![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
Вишивана сорочка
![]() тема тепер має закріплений топ (для тих, кому ліниво читати і користуватися пошуком), а для тих, кому буде ліниво читати топ, модератор зробить жовий або червоний подарунок Імель: в цій темі обговорюємо теоретичні аспекти вишивання сорочки. Ось підбірка найчастіших запитань та відповідей. Прошу бути пильними та не повторюватися: Оздоблення вирізу/горловини чоловічої сорочки обговорюється тут, ще також тут, тут, тут про оздоблення комірця і не тільки технікою зубцювання, і тут, про розташування взору на реглані защіпки на рукав 1, 2 про кількість полотна на сорочку 1, 2, 3 кутасики 1, 2, 3 Тема для фото завершених вишиванок знаходиться за цим посиланням: Вишивана сорочка. Завершені роботи Для процесів вишиванки в роботі маємо окрему тему. Бісерній вишиванці також виділено окреме обговорення. Востаннє редагував Імель: 27.12.2012 о 12:17. |
|
|
Переглядів: 596560
|
|
| За цей допис Chortenia подякували: | ||
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
||||
|
||||
|
Ми на вихідні їздили у Яремче.Я сподівалась купити для себе вишиванку за розумною ціною,але там ціни вищі,ніж на вернісажі.Сорочка,вишита бісером,коштує 7000 гривень
![]() ![]() :гуцульськ ий костюм(сорочка,спідниця і штучка на голову)-4000 грн![]() ![]() .Вишиванка на дівчинку 3 років-від 160 грн батистова і до 400 льняна![]() ![]() .Так ми нічого і не купили,піду і замовлю собі тканий костюм-довга сорочка,дві плахти,пояс.Знаю ,де роблять дешево і гарно.![]() Але мріяти про гарну вишиванку не перестану. |
| За цей допис SOLODKA подякували 6 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Я теж мрію про вишиванку, постійно хожу придивляюся, от на вихідних була на Андрієвському узвозі-вишиванок тьма-тьмуща, ціни приблизно вернісажні, але в однієї жіночки таку красу побачила-очі розбігаються. Узори переважно квіткові, але не традиційні червоно-чорні, синьо-голубі і т.д, а різнокольорові (рожеві, салатові, голубі, жовті в поєднанні) і ті кольори дуже до смаку підібрані+особлива мержка-такі собі модерн-вишиванки. Я хвилин 10 роздивлялася-така краса. Але ціна на сорочку жіночу від 1000 грн, на дівчаток маленьких дуже гарні від 200 грн.
|
|
||||
|
||||
|
|
| За цей допис Єва подякували 4 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
(ті, що з дрібними квіточками), то я вже від понеділка нахомячила журналів з кухонними мотивами ![]() ![]() (потім обовязково все викладу, часу немає ), але все рівно ще не знайшла . А от сьогодні вранці в трамваї по дорозі на роботу побачила жіночку в сорочці-туніці біленькій, тканина ніби марлечка плотніша, я не знаю, як називається), то думаю треба на ринок вибратися пошукати, щоб не думати, де то розкроїти-зшити.
|
|
||||
|
||||
|
Востаннє редагував Liliyah Romanova: 10.07.2009 о 02:23. |
| За цей допис simona подякували: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Накачала того всього стільки, шо на жорсткому диску вже місця немає ![]()
|
|
||||
|
||||
|
Всім привіт, давно нічого не писала, ніяк руки не доходили і нічого не мала розказати, а ж тут моя мама їздила в Карпати і купила моїй донечці костюмчик гарненький, хочу поділитись.
![]() ![]() http://posydenky.lvivport.com//attac...1&d=1248723747 |
| За цей допис Цукерочка подякували 22 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Ірусю, дуже гарно виглядаєте!!!
![]()
|
| Параметри теми | |