акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

  1. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Дмитрик Ковальчук отримав меронем завдяки вам :)
    Лєра фостійчук успішно відкапала перший блок, і за тиждень вже планує приїхати на наступний.
    Малюки з Орлика отримали ліки і частину харчування.
    Дякуємо ВАМ за допомогу і підтримку!
     
  2. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Друзі, в нас знову халепа, навіть дві! Не встигли ми повернутися після літніх канікул, як одразу довелося з головою занурюватися в роботу – безліч прохань, проблем і потреб… І найперша з них – Заведос для дітей з гематології.
    [​IMG]
    У гематології ЗУСДМЦ на сьогодні знаходяться 3 дітей з мієлоїдною лейкемією –
    [​IMG]
    маленька Христинка,
    [​IMG]
    серйозний Денис
    [​IMG]

    і красуня Ірина.
    Всі троє вчора заступили на хімію, всім трьом потрібен Заведос. От тільки в лікарні залишилось 12 флакончиків, а потрібно 26.
    [​IMG]
    Препарат ми замовили, і він навіть приїхав вчасно, так що хімію ніхто не пропустив і, навіть, не затримав!
    І тут починається перша халепа – вартість ліків. 14 флаконів Заведосу 5мг, які ми замовили – це 31317,79 грн. Коштів на його оплату наразі немає. Але, окрім цих трьох дітей у відділенні є ще і інші діти, яким потрібна допомога, і один з них – Олежик Подвірний, який зараз бореться не лише з лейкозом, але й з грибковою інфекцією і на п’ятницю йому потрібно Віфенд.
    [​IMG]
    Саме тут починається халепа друга – поки ми не оплатимо Заведос, ми не зможемо замовити Віфенд… А сьогодні вже вівторок, і до в п’ятниці залишилось два дня.
    Віфенд, до речі, також дуже дорогий препарат – 14 таблеток вартують 10563,58 грн (це зі знижкою!) і вистарчає їх на тиждень. Минулого тижня ми придбали 1 упаковку, тепер потрібно ще одну. Однак, в порівнянні з Мікаміном, який вартує по 13305 грн за флакончик, а якого на курс для Олежика пішло 13 шт, звісно це «дрібнички»…
    Отже, в нас нічого не міняється - нам надалі потрібні ліки і кошти на їх купівлю.

    Реквізити для надіння допомоги:
    БФ «Крила надії»
    Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
    МФО 325321
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 26000060442841
    Призначення платежу: Добровільна пожертва.
     
  3. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Всім вітання від Валерії Фостійчук. Ну що вам сказати, Лєра була б не Лєра, якби все йшло без пригод…
    [​IMG]

    Перед канікулами ми забезпечили дівчинку препаратами, щоб вона успішно пройшла п’ятий блок ХТ. Хімія пройшла успішно, але неприємності чекали в іншому – розійшовся шов на суглобі, протез «нагриз» і довелось робити операцію… Тиждень тому багатостраждальну ніжку знову різали, чистили рану, забирали пошкоджені тканини і збирали докупи.

    Зараз Лєра Фостійчук вдома, в понеділок знову на хімію, у вівторок мають зняти шви. Дуже сподіваємось, що все загоїться успішно, бо з 31 вересня нашу красуню чекають на сесію, адже вона у нас студентка, 2 курс як не як :)

    На понеділок потрібно Гемцитабін та Доцетаксел, ну і Ондансетрон, звичайно, на суму 5610 гривень. А на наступний місяць закінчується Бандронат, він дуже потрібен Лєрі для зміцнення кісток – з ніжкою у дівчинки і так постійні негаразди… На жаль, і з цим препаратом все складно – дорогий, близько 4000 за упаковку, і дуже дефіцитний.

    Що до самої Лєри – то вона в нас просто красуня, і зовсім доросла, і вже дуже важко впізнати в ній ту худеньку, напівпрозору дівчинку, з якою ми познайомились сім років тому :)

    [​IMG] [​IMG]

    (Лєра тоді і Лєра зараз )

    Тато Лєри – учасник АТО, хоч батьки і давно не живуть разом, їм вдалося зберегти хороші стосунки, і тато завжди допомагав і підтримував доньку, а тепер ще й боронить її там, поки Лєра продовжує боротьбу тут.

    Валерія дуже сильна дівчинка, однак, все, що вона змогла – вона змогла завдяки ВАМ, і ВАШІЙ допомозі. І ця допомога все ще дуже потрібна.

    Реквізити для надання допомоги:
    БФ "Крила надії"
    ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
    МФО 325365
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 2600001336292
    Призначення платежу - добровільне пожертвування для Фостійчук Валерії.
     
  4. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Ліки для Павлика.
    У відділенні ІІ хірургії на Орлика лежать, зазвичай, найменші з наших підопічних. Однак, і тут бувають вийнятки. Знайомтесь, Павлик. Павлику 13 років і майже все своє життя він знаходиться в лікарні.


    [​IMG]

    Народився Павлик абсолютно здоровою дитиною, та коли йому було 2 рочки сталась біда – малюк випив невідому рідину, ніхто так і не знає, що саме, після чого отримав страшні опіки стравоходу…
    Малого врятували, однак, наслідки виявились жахливими. Опіки зарубцювались, виник стеноз стравоходу, непрохідність, ускладнення ковтання… Хлопчику роками проводили бужування стравоходу, в надії, що вдасться його збільшити, хлопчик весь цей час не їв звичайної їжі, лише молочні суміші, як для немовлят.
    В лютому 2012 Павлик нарешті поїхав в Польщу на лікування, де його обстежили і після кількох безрезультатних спроб бужування, таки прооперували і поставили гастростому, з якою він проходив рік.
    І хоч операція значно покращала стан хлопчика, він все ще частий гість у лікарні. Павлик вже може їсти звичайну їжу, але подрібнену і обережно, ковтає добре, стравохід прохідний, Павлик навіть набирає вагу.
    Та хлопчик все ж слабкий, зі слабким імунітетом і ледь що – одразу в лікарню :sad: Зараз Павлик знову у відділенні і йому терміново потрібно Біовен Моно 2 флакончика і антибіотик Цефтазидим (він же ж Фортум) 15 флаконів всього на 3595 гривень. Сума може і не дуже велика, але для мами Павлика, яка виховує хлопчика і його молодшого брата сама, просто захмарна...
    Ліки потрібні чим скоріше, та коштів на їх купівлю немає.
    Ціна питання 3595 гривень.
    Будь ласка, підтримайте Павлика!
    Реквізити для надання допомоги:
    БФ "Крила надії"
    ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
    МФО 325365
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 2600001336292
    Призначення платежу - добровільне пожертвування для Могили Павла.
     
  5. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    [​IMG]

    Кошти для Павлика зібрано, ліки вже в лікарні!
    Дякуємо ВАМ! ;)
     
  6. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Ілля Сосновський – 161 тисяча гривень за два тижня!
    «Іллюша дуже жвавий, розумний хлопчик, найрухливіший в класі, перший непосида! Дуже любить ковзанки, санки зимою, літом – любить купатися, кататись на ровері. Ми йому спочатку не говорили нічого, навіть мама до останнього не могла повірити, сусіди не вірили, що такий сонячний хлопчик і така біда…


    [​IMG]

    Йому не казали, а він не хотів бути в лікарні, дуже, знаєте, потребував того спілкування з друзями, з однолітками… Ми просили, вмовляли… А потім якось він сам відчув і все зрозумів. Нам вже потім його друзі розповіли, що Іллюша казав, що у нього така важка хвороба, що як би його не лікували, то його вже і не було б…»

    Це розповідь Ксенії, старшої сестрички Іллі Сосновського. Ксенія може щебетати про братика довго і безперервно, а за годинку передзвонити зі словами: «А в нас ще мишка декоративна живе, Іллюша дуже тваринок любить :) І папуга! І собака є великий і косматий – помісь лабрадора з вівчаркою – на санках його катає.»

    Іллюша виявився правий – у нього дійсно дуже важке захворювання, і рідні хлопчика щиро вдячні лікарям, які врятували його життя, адже в лікарню хлопчик поступив дуже важчий, він вже майже не міг ходити… Біль, страх, відчай – веселому і життєрадісному підлітку ще не доводилось переживати подібних емоцій. І хотілось би, щоб більше не довелось!

    Життя Іллюші врятували – тепер потрібно врятувати ногу! За 2-3 тижня планується операція з ендопротезування. Вартість протезу – 381 440 грн. Наразі внесено аванс 180000 грн, щоб протез почали виробляти. Майже всю цю суму зібрали батьки, в чому їм дуже-дуже допомагає школа, де навчається хлопчик! Окрім цього школою зібрано ще 9000 грн і 30 674,18 грн зібрано на рахунок фонду – щиро дякуємо пані Наталії з Дубаї, ОАЕ, що роками допомагає нашим дітям і передала для Іллі 1000 доларів, а також всім нашим благодійникам!

    Бракує на сьогодні 161 766 гривень. Протез виготовляється вже 2 тижні. Часу, щоб зібрати кошти все менше і менше…

    Допоможіть врятувати ногу нашому непосиді!

    Реквізити для надання допомоги:
    БФ «Крила надії»
    Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
    МФО 325321
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 26000060442841
    Призначення платежу - добровільне пожертва для Сосновського Іллі.
     
  7. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Миколай дітям у лікарнях 2016!
    Як же хочеться знову повернутись у дитинство, хоча б для того, щоб пережити ті відчуття, які переповнюють тебе напередодні дня св. Миколая!
    Це світлий день, якого чекають фактично всі малюки, незважаючи на те, де вони перебувають в це свято. А коли це лікарняні стіни, казки хочеться більше, аніж завжди!
    [​IMG]
    Так, Ви все вірно зрозуміли, стартує наш 10-ий “Миколай дітям у лікарнях”! І ми традиційно шукаємо помічників для дідуся!
    Чим Ви можете допомогти?
    Ось і відповідь:
    1) фінансово, перерахувавши кошти на реквізити фонду для закупівлі подарунків(http://www.krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/) вказавши в призначенні: благодійна пожертва на "Миколай дітям у лікарнях" або на "свято Миколая".

    2) подарунки, а саме:

    -Набори для творчості.
    -Ігри типу "Стратегії", "Монополії" і. т.д.
    -Машинки для різного віку .
    -Конструктори "Лего".
    -Ляльки (пупси, барбі).
    -М’які іграшки для дівчаток-підлітків.
    -М’які іграшки для маленьких.
    -Термокружки.
    -Хімічні набори (вирощування кристалів і т.д).
    -Дерев’яні саморобки (дракони , кораблі і т.д.) орієнтовано для хлопців підлітків.
    -Пазли зі складним малюнком багатокомпонентні – для підлітків.
    -Пазли менші для маленьких.
    -Бандани і вязані ажурні шапочки!

    УСІ ПОДАРУНКИ ПОВИННІ БУТИ НОВИМИ!!!

    3)Святкові санчата (подарунки потрібно буде відвозити з гуртівень до офісу, згодом з офісу до лікарні).
    4) Декорування лікарні (потрібні креативні голови та руки, які допоможуть у прикрашанні лікарні).
    5) Допомога у роздачі подарунків.
    6) Фотографування цього веселого процесу [​IMG]:).

    Отже, "Миколай дітям у лікарнях 2016" офіційно стартував! Будемо вдячні за будь яку допомогу!
    Миколай дітям у лікарнях 2016!
    Як же хочеться знову повернутись у дитинство, хоча б для того, щоб пережити ті відчуття, які переповнюють тебе напередодні дня св. Миколая!
    Це світлий день, якого чекають фактично всі малюки, незважаючи на те, де вони перебувають в це свято. А коли це лікарняні стіни, казки хочеться більше, аніж завжди!

    Так, Ви все вірно зрозуміли, стартує наш 10-ий “Миколай дітям у лікарнях”! І ми традиційно шукаємо помічників для дідуся!
    Чим Ви можете допомогти?
    Ось і відповідь:
    1) фінансово, перерахувавши кошти на реквізити фонду для закупівлі подарунків(http://www.krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/) вказавши в призначенні: благодійна пожертва на "Миколай дітям у лікарнях" або на "свято Миколая".

    2) подарунки, а саме:

    -Набори для творчості.
    -Ігри типу "Стратегії", "Монополії" і. т.д.
    -Машинки для різного віку .
    -Конструктори "Лего".
    -Ляльки (пупси, барбі).
    -М’які іграшки для дівчаток-підлітків.
    -М’які іграшки для маленьких.
    -Термокружки.
    -Хімічні набори (вирощування кристалів і т.д).
    -Дерев’яні саморобки (дракони , кораблі і т.д.) орієнтовано для хлопців підлітків.
    -Пазли зі складним малюнком багатокомпонентні – для підлітків.
    -Пазли менші для маленьких.
    -Бандани і вязані ажурні шапочки!

    УСІ ПОДАРУНКИ ПОВИННІ БУТИ НОВИМИ!!!

    3)Святкові санчата (подарунки потрібно буде відвозити з гуртівень до офісу, згодом з офісу до лікарні).
    4) Декорування лікарні (потрібні креативні голови та руки, які допоможуть у прикрашанні лікарні).
    5) Допомога у роздачі подарунків.
    6) Фотографування цього веселого процесу [​IMG]:).

    Отже, "Миколай дітям у лікарнях 2016" офіційно стартував! Будемо вдячні за будь яку допомогу!

    Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні свята, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Миколай дітям у лікарнях».
     
  8. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Свято Миколая... Ще з вечора ти чекаєш: а що ж це буде вранці? Передчуваєш зустріч з казкою. Ранок - запах ялинки і мандаринів і пакунок під подушкою, радість розгортання подарунку. А що ж там у середині? І біжиш хизуватися друзям та рідним… А якщо ти у лікарні, і через важкість хвороби до тебе не можна заходити нікому, крім лікарів, й інколи навіть встати з ліжка немає сил, а свято - ось воно, і дуже хочеться чогось доброго і світлого...
    Щороку десятки дітей у День святого Миколая залишаються в лікарнях. В основному це діти з важкими захворюваннями. Вони, як ніхто, заслуговують на радість і казку.

    Цього року святий Миколай планує завітати у 2 дитячі лікарні Львова КЗЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр", де проходять лікування діти з онкологічними, орфанними захворюваннями,діти з нирковою недостатністю, що потребують пересадки нирки, та маленькі пацієнти "Львівського обласногодитячого психоневрологічного диспансеру". На свято Миколая у цих лікарнях чекатимуть 328 дітей, і вони дуже сподіватимуться, що святий Миколай про них не забуде і обов'язково завітає у їхні відділення!

    Підрахувавши кошторис ми як завжди були в шоці!:) Треба 84 897 грн. Станом на сьогодні зібрано 4 212 грн (у тому числі 2 213 грн зібрано на ресурсіУББ). І бракує 80 685 грн.

    А до Миколая менше тижня. Ага, все як завжди ,але нічого, все буде добре, заспокоюємо ми себе:) !
    Якщо Ви бажаєте допомогти фінансово, реквізити тут: http://www.krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/

    [​IMG]
     
  9. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    У Львові краса і весна, можна втратити розум від запаху бруньок і квітів, та осліпнути від яскравої зелені трави! Саме так хотілось би розпочинати твір під назвою «Львівські новини». І комусь ця весна дійсно запам’ятається тим п’янким ароматом і ніжною першою зеленню там, десь в паралельному світі, за вікном лікарняної палати…
    [​IMG]

    Цієї весни, як і щороку, відділення хірургії на гематології ЗУСДМЦ ледь вміщають усіх своїх маленьких пацієнтів… І у кожного – свій біль, свої труднощі і свої потреби, і об’єднує їх лише діагноз і весна, що цього року проходить повз.

    Перший Казмірук Олег – хлопчик готується до пересадки кісткового мозку, зараз іде пошук донора, пошук клініки і пошук коштів. Тим часом Олег проходить лікування у гематології. Зараз хлопчик більш-менш стабільний, та було по всякому – і реанімації, і страшний стоматит, кровотечі, переливання … Часті переливання крові, як це завжди буває , призвели до підвищеного рівня заліза в крові – у Олега він просто зашкалює! Тому терміново потрібен Ексіджад, якого немає у Львові, а є лише в Києві і має приїхати до кінця тижня.

    Олега чекає неродинна ТКМ, але, як завжди, до неї ще потрібно дожити. Мама хлопчика не втрачає оптимізму, і намагається не впадати в розпач, та з думками – де ж взяти ті 150 тисяч євро – буває дуже важко справитись… Олег теж все розуміє – він дорослий і розумний хлопчик.

    Зараз дуже гостро стоїть питання Ексіджаду – ціна 23083,00 грн. Коштів на Олега ще немає, а препарат потрібен вже. Наразі це найбільша потреба, окрім 150 тисяч євро, звісно.


    [​IMG]

    Король Тарас днями відсвяткував день народження і тепер зовсім дорослий – 15 років, як-не-як! До звичних подарунків хлопчик мав ще один – плюс 1,7см до зросту :) Ми надзвичайно тішимось цією новиною, адже це наша спільна перемога! Вже чотири місяці ми всі дружно забезпечуємо Тараса Зомактоном – гормоном росту, бо самостійно хлопчик не росте. І ось, нарешті щось зрушилось!

    Під час останнього візиту ендокринолог запевнив, що Тарас став краще розвиватись і рости, і, на радостях, збільшив йому дозу гормону. Звісно, що це дуже хороші новини і ми надзвичайно тішимось, що все, що було зроблено для Тараса – не марно! Однак, якщо раніше флакончика препарату вистарчало на 5-6 днів, то тепер його вистарчить строго на 4 дня, і 17 флаконів, які ми зараз намагаємось викупити, вистарчить лише на 2 місяці.

    А сам Тарас виріс з минулорічних джинсів і светрів – мабуть ніхто з батьків так не тішиться, що одяг став маленьким, як мама Тараса ;) Вихідні хлопчик провів в селі, ганяв у футбол та фотографував домашніх улюбленців.

    Зібрано на сьогодні 12 тисяч гривень з 45560, і препарату тепер потрібно буде більше.

    Якщо ви бажаєте допомогти, кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).

    Більше про наших діток тут БФ Крила надії | Львівські новини.
     
  10. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    І знову про красуню Лєру.
    Отже, знову будемо розповідати про Валерію Фостійчук – нашу дорослу дівчинку. Ми пам’ятаємо Лєру «прозорим» підлітком, із незмінним гіпсом на нозі – деколи на візочку, деколи, пригаючу на одній ніжці, бо друга загіпсована, ще й зверху закута в металеву конструкцію…
    [​IMG]

    Лєра не ходила до школи – вчилась вдома, не гуляла – друзі приходили до неї, коли дозволяли аналізи, нікуди не їздила – лише в лікарню на огляд.

    В гіпсі Валерія прожила багато років – з 2009 по 2014, ненавидячи його і мріючи, що колись нарешті його знімуть і вона буде як всі, буде ходити, зможе бігати, а можливо, навіть танцювати, адже до хвороби вона була дуже активною і непосидючою дитиною! Втішало лише те, що по основному захворюванню все було чисто. Та доля готувала ну дуже жорстокий сюрприз – коли гіпс нарешті зняли, у Лєри стався рецидив і пухлина одразу пішла в ріст.

    Далі була операція, протез, постійні болі, авто-ТКМ, подальша хімія і так далі. Купа ліків, літри бетадину, кальцій для крихких ослаблених кісток, підтримуюча хімія і багато всього різного… Лєра встигла поступити в Інститут культури, правда, не встигла його закінчити – наразі довелось відкласти навчання, хоча спершу Валерія все ж намагалась суміщати лікування з сесіями

    Лєрі надалі потрібна хіміотерапія – гемцитабін і доцетаксел, вони стримують ріст пухлини, і доки на хімію є відгук – Валерія її прийматиме. Ну і Бондронат – препарат для кісток, який дуже допомагає дівчинці, адже рак і хімія «вимили» з кісток весь кальцій і зробили їх дуже крихкими і вразливими.

    Напевно, можете подумати ви, з Лєрою дуже важко, адже така складна історія, такі сумні прогнози… Направду, Лєра не втратила ні краплі оптимізму, вона весела і життєрадісна, любить подорожі, любить бути гарною – зачіски, макіяж, манікюр, перуки – окрема пристрасть дівчинки ;) , малювання, музика – у Валерії дуже різноманітні вподобання!

    Щомісяця лікування обходиться близько 10-11 тисяч гривень. Цього тижня потрібно Бондронат, його вартість 3630 грн і коштів на його купівлю немає, а без нього Лєра просто не зможе ходити. Вона сильна і мужня дівчинка, але деколи сили волі не достатньо, на жаль – це якраз той випадок і Лєра не справиться самотужки! А життя триває, і дуже хочеться, щоб для нашої красуні воно тривало теж!

    Якщо ви бажаєте допомогти, кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).
     
  11. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Максим, Володя і Віфенд.
    Панас Максим і Проць Володя ніколи не бачились і не знайомі, хоча майже одного віку і, напевно, знайшли б про що поговорити. Максим живе футболом, Володя – фанат «Лєго». В обох є брати, у Володі старший, а в Макса молодший, обидва з львівської області, обидва лікуються на Дністерській в ЗУСДМЦ, обидва мають добру, веселу вдачу.
    [​IMG] [​IMG]

    Загалом, спільного не так вже й багато, якщо придивитись – різні діагнози, різні відділення, Володя лікується вже два роки, а от Макс лише на початку довгого важкого шляху… Що ж їх об’єднує? А об’єднує їх одне слово – Віфенд.

    Це слово спливає тоді, коли невинний стоматит ризикує перерости у страшну грибкову інфекцію. З ним знайомі і в гематології, і в онкохірургії, тому що мало кому вдається пройти хіміотерапію без грибка – він усюди, на стінах, в їжі, на шкірі рук, навіть в повітрі, якім дихаємо і ми, і наші діти. От тільки в когось є імунітет, а в когось нема. В нас є, в Володі і Макса – нема.

    Максу потрібно 10 флаконів і 26 447 грн на завтра, Володі – 14 таблеток і 10 000 грн за тиждень. Обидві мами з сподіваються на препарат. Обидва лікуючих лікаря повторюють, на скільки це важливо. І обидва відділення з нетерпінням чекають державних поставок. І ці поставки обов’язково будуть! Колись…

    А що робити з дітьми, яким лікування потрібно вже? За десять років роботи ми так і не знайшли відповіді на це питання. Мабуть, знову замовимо в борг…

    UPDT 06.07.2017. + 11000 грн. Дякуємо!

    Якщо ви бажаєте допомогти, кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).
     
  12. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я поповняла картку Привата через термінал, але не знаю де там вказувати призначення платежу. Сподіваюся ці гроші потраплять тому, хто того найбільш потребує на розсуд Фонду.
     
  13. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Ви можете вказати тут дату і суму, і ми зарезервуємо кошти на того, кому ви хотіли допомогти. А без призначення так, вони підуть першому, хто того найбільш потребує.
    Дякуємо Вам!
     
  14. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Красуня Віта продовжує боротьбу за своє життя. Завдяки всім вам дівчинці вчасно провели операцію і поставили ендопротез, який має зберегти її ногу, її мрії і її красу!


    [​IMG]

    Віта дуже світла дівчинка, надзвичайно вродлива і просто закохує в себе з першого ж погляду. І зовсім не дивно, що стільки людей відгукнулися їй допомогти!

    Критичний період після операції вже минув, і позаду навіть один блок хімії. Та відновлення йде дуже-дуже важко… До всього ще й запалився вшивний катетер – так-так, той самий Бровіак, про який ми так багато пишемо останнім часом. Віта тиждень промучилась з температурою і його довелось зняти.

    Сьогодні поставили порт-катетер. І сьогодні ж стало відомо, що немає препарату Холоксан, а хімія вже в п’ятницю. Потрібно 9 флаконів та майже 12 000 гривень, а є лише 1500. Ну і за три тижня знадобиться ще 9 флаконів.

    Купити препарат самостійно батьки не зможуть – дуже великі суми пішли на інші ліки (Космеген). Відкласти хімію – перекреслити всі Вітині старання, «відкапати» без холок сану – майже те саме.

    Я дуже хотіла сфотографувати Віту сьогодні, і показати вам, що, не зважаючи на біль, та всі інші страждання, її посмішка не втратила ані краплини ні світла, ні тепла! Та Віта спала, їй якраз закінчили ставити порт, за годину, що я пробула у відділенні, спляча красуня так і не відійшла від наркозу…

    Родина Ільницьких дуже сподівалась, що далі вони впораються самі, на жаль, знову потрібна допомога!

    Реквізити для надання допомоги:
    БФ «Крила надії»
    Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
    МФО 325321
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 26000060442841
    Призначення платежу - добровільне пожертва для Ільницької Віталії.