Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Ні :girl_haha:
    п.с. я також була щеплена й також хворіла по повній програмі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Orman

    Orman Модератор-бомба

     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Вирішила сьогодні вперше відчути на власній шкірі - що таке ота Чорна П'ятниця. Пішли з чоловіком зранку у Форум. Людей, до речі, не так вже й багато було(10 ранку). Ну такоє...Як прийшли, так і пішли. Те, що я собі примітила на днях, немало акційної ціни. А решта - знижки якісь кволенькі. Висновок - не така вже й та П'ятниця чорна. Забрала малого з садочка в обід - весь комбінезон в болоті. Ходили гуляти називається. Ну але добре що так, бо в деяких садках яслі не гуляють зовсім. Вчора нарешті вже побачила рекламу по ТВ про "Свято наближається" Усьо...Сигнал пішов. Та реклама то для мене точка відліку. Поки її не побачу - ніякого новорічного передчуття немає. А тепер все-треба в'язати шкарпетку на подарунки. З цієї нагоди глянула вчора "Три горішки для Попелюшки". Обожнюю цей фільм. А пісня яка там в кінці:girl_in_love: Ну і головна врочиста проза - за два тижні закінчується моя декретна відпустка і я виходжу на роботу. "І хочеться, і колеться". Як я ото цілий день без свого гнома буду, і головне - як він без мене? Найбільше, що дратує - доведеться знов зранку кудись поспішати, а я вже так звикла до розміреності.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    о! я теж його обожнюю. і пісня супер. переглядаю кожен рік на свята)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Ziben

    Ziben :)

    ой не кажіть, я рік тому хотіла придбати годинник, але довго думала чи справді він мені потрібен, бо ж годину можна і на телефоні подивитись. приходить сьогодні реклама- знижка 50% на ці годинники. і боряться в мені шопоголік і раціоналіст вже пів дня:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Вдома. Вдома, вдома, вдома!!!
    І навіть помірно прибрано
    І їсти є
    І 24 грами винця є
    і кілограм мандаринок є, і вже пахне, пахне святом.
    Я так радію, наче завтра вихідний :) а завтра я працюю на двох фронтах, але в ролі "супермолодця". Супермолодцем я бути люблю, тим більше, що мені важливо виконати всю кількість роботи, а коли - не принципово. Навіть маю вибір - з дому чи з офіса працювати. І навіть є в тому якась інтрига... а що як і справді прийти в порожній офіс, куди весь світловий день зазирає сонечко? Побачимо-побачимо.
    "Чорна п'ятниця" мене жодним боком не зачепила. Шопінг як заняття я не люблю, а конкретних речей мені зараз не треба.
    Мураха, щоправда, різко виросла з колгот. І видовжилась, і солоденькі ляжки стали м'якші :kisss: Поважила - справді набрала кілограм цілий. Моя золотюсічка. Але колготи - то так, повсякденне. Куплю іншим разом.
    Врочистість - нарешті сьогодні Вірусі щось не сподобалось у Сергійковій групі садочка. Її втомили заняття - підготовка до школи. каже, що в її групі бавляться більше. Я це всіляко обігрую, бо ще понеділок і максимум вівторок - і треба повертатись на мурашине місце. Уф, як то буде, як то буде...
    Ще врочистість - Дмитро. Як він старається вчитись, скільки всього у нього переходить в повністю самостійний режим. Зараз, оцінюючи речі реально, я розумію, що багато чого встигаю в повсякденні саме завдяки Дми. Вчора він пішов на ДН однокласника - і я з 16 до 20 втомилась надзвичайно. От зараз я пишу до вас, а він бавиться з малявками в айкідо. Звичайно, в нього теж бувають заскоки, але від вересня до зараз він настільки подорослішав, що я сама дивуюсь. Підозрюю, завтра день проведемо з ним разом. Треба буде купити його улюблену шоколадку і влаштувати какао-кавування.
    Ну і не без гумору. В середу я в тролейбусі... застрягла :) потягнулась компостувати квиток, і якось протиснулась повз поруччя, а назад - ніяк. Смик-смик. якось видихнула і вислизнула. Але я вже така величезна і неповоротка, що дуже незвично. Зате педікюр минулого тижня таки зробила, і тепер почуваюсь "дівчиною на мульйон" - блискітки, краса і акуратність. Мій перший гелевий педікюр. А тепер ще і стрижка, і нині ще й дійшли руки підмалювати очі... не намилуюсь собою, аж смішно :)
    треба поставити ті гарні ноги кудись повище на подушку, помилуватись і лягати спати. Можна й вже.
    Гарного всім завершення робочого тижня!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я теж хочу написати з приводу знижок сьогоднішнього дня. Перш за все ура!ура! в ашані купила все що хотіла. А от південний мене розчарував: максимум 20% знижки і то на товар який ще з минулих колекцій. Щось гарне і стильне без знижки.
    Далі теж врочистість: мої навики як водія покращуються )) Практика своє дає ) Але відвоювати в чоловіка машину непросто, тому практикуватися доводиться не часто.
    Ще велика врочистість : ми майже здорові. І то головне)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @Dominika , а здавалося б ще зовсім недавно в нас тут вагітні лінієчки були, і тих три роки, здавалося то таааак багато. І коли вони пролетіли? В нас теж менше як за місяць три )))
    Сьогодні гуляли , така гарна погода. Правда, діток чомусь зовсім не було, ну але поки малий з соплями, то ми стараємося уникати компаній, ну то нам все одно. Сьогодні мали в гостях братика, такого самого смаркатого, так що мали компанію і на гуляння і на розваги вдома ))) свої завали вже потрохи розгребла, деякі вже по другому- третьому разу. Печеться хлібець/заєць, чоловік забрав малого і поїхали до Жанни за варениками, а я тут )))
     
    • Подобається Подобається x 5
  9. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Врочистість 1: почала нарешті ловити кайф від своєї роботи:girl_in_love::girl_claping:

    Проза 1: ніяк не здійсниться моє потаємне бажання. Кого я не дуже дратую, побажайте мені подумки успіху, буду вдячна:girl_blush2:
    Врочистість 2: зараз підемо з малечею пекти печиво (імбирне без імбиру, не питайте:girl_haha:). Аня тааак любить кухню, що за 2-3 роки сміливо можна на "Мастер Шеф. Діти" відправляти. Стоїть часом над душею: "Ну дааааай я тобі допоможу".
    Проза 2: Дали мені на ремонт ляльку з садочка. Ви б бачили цю красуню: на голові мочалка з волосся, розмальоване обличчя, тіло кольору хакі (було біле... вона м*якотіла). Їх там 2, обидві у такому стані. Ні, я-то з волоссям вже розібралася, тепер там симпатичний білий беретик, прив*язаний до волосся-мочалки гачком, але без сліз не глянеш, чим діти граються. Вже 2 нормальних більших пупса купила їм в групу.
    Врочистість 3: ніби-то виступаємо у наступну суботу.
    Ось така зебра намалювалася станом на ранок. Сподіваюся, до її п*ятої точки ще далеко.
    Усім вдалих вихідних!:give_rose:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 3
  10. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А мені так і не вдалось полюбити свою, терплю з тої ж причини фінансової подушки. Думала стане краще, а стало ще важче...Але бачу, що чим далі, тим більше вона мене вимотує. Вже так часом втомлююсь, що забуваю купу речей, комусь передзвонити, відписати, щось купити...А в пт ввечері я людина-автопілот, роблю все на автоматі, бо неймовірно втомлена...Що вихідні не завжди тішать, хоч я їх розвантажую як можу, щоб відпочити та поновити сили...Балансую між бажанням звільнитися найближчим часом і потерпіти ще з пів року. Як уявляю той щасливий день, коли нарешті звільнюсь, то відразу хороший настрій повертається і світ здається милішим)))Погодилась на цю роботу з цікавості, але бачу, що даремно. Так що, думаю, в близькому часі напишу вихвалялочку про звільнення, бо мені шкода витрачати час свого життя на ту постійну нервотрьопку.
    Бажаю вам успіху, щиро-щиро:girl_curtsey:, побажайте й мені:girl_wink:
    Ну і до врочистостей:girl_tender:Скоро завершується мій експеримент "Рік без кави", сама в шоці як я змогла стільки витримати, але як кажуть випускники Гарварду We did it:superman2::girl_haha:Ще трішки і я зможу знову насолодитися моїм улюбленим лате:cofee:. Смачненька італійська кава вже чекає свого часу Х:connie_pull-pigtail. Цікаво яким буде смак кави після довгої перерви? Певно як вперше)))хоч тепер і не планую пити каву часто, але вже дуже скучила за нею. Спочатку було неймвірно важко, але згодом, я зробила цікаве відкриття, що кава, яка постійно рятувала мене від низького тиску, його і провокувала...Так, так, сама була в шоці. Бо спочатку він ще більше падав і я була як сомнамбула, і хотіла плюнути на ф*г на той подвиг, а потім ...нормалізувався і я забула, що таке низький тиск:pardon:. Ось такі цікаві відкриття дають такі експерименти.
    Так Святий Миколай зраненька порадує мене італійським лате:girl_smile:.
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 25 Листопад 2017
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 3
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Так, це мене свого часу теж здивувало, але механізм впливу кави є таким, що нормалізувати тиск нею таки не можна, тільки "рубанути" по тиску, а потім він полетить ще нижче вниз. Рік без кави? Респект, оце так витримка!

    А я йду собі зроблю. Бо я нині Лунтік. Спала аж з 23:00 до 02:00, а потім з 06:30 до 09:00. Вуцька двіжувала, щось неспокійно спить. Враховуючи мого малюка і кінець робочого тижня, ця кількість сну - це ультрамало. Працювати буду таки з дому, не годна ніде вийти наразі, хоч і сонечко. От закінчу одне з завдань, голову помию, поїм, на людину подібна стану. Тоді дороблю все інше - і поїду куплю собі журавлинки і ще дечого. Це буде ввечері, коли небо буде фіолетове з рожевими відблисками над Вікторією Ґарденс :)
    Ще з завдань на нині - повідпирати свій одяг. "животата хвороба" в загостренні, і пуховик і сукні всі у плямах на животі.
    Хочу цукерок, з коробки. Здається, є такі маленькі коробочки... ото треба мені одну.
    я так хотіла собі вагітну лінієчку, а тепер думаю, що то несправедливо стосовно старших дітей. А чотири ж лінієчки не буває... Сама постійно забуваю свій термін. Тож поставила на телефон трекер, і час від часу перевіряю себе в системі координат реального часу. Сьогодні подивилась відео з садочкового свята Дмитрика, майже 5 років тому (5!!!) Він там такий маціпусінький, такий пухнасто-білявий, і ще без того мужнього підборіддя і чола, які вимальовуються зараз. Пташеня чудове. А я там вагітна Вірусею на 21 тижні, і живота у мене нема зовсім, і річного Сергія запросто тягаю на руках. А зараз термін менший, живіт величезний, і картка доступу в офіс, яка падає на підлогу - це просто до сліз, не кажучи про те, щоб когось ще підняти. Які ж різні ті вагітності...
    Вусатий (безвусий, ттт) нянь, забравши менших дітей на дачу, замовив якийсь цікавий буряковий салат. Як думаєте, буряк варений, консервовані сливи, сир фета, спеції - щось з того буде чи ні?
    Але то інше завдання, до якого ще далеко.
    може, ще тут напишу нині, бо мені ця тема дуже приємна і помічна :)
    гарної всім суботи!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    І в мене нянь забрав малюка))) правда, мацьоп і сам відмовився мене брати з собою, я то думала поки сонечко треба йти на вулицю, а він мені " мама, я йду сам з татом, а ти сідай і розмальовуй своїх котів ( то я розмальовка собі для релаксу купила)
    Ну, думаю, хай ідуть, малий дуже до мене прив'язаний, хай трохи звикає проводити час з іншими. Таки дуже надіюся, що з квітня таки ходитеме в садок. І то навіть справа не в тому що я хотіла б хоч кілька годин в день мати " вільних" а в тому, що я не вмію так займатися з дітьми як вихователька, ну і до дітей він дуже хоче, але з мамою, от так. Ну побачимо.
    А я собі просто лежу, щось болить мене голова (((
    --- дописи об"єднано, 25 Листопад 2017 ---
    Ага, ну і ще Вінницька прийняла мене у друзів на ФБ ))) так що я тепер зможу переглядати її пости як тільки вони з'являться. Ну і вже перепис в'ялених помідорів собі в неї знайшла. Обов'язково зроблю, бо вони мені зараз аж пахнуть, а знимка там яка ммммм.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Щось забагато я собі всього позалишала на суботу. От тільки половина тої суботи пройшла, а я вже мертва. Ніби планувалося зробити одну роботу, а воно одне тягне за іншим :dash1:
    Крім того, в мене прибавилось доглядальників. Крім чоловіка і дитини, у мене ще є шиншила :hang1: Вона мала пожити в нас лише 3 тижні, на час братової поїздки. Але тут чоловік клявся-божився нехай лишається, дитина з нею бавиться. Він буде за нею доглядати. Ага:aggressive:. Окрім як зранку насипати корм, більше нічо не робить. А та клітка на пів кімнати, вибачте, гімно по всюди, і кричить вночі. Я люблю звірят, але ця якась зовсім не до любові. Втікає і пищить як її гладити. Думаю, скоро я її відправлю додому:bye2:
    Загалом, дякувати Богу, всі у нас здорові. Це і є найбільша врочистість :preved: Гарних всім вихідних :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 8
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Привіт дівчатка! Щось давно я тут не писала. Але видно було не до того. Хоч нічого дуже не змінилося, я і далі в пошуку роботи, видно зашвидко похвалилася, що дуже багато пропозицій!? Ну але я терпляча, тому очікую на супер пропозицію!
    Вдома, все менш-більш нормально, сьогодні були в гостях куми, святкували День народження нашої сім"ї. Погода, як і багато років тому, шикарна і сонячна. А так то все без змін, побут мене поглинає, хоч я дуже стараюся триматися на поверхні. ВСІМ ГАРНИХ ВИХІДНИХ!
     
    • Подобається Подобається x 7
  15. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    шось ті хвороби так прозово нас вчепилися... щойно почала трохи відходити від чоловікового лікарняного лікування, а вже малеча захворіла. Три дні температури 38-39, нині наче легша вже, зате захрипло бідацтво, як гавчик маленький гаркотить-хрипотить, весь час плаче, Добре, що нині трохи відсипається вже вдень, то і мені відпочинок, і їй на виздоровлення, а то спала минулі дні 30-40 хв і вставала з плачами. :girl_impossible:
    Чоловік весь минулий тиждень майже вдома хіба ночував, теж мені то додало до виснаження. І вчора, будучи вже добре вимотаною тим всім, а особливо дитячим скигленням, таки не мала сил, щоб не сваритися і не бурчати. Ще й не вийшло мені сходити в один магазин, чим планувала себе потішити і відновити. На додачу ще й одна з бабусь, будучи дуже турботливою, так накрутила себе, а потім всіх навколо, що допомоги не вийшло від неї взагалі ніякої, хіба всіх гарненько пересварила між собою вже перед сном.:girl_mad::girl_cray:

    Так що в пошуках врочистості довелося майже втікати з дому вже коли смеркало і я взагалі незнала куди йти і що робити. В наплечнику була книжка, але де ж її читати? На нашу улюблену кавову "точку" йти не хотілося в такому настрої. Але треба було до аптеки, що поруч з нею, а там вирішила, що забіжу скоренько , візьму якусь кавку з собою і просто буду трошки бродити. Але як зайшла!! Аж мені весь світ перемінився в одну мить - за прилавком стояла пані, якої я вже пів року там не бачила, і про яку син власника мені якось сказав, що вона вже не працює, бо поїхала на заробітки в Італію. Мені так насправді її не вистачало. Бо то неймовірно позитивна людина, в ній стільки енергії, життя, доброти. Тепер собі думаю, що свого часу я не так хотіла йти на ту каву, як на кілька хвилин теплої розмови з нею. Вже самою своєю присутністю вона додає затишку тому маленькому магазинчику, я навіть на початках думала, що вона і є його власниця.
    А в куточку так звично сидів сіньйор Хуліо, і з ледь помітною усмішкою злегка кивав мені на знак привітання. Оце сиджу, пишу , згадую і знов мені стає тепліше, навіть від самого спогаду. :girl_tender: Так що з кавою "на шпацер", я пішла собі спокійнісінько в цум, купили трохи чогось дитині для забави, ну і собі дечого.

    Великодню вишивку, якої вдалося зробити небагато таки пора замінити на щось новорічно-різдвяне. Так що витягла я вчора запаси фетру, старі викрійки, будемо робити собі забавочки на ялинку. А ще дуже хочу нині-завтра зробити пробну порцію імбирного печива і спробувати його розмалювати, будемо мати хоч якусь розвагу з донечкою.

    Нині ще мріялося втрапити на Літургію, та все ніяк не можу залишити дитя без мами, так вона хоче бути зі мною весь час, та і на чоловіка не можу лишити, на жаль не маю довіри до нього по деяких пунктах. Так що може вийде ще на 18 год. сходити, а може вже й ні....

    Здається, від цього виписування-виговорювання таки стає легше, тому дякую всім! :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Незважаючи на невпинний дощ, ми вибралися трохи з хати. Це точно врочистість. З такою погодою прогулянки не приносять задоволення, а моя дитина ще й не любить одягатися. Хоч то певно так всі діти. А ще зима не почалася. Як подумаю за той комбінезон, то мені кепсько стає. Розумію вже свою помилку з комбінезоном, розумію чому всі так стараються купувати фірмові комбінезони типу Ленне, розумію різницю між фірмовим і українським виробником. Ех (( Іноді доводиться набивати власні шишки...
    А в магазинах починається підготовка до свят. Як я люблю розглядати всі ті чарівні дрібнички, особливо все що стосується ялинки і ялинкового декору :girl_in_love: . Але чомусь цього року в мене немає творчого натхнення. Чи то я зневірилася у собі, чи може критично оцінила свої творчі здібності. Дивлюся на всю ту красу і розумію, що то зовсім інший левел...
    Ну ще трошки і нас чекає купа свят та гарний настрій :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Хочеш врочистість - організуй її собі сама :girl_haha:Хоч день почався досить прозово і я погиркалася зі своїми хлопцями при виході з дому а ще до останнього переживала чи бува зовсім всі посиденьківчанки не засопливляться і не поміняють свої плани... Але ура, вечорниці номер раз відбулися :girl_claping:то моя сьогоднішня мегаврочистість :girl_smile:
    Дуже рада була всіх бачити - було смачно і затишно, потім згадали про рукоділля нарешті :girl_crazy:, настригли сніжинок, переділили отриману красоту :girl_haha:далі було гамірно, розмови про все на світі, потім нарешті "серйозне" рукоділля завдяки в'язальницям і вишивальницям. Ех, що там дового розказувати - було чудово :girl_yes:
    Проза - я за день, певно наїла зо 1,5 кг, бо ж треба було перепробувати всі печеньки на вечорницях :girl_haha:. А потім, вже стоячи на порозі, ще доїдати тортики "бо ж, дівчата, треба доїсти щоб не пропадали" :girl_crazy:, вдома муж організував ще запечену курочку, якою я то все безобразіє зверху засипала, для заспокоєння совісті прикривши кількома ложками салату :girl_haha:Тепер лежу пузом вверх :beach: і думаю як би то піднятися щоб нарешті вкласти дитину спати (ага, мої мрії вкладати Влада до 22:00 нараз так і залиишаються мріями :girl_in_dreams:).
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 2
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    У всіх якесь рукоділля, якісь підготовки до Різдва.
    А я - мама, яка не може допомогти навіть аплікацію в садочок зробити дитині. Не вмію. Нічого рукодільного не вмію. Аплікацію, правда, майже придумала. Зробимо на картоні щось з ватяними дісками, блискітками, домалюємо трохи - і буде зимово, яскраво, гарненько. А вигадувати щось "для затишку"... чи вишивати... я все так думала, що от колись захочеться мені вишивати, навчуся - і вишию собі сорочку. А ні, тридцятник успішно минув, а вишивати як не хотілось - так і не хочеться. Треба буде собі купити.
    Мене якось питали, чи не хочеться мені "створювати затишок" вдома. А мені не хочеться нічого отого саморобного, хочеться підлогу вимити і порядок на полицях зробити. Щось типу звички "не лишати слідів", якої чи то не хочу позбуватись, чи то недостатньо стараюсь... не знаю.
    Якось сумно воно читається, а насправді - ще одна особливість. Нема що мені відповісти на "Який твій улюблений фільм?" чи "яка твоє рукодільне хобі?".

    о, це теж моя вчорашня проза :) але все було дуже смачно, тож я собі не шкодую. І це теж так про мене :)
    А ще одна причина, з якої я знову спокійно ставлюся до їжі - нормалізувався тиск (сподіваюсь, це буде закономірністю) і цукор в крові. Я знову людина, яка має право жити нормальним звичайним життям. І живу. Попереду ще обстеження, які трохи таки хвилюють, але останні результати потішили і розслабили мене.
    ялинка біля КК змусила мене зупинитись і зазирнути в календар.
    Я люже люблю все це новорічне, передноворічне. Передріздвяне теж. Різдво святкую останні 10 років, це прекрасне і окреме свято, свято духовне. А Новий рік для мене - час земних, матеріальних підсумків та планів. І час вечірок. І час див. І час пригод. З пригодами обережніше стараюсь, пригальмовую на поворотах :) Але яка ж це чарівна пора! І жодних там "ой, понеділок", "ой, хляпанина" :)
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    То для дрібненьких діток Ленне, певно, добрий. Ну в нас так було, коли народився малий мали Колумбія, реально крутий комбез. Я тут на форумі б/у купувала. Потім на рік Ленне, а на два, купувала тут у Люди, Магік українського виробництва, то дуже задоволена. Минулу зиму відходили, і цю планую. Якби Люда свою тему знов відкрила, то однозначно взяла б ще один.
    В нас трохи проза, мацьоп закладений, в мене горло роболює і голова якась квадратна, гуляти не йдемо, бо мокро. Їсти варити треба, трохи поприбирати, посудомийки погрузити, а я так не хочу (((. Ще й мацьоп мультики дивиться, треба припинити. Ех в одній темі пишу, що хочу у всьому бачити хороше в радіти кожній хвилині, і знов нию. Ну як то навчитися всім тішитися? І все робити з радістю?
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @KAPUCHINKA от в нас якраз ще маленька дитина... А в тому кобінезоні руки до купи складно звести і її то нервує. На другий рік буду мудріша, бо там взагалі ходити вже буде і треба щось зручне.
    А по темі: возила сьогодні кицю до ветеринара, сама! через центр! То для мене подвиг, а в таку погоду буду вимагати від чоловіка медаль, бо ще і його підвезла на роботу. Тепер мені вже не страшно їздити в центр. Останні дні якісь досить продуктивні видалися. Ще би грошей побільше, бо азарт маю до реалізації планів, а ресурсу малувато.
    З понеділком всіх!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1