В неті пише, що фарбоване, тобто вибілене. Вона повернулась в професію, після перерви, в віці вже і якийсь фотограф придумав їй фішку- не приховувати вік, а навпаки підкреслювати. Що, як я розумію, принесло їй відомість. Бо в молодості вона була одна з багатьох.
Як зараз виглядають топ-моделі дев"яностих Легендарные топ-модели на подиуме: Бруни, Кэмпбелл, Шиффер, Кроуфорд и Кристенсен в показе Versace Все звезды, как оказалось, находятся в великолепной форме. Наоми Кэмпбелл и Клаудие Шиффер по 47 лет, Хелене Кристенсен 48 лет, Карле Бруни 49 лет, самой старшей из них Синди Кроуфорд 51 год. Больше читайте здесь: Легендарные топ-модели на подиуме: Бруни, Кэмпбелл, Шиффер, Кроуфорд и Кристенсен в показе Versace
Та в неї завжди було таке нетипове і непропорційне личко, але телевізійній кар'єрі це не надто шкодило... Просто погладшала. Дженні Гарт ще непогано тримається.
Мені здається, що Торі вагітна...Нє? Мені колись в дитинстві і юності Шиффер здавалась нереальною красунею. А от зараз дивлюсь на її тодішні фото і нічого такого в ній не бачу))) Звичайнісінька...Ну і зараз вона, як на мене, з них усіх "здала" найбільше. Кроуфорд і тоді і зараз виглядає чудово.
Ну в неї кар'єра така собі - з десяток фільмів). Як там не крути- вона на екранах завдяки татові. Бо актрисою її можна назвати з натяжкою. Але мама-молодець!
Тут Джері Гарт така подібна на Шоптенко танцюристку) Дивіться як зараз виглядають зірки Беверлі Хілз Разом через 16 років: зірки серіалу "Беверлі-Хіллз" зустрілися на шоу (фото)
Джені Гарт Я не знаю чи то стиль зірок, але зараз Беверлі по якомусь каналу показують, мені здається чи зараз мода дуже співзвучна з тими часами?