Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

  1. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Залежно скільки. Як добряча порція, то буде як овоч - то тільки з крупами або з фруктами або з молочкою. Якщо суто пару листочків - то піде і як приправа (зелень) до м'яса, чи риби, чи яєць.
     
  2. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    В
    Ви - молодець!))

    А я - нє))) сумарно за місяць -1.5 кг...але ось два тижні вага не змінилася: і то не дивно, бо я їм не добре...мішаю продукти які не можна....а пишу тут для того, щоби дисциплінувати себе.
    Нині я вже чемна, сніданок і обід по системі.
    Не їсти після 18 вже звикла і не хочеться навіть)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Все у Вас получиться. Звикається до правил поступово, головне не закинути зовсім - тіпа всьо пропало, в мене не виходить. Все вийде, я точно знаю.
    Як я худла перший раз теж так було - за 2 тижні - 4 кг, а потім місяць топтання на місці . Тимчасові "плато " бувають, організм перебудовується. Головне, щоб не в плюс :girl_wink:.
    І ще, який у Вас період циклу? У мене вже за днів 10 до місячних набирається вода, набряки ніби і не помітні, живіт, груди, трохи ноги до вечора. Інколи і за 14 днів до часу "х". Тоді той тиждень, або більше, вага стояла на місці, але з початком місячних за 1 - 2 доби могло не стати 1 - 1.5 кг. Тобто я так розумію, що жир собі по трохи розходився, але вода набиралась... А потім, як сходить вода - то вже й результат радує. Я взагалі кожен день важилась і писала в табличку імпровізовану дату і вагу, то якраз дуже чітко прослідковувався зв'язок коливання ваги з циклом.
    П.с. а я похвалилась, а ввечері 14 (ну як ввечері, почала до 18, закінчила в 19) випила півпляшки брюту з солоним закусоном з "Шкварки" , каву з цукеркою, ну бо ж тіпа свято ггг. То на ранок + 700 грам. Але то була свідома акція, а не зрив, ситуації ж різні бувають, і свята , і гості. Але вже зганяється трохи, за добу 500, ще 200 лишилося - і знову до перемоги!
    Оптимізму всім!
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Старт 24.01 - 66.3
    31.01 - 66.0
    07.02 - 65.8
    14.02 - 65.2
    21.02 - 64.8
    За 4 тижні 1.5 кг. Небагато, але стабільно . Загалом, я задоволена. Треба працювати далі.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я теж відзвітуюся, бо десь місяць пройшов) стартувала з 59.5.. зараз 57.8-57.7, тобто -1.7 кіля.
    Але помічаю одну штуку - такий спосіб харчування психологічно мені комфортнішим + вчуся себе слухати...їм тоді, коли відчула голод..і не змітають всьо зі столу, ніби завтра вся їжа закінчиться)
    Додала трохи спорту, так як менше болять суглоби)
    З догляду: скраб кавовий +масаж ручним масажером)
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    А що робите? Мене теж коліна дуууже боліли. Зараз ніби нормально. Просто уникаю стрибків. Я забула, що в мене була чашка вибита, то після того праве коліно завжди болить.
     
  7. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    В мене трохи інше - мала колись артрит, полікуватися/залікувала його..а тепер за кілька років розболілися плечі, здала аналізи - все чисто..біль проходить сама по собі, коли не нервуюся і в теплі, не піднімаю важкого.
    По спорту в мене такий типу шейпінгале де не задіяні плечі сильно) воно супер мега калорій не спалить, але хоч якась нагрузка є + м'язи після того побоюються, значення навантаження йде. І трохи обруч кручу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Nespljushka

    Nespljushka Active Member

    Приєднуюсь і я до системи.
    Моя історія. За +/- 1 рік на системі скинула 15 кг. З 73 кг до 58:girl_in_dreams: Але це було давно (2011-2012). Потім розслабилась і зовсім відійшла від системи + робота в нічні зміни теж далась взнаки. Трималась 65-66 кг. А за останню вагітність набрала 18 кг (84), з роддому прийшла з 80кг:girl_impossible:. Донечці зараз 11 міс. ГВ, то помаленько зійшли 5 кг. І от як зупинилась на 75, то так менше і не стає, хіба ще плюсує. Вже кілька разів думала про систему, та якось не наважувалась. Але все, вирішила розпочати. Зважування і заміри будуть зранку (вагу і так знаю, а заміри - краще б їх не бачити). Мета -12 кг.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я похвалюся трохи і поділюся роздумами ;)
    І так за місяць часу з 59.5 до 57 кг - тобто -2.5 кг (частина з того вода після свят, а частина жирок), що мене дуже тішить) то з мінімумом спорту...

    я вже писала вище - мені більш комфортно так харчуватися..в мене не зовсім чиста система - обід та вечеря поєднані з принципами правильного харчування..щодо вечері - то їсти з години 17 взагалі не хочеться..тому я поступаю неправильно по книзі - п'ю йогурт..але для мого організму це рішення - окей!

    і якось, знаєте, зникла напруга щодо їжі.. я худну останні 7 років на ПП..і для мене була проблема в солодощах найбільша - солодощі по ПП мені були не смачні...і весь час я мала муки совісті або муки смаку: то їла ПП солодощі, які мені не приносили того задоволення, то їла нормальні солодощі і мала проблеми зі сприйняттям - сварила себе і гнітила за то..

    система мені своїм дозволом їсти зранку все, що хочеш - зняла той блок....зараз на час посту я відмовилася від солодкого та мяса взагалі...навіть при такому - в мене немає ломки в солодкому)) що мене неймовірно тішить)

    словом, продовжую в тому ж дусі! І може навесні я буду вже 53 кг ;) То мій план-максимум, плану мінімуму поки для себе не обдумала)
     
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Аби результат був і Вам комфортно. Міріманова систему збудувала і дослідним шляхом в тому числі. Якщо Ваша "авторська" система працює , то в чому проблема? На здоров'я!:girl_claping:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Nespljushka

    Nespljushka Active Member

    Отож, початкова вага на 24,02 - 74,4 кг. Заміри собі записала. Треба взятись хоча б елементарні вправи робити. Скраб і мумійо наразі точно ні. Отож, шлях буде довгим, але ж результат того вартий.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    І я стартанула наааарешті. Тяжко далося, думала здохну, але мус, бо не влізуся в весняно-літній гардероб. Планую-10кг, але і -8 буде ОК. Нові кросівки були стимулом . Маю ще гарну рожеву футболку на 2 розміри меншу, якраз на "фініші" вона має на мені вільно сидіти.
    Наразі пробіглося (бо на 2 км бігло вже тіло саме, без свідомості) 4 км і 360 кал пішло на це. Ще планую хула-хуп додати з суботи. Загалом по плану наставляю знову 1200 калорій в день, вправи збільшу до години (зараз стоїть 30 хв) і період активності 16 годин . На кінець дня всі кола мають бути закриті. На все є 3 місяці.
    В сьогоднішньому меню трохи печеної тріски, нут (правда гострий капець, але я таке дуже люблю), салат а-ля грецький, творог, печений буряк, мандаринки, яблуко, йогурт. Ну і багато води з лимоном та імбирем.
    Пи.Си. якщо не буду звітувати кожень день копати мене жостко.
    Пи.Пи.Си. Зриви будуть по-любе, я себе знаю: в цьому ділі звичка не те що за 21 день не виробляється, вона взагалі не виробляється. Головне - досягнути мети.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Дівчата, на карму, нє чаю і кави в меню нема. Я кави взагалі не п"ю, погано мені від неї. Чай люблю якийсь трав"яний, найбільше смакує Альпійський луг . Але п"ю рідко, бо мені відразу хочеться щось до чаю - шоколадку, цукерку, коньяк:girl_crazy:, а просто так, якось скучно чай пити.
    Хотіла сьогодні какао на молоці в обід, але дзвінками мені так голову заморочили, що не до какао мені було, а потім забула.
     
  14. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @flameкажуть менше 1300 кал не сходити. А хула хуп вже давно шкідливий прилад. Нічого доброоо він не зробить, талію може хіба забрати...
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    1300, то 1300 :girl_crazy:Ті 100 можна додати, ще 500 метрів пробігти. Але поступово.
    о, такого ще не чула. Чим він шкодить? Я з ним вже років 10 періодично дружу, дуже мені добре боки забирає. Раніше були страшні синці, а останні рази я його взагалі не відчувала, навпаки було бажання його трохи обтяжити.
     
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    погуглила. Трохи. Ну так, є різні думки. Про шкоду для ШКТ і гінекології клінічно не доведено, але де-які лікарі кажуть, що може пошкодити. Про хребет, ну то дійсно, в кого є проблеми не варто. Але чи буде братися людина з хворим хребтом, хребтовими грижами за хула-хуп?
    тьфу-тьфу-тьфу, наразі ніби все норм.
    Йолки, вже настрашилася. :girl_impossible:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  17. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    І мені боки забирає. Але як трохи схудла, почалися дивні речі - при використанні даного девайсу мені ставало погано - такий стан ніби дихання не вистачає, пригадую подібне було на останніх місяцях вагітності при спробі лежати на спині. Мабуть, перетискалась якась судина. Мусила те діло закинути. За пів року знову трошки набрались бочки,вирішила перепросити свій хула-хуп, почала обережно, по 5 хвилин в кожну сторону. Вже можу по 15. Поки нормально, і бочки сходять. Подивлюся, поспостерігаю. Можливо, коли організм втрачає трохи жирової "прослойки", то менша амортизація, чи що? Поки користуюсь. І вправи для пресу паралельно. Буду сподіватись на захист м'язового корсету...
    І про 1300 калорій - таки так, вчені сходяться на тому, що як менше, включається режим жорсткого енергозбереження, гальмується обмін речовин. І потім якраз трапляються випадки набору ваги ще більшої, ніж була скинута. Краще порухатись більше :girl_curtsey:.
    Рада, що наша спільнота росте, гуртом , як то кажуть, і худнути легше.
     
  18. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Я підняла раціон на 1600-1700 ккал. Але в мене вага велика.
    Спершу обмежувала до 1000-1200 ккал, то помітила, що вага +/- 300 грам коливається.
    Добавила калорії, і чудо! вага зменшується.
    Я не на системі. Точніше виробила свою систему ))))
    Але результат маю гарний ))))
    Перші 10 днів зайшло багато води. Був великий мінус.
    Зараз стабільно +/- 500-1000 грам в тиждень.
    Чергую кардіо з силовими вправами.
    Вернулась до Леслі, 5 км топаю тричі на тиждень. Заміряла пульс, то переважно в діапазоні 140-150 ударів, бувало й 170.
    Забрала зовсім білий хліб, цукор, білий рис замінила на нешліфований.
    Решта майже все собі дозволяю в помірних (або малих) кількостях.
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2018 ---
    І полюбила ось ці вправи. Ноги, руки-спина, сідниці-стегна, живіт, розтяжка.
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Маєте посилання, які саме 5 миль ходите? А то тих, що я любила, в ютубі не знаходжу , були на сайті "фітнессера", зараз в мене там відео закриті, вк і ок теж не користуюся після заборони, не хочу ті обходи встановлювати, та й не знаю як то зробити на телевізорі. То такво мушу комбінувати, по 2 - 3 милі плюс по одній, залежно, скільки часу можу виділити... і під настрій... П.с. мені дуже подобались "кольорові милі".
    Я на системі то калорій не рахую, але так навскидку, як дотримуватись комбінацій продуктів і рекомендованої кількості їжі, то десь так і виходить 1600 - 1700.
     
  20. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    @Shapokliak частина 1, на другу частину мене автоматично перекидає.