Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Melian

    Melian Well-Known Member

    @nibysh - сестра, я теж вчора морозилку розморожувала:))) тільки в мене мотивація була трішки інша - я дуже вже хочу весни. А весна це генеральне прибирання і викидання всього лишнього, тож я вирішила, що якщо почну прибирання уже, то й може весна настане швидше?) правда, з малим шилодупом прибирання на 6 кв м кухні розтягується чуть не на тиждень. Ще залишилась одна тумбочка і антресоль, фасади і вікно непомиті. І буде одною чистою кімнатою в квартирі більше)
    А ще ми збираємось в Карпати) нормальні люди вже закривають сезон катань, а ми тільки відкривати збираємось:))) ну але краще зараз ніж ніколи) нагадую, що скоро всіх чекають 4 вихідні дні підряд, не забувайте придумати як гарно провести ці дні:) всім сонечка)

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Altera

    Altera зачарована птуха

    ой, а я то роблю дуже швидко!
    (ну, відносно, звісно, та все ж:))
    Теж минулих вихідних втнула той "подвиг",
    так от - розморожую за годину-півтори максимум.
    Продукти складаю у великий баняк усі докупки (ну або в декілька - в мене дві величезні морозилки:), накриваю ковдрами-куртками - і ніц їм не стається за той час.
    Кошики з морозилки виймаю-мию-сушу звісно, а в саму камеру ставлю баняк з кип"ятком (другий чекає черги на плиті).
    І отак поперемінно під дією пари той лід сам відвалюється-топиться дуже швидко, залишається лиш помити й витерти насухо.
    А от куди дівати запаси заморожені... - ото вже інше й болюче питання.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  3. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    можна мені :girl_crazy:, а то так надоїло варити:girl_cray:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    а я йно дивлюся, як в мене "наступає льодовиковий період". Колись не стерплю, і поставлю
    але то треба, щоб мене вже добре "приперло" тим льодом.
    Я трошки похвалюся: приніс коханий краники і всілякі змішувачі в санвузли :girl_in_love:
    Мрійте, і збудеться Вам!!!!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  5. Altera

    Altera зачарована птуха

    не спасе:)) - я готові страви майже не морожу. тільки продукти..так що варити всерівно прийдеться:)
     
  6. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    А я розмріялась:girl_haha:.
    Ну і по темі, проза -Солька виздоровіла, але не хоче ходити в садок. З Васьком ситуація погірше, трабли з дерматологом, і ще сьогодні надірвав ніздрю, ( навіть не знаю як то правильно описати) впав в школі на кущі. Як сказав вчитель, добре що не око, добре що не зашивали. Але шрам залишиться. Діти квіти.
    Врочистість - була в макдональдсі, :girl_haha:люблю їхнє латте.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Упс, а що за вихідні ще й чотири підряд? 8 березня, наче, скасували.
     
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Хіба 8-ме березня? Здається 2 травня скасували.
    А по темі. Є врочистість. Готова моя бібліотека. Тепер залишилося розгребти багаторічні завали книжок і інших паперів, розкласти то все гарно.
    Є і проза. А може взагалі в «забиламби». Мама під впливом родичів, які поїхали на заробітки, натякнула що б і я задумалася. Ага! Щас! І дитину на неї небось лишила. Нормально?!
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
    • Креативно Креативно x 1
  9. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    І 8 березня, і 1 травня, і 9 травня так і залишились вихідними. Принаймні в цьому році. Так що в кінці квітня, з 28 квітня по 1 травня знов 4 вихідних - з суботи до вівторка. В середу вже до праці.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
  11. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    так. лише 1 травня лишилось.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Почну з прози: гавкаю так, що вже все болить, візит до стоматолога, до якого я збиралась 4 місяці і який мені одну пломбу зняв, але нову не поставив, прийшлось відмінити. Тепер буду ходити так ще тиждень точно(. Спина болить по ночах так, що мушу ставати та ходити. Я вже мовчу, що сон з вечора до рання мені не бачити ще довго. А ще сьогодні зранку виявилось, що маю пробите колесо. Цікаво, скільки часу я на такому катаюсь), бо до того взагалі туди не дивилась. А, ще прикол. Їхала минулої п‘ятниці і вскочила в яму. Їхала до мами. Потім мала забрати ще чоловіка з роботи, але в нього щось там помінялось, і він приїхав за нами сам. Так от він якраз помітив, що нема одного ковпака на колесі. Було шкода, бо то є оригінальні, фірмові. Згадала я про ту яму, поїхали, а той ковпак там так гарненько на купці снігу лежить ціленький. Мєлоч, а пріятно). Я б до тих колес і не дивилась, помітила б вже коли треба було б колеса на літні міняти))).
    Тепер врочистості: таки весна скоро), хоча б календарна. А отже днюха в сина, а отже будуть гості. Мені якось захотілось руху в хаті.
    Ця зима - вона якась була неоднозначна). Не дуже активна як на наші зими, але без проблем. А ще ця зима - це очікування): тепла і ще одної (навіть двох) штук, які приїдуть до нас аж весною. Зато чекаємо ми їх цілу зиму)))). Очікування, що доня стане старша, що можна буде довго гуляти з візком, що буде вже сидіти). А ще ми зробили їй паспорт, тому можна трохи подорожувати. Паспорт теж порадував - лише місяць, аж дивно. Чекали теж на весну, навіть ближче до літа.
    Тепер мамська врочистість - то доня). Ще раз повторюсь, що пізнє батьківство має величезну перевагу: ти вже вмієш цінувати найменше і насолоджуватись цим. Тебе вже не напрягають такі моменти, які ще років 5-10 тому вважались трагедією). Кайфую від усього), навіть від каках).
    Піст. А ви зробили собі якісь настанови (у нас вони переважно для дітей)? Ми намагаємось щось трохи міняти у нашому повякденному житті. Відмовились від телевізора у будні. Трохи мені важко, бо люблю вмикати його для фону. Тепер у нас тишина). Від цукерок та солодощів, теж важкувато, бо цього року мені понадаровували таких смаколиків, які я чемно зібрала в один пакет, і заховала подалі. А ще ми тепер пишемо щодня диктанти (є на то причини), і читаємо книги (моїх примусити читати - то ще той квест). Зато у нас по вечорах з‘явились сімейні ігри. Навіть у волейбол хлопці примудряються грати. Але то поки нічого не розіб‘ють).
    Та й таке.
     
    • Подобається Подобається x 22
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Дякую за нагадування і за класний приклад. я собі зробила 2 настанови, ну і загальне - те, над чим мені працювати не завадить, тепер звертаю більше уваги на то все.

    п'ятниця. Тиждень не був важким, але загалом навантаження відчувається. Хочеться зробити побільше наперед, хоч і розумію, що не всі дії можна "запасти".
    Врочистість - фінансова. І проза - теж. Проза в тому, що мені не вдалося здійснити деякі свої плани, які я дуже хотіла запустити в повну силу. Тепер думаю, чи вдасться зробити це до пологів, а що як не вдасться...
    Врочистість - в тому, що у лютому 28 днів, і з цією погодою оновлення гардеробів дітей ще не на часі. А отже, місяць цілком може закінчитись для мене "в плюсі" попри всі витрати, які довелось понести.
    Ще врочистість - я навчилась робити собі такий манікюр, про який питаються: "це в майстрині чи ти сама?" Для мене таке питання - знак якості :) ну і тримається то все діло по 2 тижні, встигає надоїсти.
    Проза - у Вірусі змінилась вчителька з танців і та нова мені не подобається. От зовсім. Навіть не знаю, як правильно вчинити. Наразі походимо-подивимось, а далі, може ,будемо щось змінювати.
    А врочистість, якщо вже про гуртки дітей - це наш тренер з айкідо. Такого щирого, професійного, небайдужого педагога та порядної чесної людини я, напевно, більше не знаю взагалі. А за останні 5.5 років бачила його в різних ситуаціях, і зверталась з проханнями неодноразово. Цього тижня він знову дуже нам допоміг, і ми знову ДУЖЕ йому вдячні.
    Дмитрик почав носити пластинку. Дуже сподіваюсь, що його запалу і свідомого підходу вистачить для того, щоб все це витерпіти для користі. Вчора майже не розмовляв, нині вже досить нормально говорить. Теж - чим не врочистість.
    Загалом, врочистого всім завершення робочого тижня!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Я колись в автошколі пропустила заняття (не пішла, бо розбиралися ситуації з перехрестями, а я і так то все знала, ну, як тоді думалось :girl_crazy:). А наступне - перше водіння. (Для мене не перше, бо вже років 2 до автошколи під керівництвом діда чи тата їздила). Так от, інструктор питає:
    - перед тим, як заводити машину, що треба зробити?
    - зняти з сигналізації (я кажу)
    - ні
    - відкрити двері)
    - ні
    - а, пристібнутися
    - ні. Треба обійти машину і перевірити чи з колесами все в порядку. Ще хлопців я вчу відкривати капот і там дещо дивитись, але вам, дівчатам, то буде зайве :).
    Ось з тих пір дивлюсь на колеса. Навіть коли просто у дворі гуляю - та й погляну на шини. :connie_pull-pigtail
    Відносна врочистість - у старшого сина вилізли 6ті зуби, поставлена пломба. Ще 2 маленькі треба, але вже пізніше. І захист на ті шості.
    Проза витікає з врочистості... Мені вже є потреба ставити 2-3 пломби, бо якщо рік тому вони були невеличкі, то зараз вже починаю проблему відчувати.. І може пломби ставити не сину буду, а собі :). Подивимось, як з фінансами вирулимо. Та, і одягу би. Старшому штанців, взуття скоріш за все..Собі ще не дивлюсь, (хіба що спорт костюм на заміну) бо поки млєко підтікає і фігура вифігурюється після вагітності - є трохи старого одягу, якого не шкода доносити)).
    Додам врочистість :). Шевченківський соцзабез зробив посвідчення багатодітної сімї за 4 дні замість протокольних 10.
     
    Останнє редагування: 23 Лютий 2018
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А мені вже так набридла та зима! Зі своїми морозами, холодом, слизькими дорогами, вже навіть і сніг, який падає не радує) Вже так хочеться справжньої весни (не тільки календарної), щоб можна було поскидати всі чоботи, шуби, шапки, але то навряд чи скоро буде:girl_sad: Наступного тижня вже хоч і березень, але прогноз погоди аж страшно дивитися через ті температурні мінуси. Ну скільки вже можна?:)
    Нарешті п'ятниця, а значить попереду два вихідних!:girl_dance: Нічого не планую на вихідні, хіба просто віддихати від робочих буднів. Бо вже стає важкувато працювати. Хоч графік в мене не 8 робочих годин, а 5, але від постійного сидіння болить спина (чи то не від сидіння?). А так то можна буде і почитати книжку, і подивитися серіали, може навіть шось смачненька зготувати, якщо буде сила і бажання:)
    Зареєструвалася вчора в Кінг Кросі для розіграшу автомобіля. І такі двоякі відчуття, бо навряд чи виграю. Але якщо виграю, то що мені з тою машиною робити?:girl_crazy: Прав ні я, ні чоловік не маємо, водити не вміємо, я ж її навіть з магазину не вивезу)) Коліжанка , яка тільки здала на права, сказала, що допоможе, хай я тільки виграю))
    І ще така невелика врочистість) Минулого року (ще в квітні) приймала участь в інтернет-опитуванні, і прийшов мені лист, що я виграла сертифікат Фокстрот на 500 грн. Пам'ятаю тоді дивилася онлайн, що ж то такого можна купити там. Але час йшов, місяці проходили, а нічого мені не присилали). і от недавно подзвонили, і сказали, що в них була неправильна моя адреса, то перепитали. І в вівторок принесла поштарка мені конверт з тим сертифікатом!. Ніколи нічого не вигравала, тому так навіть несподівано. Правда зараз вже мені нічого в Фокстроті не треба (телефон недавно купила, ноутбук теж, що ще можна?). Ну але він дійний до лютого 2019 року, то може шось та й надумаю.
    Якось треба пережити наступний тиждень з тими лютими морозами, а там може якраз і весна прийде:)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Та головне виграти, вивезти діло 10-те)) бажаю Вам успіху)
    По настрою - зима втомила...напевне то для мене найважча зима за всі роки. Авітаміноз страшний, я нічого не сображаю, зле почуваюся ...
    Вихідні в мене цього тижня - робочі(
    Хочеться сонця, тепла і зелені...ну не в смислі долярів, хоча я би не відмовилася))
    Щось геть я рознилася)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  17. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А я сиджу якась така вся роздраконена...через старшого. Був в чоловік на зборах. Сашка щось сильно з"їхав - якщо був в першій п"ятірці, то тепер десь в середині. Й все через телефонобавлення. Я йому обмежую час в телефоні - раніше тільки годинку, як уроки зробить. В нього впав зір на одне око, лікарка заборонила взагалі оті всі телевізори-телефони. Так мала редиска умидрилася десь на уроках втіхаря бавитися. Ну й класна керівничка за те все говорила. Ох і розлючена ж я була!...От й реальна причина, чому з"їхав.
    Й толку було з того мого контролю дома....Видала старий телефон без інтернету, суто для зв"язку зі мною
    Прозище - я щось простудилася, й так мені зле...Менші весь час щось б"ються за мою увагу, як прийду з роботи, то якийсь армагедець получається. Короч, якась в мене жилетка вийшла..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Тут всі поголовно морозилки розморожують... І я пріпйорлась!
    Я, як остання лошара, котра вірила, що надходить тропічний клімат і "зимновженебуде", розморозила і перемила холодильник ще десь восени-початок грудня. А може, й раніше. А тепер сиджу і втикаю, бо нема шо такій широкій господині робити.
    Зав'язала з "фермою", кидаю смальстоцького і мислю позитивно.
    Приїхала моя коліжанка з заробітків чи нє... Працювала в податковій, звільнилась і ушуршала з надією на краще життя. Висновок: краще життя - в кожного своє, але ніде з неба не паде.
    Про особисте: розходитись раз в місяць - прєлєсно... Раз в місяць і зі шкандальом - двічі прєлєсно... Для чого сходитись? Се питання мене мордує...
    І на остатньо: про здоровлє. Смажили нині рибу... Во фритюрі... І я, зазвичай мудра кубіта і широкагосподиня, послухала Рудого і засунула пику у фритюр. Рибка пєсня, але олія траснула мені на обличчя і тепер мене пече. Коротше, рибу я жерла і мстила їй за ту оливу.
    Дістала шубу і завтра попхну в ній на роботу. Бо пуховик в таку погоду - шо мерлОму припарка. Сьогодні вискочила в пуховику в магаз і довго доганяла: я вбрана чи ні...
    А ще хоріла тиждень перед тим. Хочу на пинзію... Я там буду волочитись від жизні і буду здорова, як кінь, і не буду нікуди ходити, товктися, по маршрутках лазікати і харити маладьож. Хоча, невмируща пинзія хропе за спинов, товчеться і так харить мене, маладу, що невідомо, як воно буде.
    Зрештою, дякуймо Бозі за те, що маємо і не хворіймо.
    Позитиву і натхнення усім.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається x 9
    • Оптимістично x 5
    • Зе бест! x 4
    • Смішно x 2
    • мімімі x 1
  19. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member



    А по темі - проза то морози, холоди....і моє самопчуття.. останній місяць (ну або трижні три) це просто глина якась: все лінь, голова болить, хочеться спати сутками, нічого не сображаю, апетиту нема..вірніше їм, але смаку нема....навіть не знаю що то може бути.авітаміноз?

    По врочистості - скоро мене чекає щось дуже-дуже файне! І ще - написала собі план на весну і маю намір його втілити. Я молодець ;)

    Всім файного вечора неділі!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Прочитала ,як Юна фіялка втоптала жарену рибу , а потім витягла шубу-здивувалась ,що їй так смакує.....Потім дочитала , що то шуба не до їдженя , а до ходженя по морозі....
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2