіко біда, що мені мьоштів самих хочеться пар з десять вибрати а тоді постражає щось інше. АААА :girl_feminist::girl_nea::girl_cray::girl_cray: :girl_cray:

Останнє редагування: 30 Травень 2011
  14. loreniya

а в мене 5 позицій біжутерії, аж 1 спідницю треба викинути, щоб біжутерія влізла! і то при тому що кульчики і коралі я рахую за 1 позицію!!! я прям вчора на озері речі комбінувала в голові... і мені нема кого попросити щоб мене в тому пофоткав - чоловіка не можу бо він має обалдіти від малюсенької торби яку я зберу собі цього разу на море, хіба буду себе сама в зеркалі фоткати... нині вечері в нас не буде... тре все вже наготовити щоб завтра викласти...

15. Маруся-мама

Ой... в мене та сама біда. Вчора ніби поскладала все а тоді дивлюсь, треба або сукню викидати і светр, щоб ще біжутерія влізла. Я вчора назбирала шість пар мештів, включаючи кросівки і шльопки. Напевне треба буде одні чорні босоніжки відкласти.:girl_emo:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дуже класна ідея. Я б з радістю з вами, але фотоапарата буду мати десь аж за місяць. Може встигну на "30 за 30 Ремікс: Другий Сезон";)

17. Маруся-мама

Я собі так подумала, що треба гру зробити цікавішою і якийсь приз придумати за найбільш оригінальний ансамбль або за найцікавіший ремікс :girl_wink:

18. loreniya

я думаю це і є основнв проблема - фотоапарат і терплячий фотограф....

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Хочеться з вами, але не знаю, чи зможу.... Тре буде сьогодні в шафі поперескладувати, може якраз наважуся і шось підберу:girl_spruce_up:

20. Маруся-мама

ТАК!!! Авантюра стартувала!!!

Я нині ввечері зроблю всі знимки. Вирішила вибрати:

з взуття: дві пари мештів чорні і брондзові, шматяні босоніжки, шльопки в’єтнами і кросівки ( 5 штук)
    з біжутерії: набори кульчики-коралі коричневі, коралі-кліпси червоні і кульчики чорні. (3 штуки)
    дві торби - червона і кольорова (2 штуки)

Показую туребки:

одна фіолетова в квіти сукня (1 штука)

низ - чорні і сірі сподні, синя кольорова спідниця, спідниця з зелено-коричневими квітами, джинси сірі і бріджі бежеві (6 штук)

верх - майка біла, майка зелена, блузка кольорова з жабо, светр білий, светр синій, «майка» чорна, майка в квіти, жакет синій, блузка біла (9 штук)

ще маю місце на 4 речі. Думаю чи варто взяти білу спідницю, чи радше білу сукню.:girl_nea:

Ну що ж. К польоту більш-меш готов! :girl_blum::girl_curtsey: :girl_spruce_up: