Особливості гігієни хлопчиків

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Vероніка, 13 Серпень 2011.

  1. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дівчата потрібна термінова допомого. До якого хорошого уролога звернутись, в мала сильно збільшилось і почервоніло одне яєчко. Дуже терміново. Болить його.
     
  2. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    На Орлика їдьте.Там всі добрі спеціалісти. Від себе, з досвіду, можу порадити Наконечного.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Мені радили Наконечного з Орилика.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Дівчата, поділіться досвідом та інформацією про обрізання крайньої плоті. Були у двох урологів, кажуть обрізати. Сину 5,5. Минулого тижня було скупчення смегми, посистили. Крайня плоть не відтягувалась з народження, я по трішки пробувала тягнути,але результату нема.

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  5. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Раджу на консультацію звернутися в Охмадит до хірурга Дворакевича. Він нам у свій час порадив не чіпати взагалі це діло хоча би до 7 років (а декому і довше). Сказав, що там нема чого лазити,все само відкриється і не дьоргати нічого. І знаєте, я сама не помітила, як десь в 5 років у малого там справді все само відкрилося, хоча з народження там теж нічого не відкривалося. Й навіть після того як одна хірург на Орлика то все діло в 3 рочки рванула, то все одно попри мої старання в той час все повернулося як було. Але прийшов час і природа зробила своє, зараз усе гаразд. Якщо переживаєте, то проконсультуйтесь в нього, він без крайньої потреби тих варварських маніпуляцій робити не буде.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    В сина ( 8 років) на яєчку червоні плями, думала натер, але хочу до лікаря, то дерматолога чи уролога треба йти
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Ми були на орлика в Родоман та в ще одного ( не запам'ятала прізвища, якось Бережанський чи щось таке), обоє однозначно радять обрізання, тому що крайня плоть дуже завужена в масці такого ніби рівчика між членом та початком головки. Як би я не пробувала відкривати,а останні два роки я не шкодую малого,тягну як можу, результату нуль. Там тої крайньої плоті дуже багато. А травмувати дитину тими тягненнями по декілька раз з тріщинами і потім рубцювання я б не хотіла. Я чекала довго, я взагалі за те щоб туди лишеній раз не лізти,але вже один раз було скупчення смегми, прочищали, і весь час синочок жаліється що ніби щипає його на кінчику пісюна.
    Я розгублена, плануємо то діло після свят, але щось я не знаю Як то все має бути (((

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  8. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Ще можете контакти того лікаря дати,все таки ще в нього проконсультують.

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  9. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Вона дуже акуратно нам відкрила. В малого в 6 років не відкривалася. Ми нічого не чіпали. Одного для пісюн почервонів і почав боліти. То мусили відкривати.
    Нічого страшного не було. Трошки було лячно малому, і боляче. Відкрили і одразу обробили мазю ( важливо щоб вона мала місцевий анастетик). На другий день поїхати на перев'язку. Через два дні ще раз показались.
     
  10. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Справа в тому що в нас буде обрізання,а це повноцінна операція з наркозом. Я знала що рано чи пізно прийдеться то надірвати/ нарізати, а тут мене "обрадували", що лише операція.

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  11. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    @МАСЯ тоді ще консультації інших лікарів. А чого саме обрізання? Просто відтягнути/відкрити не вдається?
     
  12. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    З пояснень лікарів крайньої плоті багато, і є звуження тієї плоті між членом і голівкою і якщо просто тягти буде багато тріщин і відповідно з часом спайок, тобто фімоз фактично буде і надалі, бо ті рубці не дадуть нормально функціонувати статевому органу. Якось так. Думаю ще з'їздити на Лисенка

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    підкажіть чи приймає по запису, чи через реєстратуру по талонах, чи жива черга?
     
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ми приватно ходили(не міські ), тому не скажу. Єдине, є операційні дні і чекати без попер. домовл. можна трохи довгенько.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
  15. Lintiajka

    Lintiajka Active Member

    Доброго дня. Ви все таки робили обрізання чи ні? Нам теж кажуть потрібно його робити(


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  16. Mushenia

    Mushenia Active Member

    Дівчатка, напишіть будь-ласка номер телефону Наконечного з Орлика, буду дуже вдячна
     
  17. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Сьогодні були в уролога, в малого гіпертрофований фімоз 4 ступеня, шансів, що відкриється само - немає, то зі слів лікаря, тільки операція в стаціонарі, під загальним наркозом. Кому її робили, як пройшло? Підрізали? Обрізали? Як пройшло, скільки гоїлось?
     
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ми почали ті відтягування у 4,5 роки за порадою уролога.В 6 контрольний огляд- зрушення мінімальні, ще відтягувати. В 7 практично ніц... В 8 почало йому там набирати, боліти. В понеділок все таки почистили, відтягнули в уролога. Малий злякався- жесть, чоловік його звідтам привіз повністю жовтого.((( Пісяти боявся, казав "мам, молися") я молилась з тим тазіком)), а він пісяв і так 2 дні:girl_impossible:, на третій вже забувся. Нині пішли до лікаря на контрольний огляд і на маєш--- спайки, потрібно повторно забирати.:girl_mad: Я була в шоці... ні я, ні він- ми не були морально готові до того. Боже, як він кричав там на весь відділ- то не до оповІдання.
    Казав лікар що потрібно було перед тим як на ніч наносити мазь, повністю відтягувати крайню плоть, щоб уся голівка показалась, а ми трохи його пожаліли і не дотягнули, тому знову почались спайки.
    Як то нині все тягнути, я не йуявляю. Вже і молодший малий показує мастер-клас:girl_crazy:, (у нього від народження там все добре), а той бідаха, ходить і виє...
    Шкода дитину. Капець якийсь!:girl_cray:
     
    Останнє редагування: 1 Листопад 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @jalla я Вас розумію в плані "страшно", але я більше боялася повторення. Тому, відтягувала. Робила ванночку з ромашки, садила і в воді відтягувала, воно трохи так легше.
     
  20. olegignatenko

    olegignatenko Well-Known Member

    Я переконалася, що краще ці справи довірити чоловіку .
    Коли він робив синочку процедуру ,то я кричала , щоб був обережний, бо ще зламає там щось малому. На що мій чоловік відповів, що ніколи не забуде свій похід до лікаря в дитинстві і процедуру ,від якої він зомлів. Йому тоді було 5 років .Тепер чоловік це діло сам пильнує і при кожному купанні, робить процедури, за що я йому дуже вдячна, бо сама я б того точно не зробила.
    В нас , слава Богу, проблем немає , але при кожному купанні відтягуємо трохи це все і потім вже, коли одягаємо малого, мажемо маззю Левомеколь.
    Це, як казала наша лікар, профілактично- запобіжні процедури.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1