Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

  1. Karinos

    Karinos New Member

    ви процитували його слова, він каже ну не хочу я приходити то що ти мені зробиш??? але як так дальше жити як??? він доходиться до того що знайде собі коханку яка його приголубить, пожаліє
     
  2. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    змітися Вам, зрозуміти що не так. Але не так саме з Вами, а не з Вашим чоловіком. Я Вас не знаю, і нічого радити не буду. Але Вам терба розібратись у собі, перестати звинувачувати всіх навколо.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Karinos

    Karinos New Member

    поки що мені залишається дочекатися 2 родів, а працюю в інтернеті і буду дальше прцювати, дивлюсь за малою і все от мої подальші дії, тому щось кардинально змінити наврядчи вийде в такому стані
     
  4. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    мда...ну і дочекаєтесь ;) Правда не думаю що того, що Ви очікуєте. Хоча ні, Ви дочекаєтесь того що очікуєте...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Було би бажання.
    Ви своєму чоловікові хоч інколи позитив даєте? Я не про вечерю. Просто не пиляти. Хвилин 10. Пообійматися, погуляти, разом переглянути фільм/відео.
     
  6. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    в якому такому стані?
     
  7. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Устами младєнца :).
    Якщо Ви знаєте, що чоловіку не вистастачає, то в чому річ? Чи Вас вчили бути якоюсь принциповою дружиною, анекдотичною, яка слідкує, пиляє, вічно не задоволена і бачить тільки своє Я - без щастя та, можливо, без любові. Але з дітями. Які для чоловіка чомусь не аргумент, що він тепер має носити жінку на руках і гармонійно спілкуватись...
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Karinos, а не пробували ви приголубити і пожаліти чоловіка,щоб цього не робила потенційна коханка?) Чи у вас далі сварки, істерики і претензії? Як ви хочете його контролювати? Щоб він просто сидів дома, навіть якщо на вас увагу не звертатиме?
    Контроль, керування, наказування - не ті сімейні цінності ви хочете. Змінитися внутрішньо треба вам.
    Хоч здається,що то без толку писати)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я не великий мастак щось радити...але думаю дівчата мають на увазі зміни внутрішні..у сприйнятті, ставленні, настрОї , тощо...це ж завжди можна міняти)
     
  10. jylanda

    jylanda занууууда

    Що саме ви хочете змінити? Налагодити стосунки чи отримати повний контроль над чоловіком? Зважайте на те, що чим далі, тим проблеми наростають, не факт, що через півроку чоловік захоче будь що робити. Ви не пробували поговорити з ним по душам? Без претензій та істерик? Контролювати і обмежувати дорослу людина не є нормальним і дуже часто саме такі дії приводять до розвалу сім'ї. Брак спілкування і поваги в сім'ї до доброго не доведе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. Karinos

    Karinos New Member

    у стані вагітності
    --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2018 ---
    ні чому ви так говорите, от на день валентина замовила гарні кексики і тортик, позавчора 1,5 год робила масаж на все тіло що аж заснув, але це діла не міняє, напевно йому це все проїлося, бо він каже ну не можу я з себе витиснути любов не можу, дітей буду любити, а до тебе каже мені не лежить, то як тоді бути, що йому ноги цілувати
     
  12. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    то що, не можна змінити свою поведінку у стані вагітності?
    --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2018 ---
    На зустрічі випускників цьогоріч мене колишній однокласник запитав: "Тебе до скількох відпустили?" Я сміялася вголос. Я якось "забула" відпроситися.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  13. Altera

    Altera зачарована птуха

    то Ви вирішили, що контролювати та забороняти - вихід?
    Любов треба заслужити вже у Вашому випадку..важкою щоденною працею
    (ще тіштеся, що хоч діти його тримають, а то вже у Вас не було б жодного шансу)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  14. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Легко було зіпсувати стосунки, а тепер полагодити, повернути колишню довіру, повагу і кохання не так просто. Чоловік не змінить свого ставлення за один масаж чи пару кексиків, він же бачить, що Ви то "придобрюютеся", але ж він знає, яка Ви всередині, і знає, що Ви знову причепитеся до нього за дурниці, то й не звертає уваги на всі Ваші намагання. Хочете його контролювати? Навіщо? Він що маленька дитина?
    Щоб повернути колишні почуття потрібні не день, не два, а роки, і щире, поважне ставлення до людини з якою живете. Не кидатися на нього з питаннями де був і чого не робить шо Ви кажете, а зустрічати з радістю, що взагалі прийшов живий і здоровий, цінувати, що він є, що дбає за ваших дітей, приголубити, як вище писалося і не вимагати нічого взамін. Контроль тільки зіпсує стосунки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    знаєте, читаю Ваші дописи і згадується одна стаття, як побудувати ідеальні стосунки. Тоді вона мені здалась абсурдною, але зараз... Суть була яка, відчепитись від чоловіка, не пиляти його, не вимагати, просто залишити в спокої.
    Я розумію, що як жінка відчуває що втрачає, вона починає хапатись зі всіх сил, привязувати, заставляти, але це ще більше відлякує.
    А Вам потрібно розібратись з собою, змінити своє ставлення, визначити для себе що хочете, а найголовніше зрозуміти - немає чарівної палички, яка перетворить життя на казку, потрібно працювати. Всі наші проблеми, живуть в нашій голові ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Selfless

    Selfless Member

    Коли я щось пробую таке вчудити,типу проконтролювати де чоловік,з ким спілкується,чого з кимось спілкується так інтенсивно(особливо коли то жіноча стать) чоловік мені завжди каже:"не будь дитиною або мамою,(в залежності від певної ситуації),я собі жінку шукав,а не мами чи дитину". Тому задумайтесь,чи хочете ви бути третьою дитиною для чоловіка. Не у всіх усе гладко,приємно і кольорово,завжди бувають складні часи і критичні моменти,завжди робляться помилки,головне з кожного такого моменту винести урок і не повторювати його. Раніше в дописах Ви писали,що хочете розлучення, зараз хочете втримати чоловіка. Виберіть спочатку самі чого хочете,а не кидайтесь з крайнощів в крайнощі. І головне зрозумієте,що сім'я,це не жертовність і, Ви, тут не жертва,це рівноцінних обмін між тим що ви даєте і що ви отримуєте,не можна отримати все і зразу,не віддавши нічого в замін. І це не про смачні ввечері,кекси,масажі і тд,це про почуття. Як ваш чоловік може вас любити і хотіти бути поруч,якщо Ви любите тіки себе. Якщо чоловік ще поруч і дозволяє Вам робити собі масаж,значить не все ще втрачено,але щоб налагодити все ,треба ,як вже писали дівчатка вище, серйозно над собою попрацювати і це не манікюри,шунарнги і тд,а ваш внутрішній стан і ставлення до сім'ї,дітей і чоловіка. Подумайте про дітей,з яким вони ставленням до життя, світобаченням і комплексами виростуть будучи в такій атмосфері і як в подальшому будуватимуть своє сімейне життя. Всі ваші вчинки,слова ведуться до певних наслідків і в особливості ці наслідки впливатимуть на чоловіка і дітей,Ви,не 13 річна дівчинка,яка не несе відповідальності.
    І головне запам'ятайте ,що чим більше чогось забороняти,то тим більше того хотітиметься.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Merry

    Merry Well-Known Member

    Finita la commedia....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. Altera

    Altera зачарована птуха

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  19. marianast

    marianast Well-Known Member

    Ну раз він не може, то ви витисніть. От масаж йому робили, тре було натиснути добре там де шия, кадик, сонячне сплетіння. На виски натискати теж помагає!
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Розповідають мені сьогодні історійку.
    Дружина поїхала народжувати на батьківщину, чоловік працює в іншій країні.
    За місяць після народження дитини сім'я воз'єднується. Дитина перша, бажана, очікувана, складна, кольки, безсонні ночі. Мама виснажена. Тато в єдиний вихідний збирається з мужиками на риболовлю. Мама його "відпускає", а сама вся в обрАзах, плаче, місця собі не знаходить.
    Про те, що вона розраховує на нього в цей день, вона не казала.
    Про те, як їй з дитиною ,вона не розповідала.
    Про те, що вона втомилась, - він мав здогадатись сам.

    Ситуацію обговорюють кілька жінок. Всі кажуть, який жахливий чоловік.
    Загалом. Люди, говоріть один з одним.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11